Η ΡΩΣΙΚΗ Εναέρια Επανάσταση λέγεται multicopter
Η ΡΩΣΙΚΗ Εναέρια Επανάσταση λέγεται multicopter

Ένα multi- mix UAV που θα είναι φλογοβόλο και θα πετάει χειροβομβίδες. ¨Το πρώτο multicopter οπλισμένο με φλογοβόλα και αυτόματους εκτοξευτές χειροβομβίδων υποβάλλεται σε δοκιμές σε ένα περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε συνθήκες μάχης.

Μίλησε για αυτό ο επικεφαλής της αμυντικής βιομηχανίας, Αλέξανδρος Yakunin, λέγοντας ότι είναι σε θέση να παράσχει στα στρατεύματα με το εξειδικευμένο επίπεδο νοημοσύνης του άριστη γνώση της επιτήρησης του πεδίου , αποφεύγοντας μάλιστα τις σφαίρες του εχθρού.

Το συγκεκριμένο multicopter είναι ένα απλό μηχανικό εναέριο όχημα που μεταφέρεται εύκολα και έχει δυνατότητες πρωτόγνωρων ελιγμών καθώς ο πιλότος εδάφους το ελέγχει με την επιτάχυνση ή επιβράδυνση πολλαπλών μονάδων έλικα που διαθέτει ο compact σκελετός του. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο είναι πολύ πιο συμπαγή από ό, τι ένα συμβατικό UAV και δεν απαιτεί διάδρομο. Επίσης, είναι πολύ φθηνότερο, καθιστώντας την απώλεια του σε μια μάχη όχι ιδιαίτερα σημαντική.

«Στην διάρκεια του βομβαρδισμού εκτελεί ειδικούς ελιγμούς , που το καθιστά σχεδόν άτρωτο στα οπλικά συστήματα του εδάφους «, πρόσθεσε Yakunin.

Τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν ικανοποιητικά δήλωσε άλλος αξιωματούχος της κατασκευάστριας εταιρείας.¨ Όσο θα σφίγγουν τα πράγματα με τους τούρκους οι Ρώσοι θα αποκαλύπτουν νέα πρωτόγνωρα όπλα και οι Τούρκοι ¨θα ξύνουν τα κεφάλια τους¨ ατενίζοντας σμήνη φλογοβόλων εναερίων όπλων με εκτοξευτές χειροβομβίδων στο πεδίο της μάχης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications