Υποχρεωτική έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για όλα τα κτίσματα - Η Ατζέντα 21 είναι εδώ!
Υποχρεωτική έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για όλα τα κτίσματα - Η Ατζέντα 21 είναι εδώ!

Υποχρεωτική είναι πλέον από την 1η Ιανουαρίου η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για όλα τα κτίσματα, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να τα πουλήσουν ή να τα νοικιάσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το κόστος έκδοσης ξεκινά από τα 150 ευρώ για τα διαμερίσματα και φτάνει τα 200 ευρώ για μονοκατοικίες. Από 1.000 έως 10.000 ευρώ τα πρόστιμα για όσους δεν συμμορφωθούν.

Μάλιστα το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) οφείλει να αναγράφεται στις εμπορικές διαφημιστικές καταχωρίσεις στον Τύπο και στο Διαδίκτυο για την διάθεση προς πώληση ή προς μίσθωση κτιρίου, ενώ θα πρέπει να επισυνάπτεται και στις συμβολαιογραφικές πράξεις αγοραπωλησίας ακινήτων.

Τα ενεργειακά πιστοποιητικά, τα χαράτσια και οι τεράστιοι φόροι ακινήτων επιβάλλονται από την Ατζέντα 21 που επιδιώκει την υπερφορολόγηση της ιδιοκτησίας μέχρι κανείς να μην έχει το δικό του σπίτι και να ζει στο ενοίκιο εξαρτημένος από το κράτος, στο οποίο θα ανήκουν τα πάντα και αυτό με την σειρά του θα ανήκει στο παγκόσμιο κέντρο εξουσίας και αποφάσεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications