Η φράση του ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ που του βγήκε ξινή η πλύση εγκεφάλου που κάνει ομαδικά ! video
 Η φράση του ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ που του βγήκε ξινή η πλύση εγκεφάλου που κάνει ομαδικά ! video

Όσο και αν φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα...»

Γενικό ξεσηκωμό στα social media προκάλεσε από χθες το βράδυ μια αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στα άτομα με αναπηρία. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", θέλοντας να μιλήσει για τις εμμονές του κ. Σόιμπλε, είπε την εξής φράση:«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές. Όσο και αν φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη»!

Από το επόμενο λεπτό το διαδίκτυο πήρε φωτιά! Οι αντιδράσεις από άτομα με αναπηρία είναι σφοδρές. Κατηγορούν τον Λάκη Λαζόπουλο για απαράδεκτη, ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς η γενική αναφορά του προσβάλλει χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειές τους που δίνουν καθημερινά μάχη για μια καλύτερη ζωή.

Ρε μάγκα εσύ και όλοι οι αριστεροί πίσω απο "άγκυρες" σελίδες!ΜΜΕ, εφημερίδες κτλ. Για πείτε αν έχετε τα κότσια οτι Η γερμάνια ειναι υπό κατοχή Αμερικής και εβραιων απο το 1945 επίσημα, οπως έχει πει και ο ίδιος ο Σόιμπλε! ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΛΔ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ!!! ΚΟΜΜΑ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"(γερμ.: Die Linke ή DIE LINKE)ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ! Δημιουργία κομμουνιστών, αφου έσφαξαν τους "κακούς" ναζι! την ίδια εποχή που έσφαζαν κανονικά και στην Ελλάδα!(ιστορια που δεν θα γράψει πότε κάνεις έγκυρος δοσίλογος κομμουνιστής ιστορικός!) Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο

Για ποιους ναζι Γερμανούς πιπιλίζουν κάθε μέρα; αφου και το εκεί το εθνικιστικό κόμμα τους λενε ναζι ! οπως και ολα τα εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη ένωση που δημιούργησαν Εβραίοι!(που να τα δουν αυτά οι αποβλακωμένοι! μέσα στην σπηλιά ΜΜΕ Ελλάδας και διεθνή μέσα μαζικής αποβλάκωσης! που όλοι ξέρουν σε ποιους ανήκουν!)και αντίθετα έχουν την εξουσία αριστερα κόμματα, που άπλα εκτελούν εντολές!

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε αμόρφωτους να κράζουν την Γερμανία στο σύνολο της ως ναζι όταν κυβερνούν οι ίδια και εδώ!με ουδεμιά διάφορα! η ηλιθιότητα ορισμένων με ξεπερνάει! χαίρονται που κανουν ισλάμ την Γερμανία τα κομμουνιστικα μορφώματα! Η ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!

Το κόλπο γνωστό «Διαίρει και βασίλευε» οπως και με την πιπίλα κατοχικό δάνειο!εγώ θέλω το χρυσό που άρπαξε η Αγγλία που τάιζε τους κομμουνιστές, που δεν γύρισε πότε πίσω! σε αντίθεση με τους "κακούς" ναζι που γύρισαν ενα μέρος! δεν πρόλαβε όλο! οι Εβραίοι ισοπέδωσαν την γερμάνια!!με τα μιασματα τους!την ίδια περίοδο γινόταν εθνοκάθαρση στην Ελλάδα ! η ήσουν κομμουνιστής η στο πηγάδι με κομμένο λαιμό!(Έτσι γράφεται η Ιστορία στην Ελλάδα).

Βεβαία έχω βρει γιατι εκαναν ολα αυτά οι κομμουνιστές, σε Ελλάδα και γερμάνια ! οπως και γιατι ειναι τέρατα απο της φύση τους!τίποτα δεν κανουν τυχαια οι Εβραίοι! που αυτοί δημιούργησαν τον κομμουνισμό και η συνεχεία τους τα αριστερα κόμματα! ας θυμηθούν κάποιοι, οτι το βιβλίο τους,η παλαιά διαθήκη μιλάει για σφαγές και εθνοκαθάρσεις,που αποφεύγουν κάποιοι έξυπνοι!αν και ήταν η original εκδοσή της διαθήκης! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications