Ετοιμάζονται τα ΕΚΑΜ-Σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ όλοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις από ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ
Ετοιμάζονται τα ΕΚΑΜ-Σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ όλοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις από ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, λόγω των περιστατικών που έλαβαν χώρα αρχικά στο Παρίσι, τις πληροφορίες από την Interopol και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Βρυξέλλες, Ιταλία και άλλα μέρη, η Ελληνική Αστυνομία, άναψε το «κόκκινο φως» του συναγερμού στις αντίστοιχες ελληνικές υπηρεσίες…

Οι επίλεκτες δυνάμεις του υπουργείου εσωτερικών ευρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση προετοιμαζόμενες για ΟΛΑ τα σενάρια.

Το επικρατέστερο αλλά και απευκταίο για την Ελλάδα σενάριο της άσκησης των ΕΚΑΜ αφορά την επίθεση «Τζιχαντιστών του ισλαμικού Χαλιφάτου (από τους εν υπνώσει πυρήνες που βολοδέρνουν ανάμεσα στους πρόσφυγες) οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν μετά από σχετική εντολή για την δημιουργία πανικού και χάους στην πατρίδα μας.

Πάνοπλοι φανατικοί ισλαμιστές (πιθανόν) να θελήσουν να εισβάλουν σε ένα ελληνικό υπουργείο, εφορία, τράπεζα, θέατρο, σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου (εδώ σύμφωνα με εκτιμήσεις μας οι Τζιχαντιστές θα εξουδετερωθούν ΑΜΕΣΩΣ από τους Έλληνες Χούλιγκανς οπότε αποκλείεται το οτιδήποτε), ένα πάρκο, ή μια κεντρική πλατεία της Αθήνας, κρατώντας ομήρους εκατοντάδες Έλληνες πολίτες».

Η ελληνική αστυνομία καλείται να προσομοιώσει την δυναμική «απάντησή της» σε τέτοια υποθετικά και απευκταία σενάρια εντός της χώρας μας. Μέχρι τώρα 20 Έλληνες αστυνομικοί έχουν εκπαιδευτεί σε τεχνικές διαπραγματεύσεων και οι οποίοι ασχολούνται ειδικά με τους Τζιχαντιστές, υπό την καθοδήγηση τεσσάρων έμπειρων στελεχών της βρετανικής υπηρεσίας Scotland Yard, οι οποίοι είναι σε στενή επαφή με την ΕΛ, ΑΣ και οι οποίοι έχουν ασχοληθεί επισταμένα με περιστατικά που αφορούν την δράση του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και ισλαμιστές τρομοκράτες.

Ο σκοπός της ΣΥΝΕΧΟΥΣ εκπαίδευσης των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων είναι επίσης η σύνταξη εγχειριδίου για την διαχείριση τρομοκρατικών επιθέσεων από την αστυνομία, με βάση τα πραγματικά περιστατικά.
Η μεθοδολογία για την όλη επιστημονική διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται από τις γαλλικές αρχές για την αντιμετώπιση ισλαμιστών εκτελεστών όπως ο Amed Koulimpali. Ο Koulimpali ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε ομήρους στο Εβραϊκό Παντοπωλείο στο Port de Vincennes στο Παρίσι, στις 9 Ιανουαρίου του 2015, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο τέσσερις όμηροι και ο δράστης κατά τη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας.

«Ως γνωστό δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαπραγματευτική διαδικασία με τους Τζιχαντιστές . Απλά υπάρχει μόνο η «αγορά χρόνου» προκειμένου οι ειδικές δυνάμεις να είναι καλύτερα προετοιμασμένες για την εκτέλεση της αποστολής εξουδετέρωσης με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι αποφασισμένοι για ένα θανάσιμο τέλος, για τους ομήρους και για τους εαυτούς τους, κάτι το οποίο είναι πραγματικά μεγάλο εμπόδιο.

Υπάρχει η περίπτωση απελευθέρωσης 1-2 ομήρων , και αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή οι Τζιχαντιστές θα θελήσουν να αγοράσουν χρόνο, για να προκαλέσουν μεγαλύτερης έκτασης ζημιά λόγω της πράξης τους», είπε ένας Βρετανός αξιωματικός που συμμετείχε στο πρόγραμμα.
«Αυτοί δεν είναι ιδεολόγοι, ούτε πολιτικοί ή θρησκευτικοί καθοδηγητές, αλλά στυγνοί εκτελεστές, των οποίων ο μοναδικός σκοπός είναι να σκορπίζουν τον τρόμο με την δράση τους, και η μόνη λύση είναι η ΑΜΕΣΗ εξουδετέρωση τους με το μικρότερο δυνατό κόστος σε ανθρώπινες ζωές.», πρόσθεσε Βρετανός αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.

Οι ελληνικές Αστυνομικές αρχές και οι Έλληνες αξιωματούχοι από κοινού με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ευρίσκονται σε «ανοικτή γραμμή» για οτιδήποτε εμφανισθεί στην πατρίδα μας. Ένας λόγος ανησυχίας είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει υποστεί ΠΟΤΕ παρόμοιες τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ εφαρμόζει μια ανοικτή πολιτική στον τομέα της μετανάστευσης, εφαρμόζοντας μια πολύ καλή μεταχείριση των παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με άρθρο μας στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr με τίτλο (Η Τουρκική ακτοφυλακή μας κατηγορεί για βύθιση πλοιαρίου με πρόσφυγες παρουσία του Έλληνα διοικητή (Βίντεο)), η ηλεκτρονική σελίδα της τουρκικής εφημερίδας hurriyetdailynews.com (η ίδια που συμμετείχε και στο σχέδιο ΙΜΙΑ), ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ την Ελλάδα στην διεθνή κοινή γνώμη και φυσικά στους Τζιχαντιστές ότι το ελληνικό λιμενικό βυθίζει σκάφη. Το λιμενικό σώμα εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης, αλλά η «ζημιά» έχει γίνει με την ρετσινιά να παραμένει.Αυτός ήταν ο σκοπός τους έτσι ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει στόχο του ISIS, τα μέλη του οποίου «σουλατσάρουν» εντός τουρκικής επικράτειας, συνεργαζόμενα πλήρως με τις υπηρεσίες ασφαλείας των γειτόνων.

Πριν μερικές ημέρες έλαβε χώρα διακλαδική άσκηση στην οποία συμμετείχαν η ΕΚΑΜ και η ΜΥΑ, οι δυο Μονάδες επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελληνική Επικράτεια, αποτέλεσε πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Η διακλαδική συνεργασία, η διαλειτουργικότητα αποτελούν πρωτόγνωρα πεδία δράσης στην Ελλάδα εκτός από τις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδεύονται σε συνεργασία στρατού, αεροπορίας και ναυτικού.
Όπως και να έχει η χώρα μας θα δοκιμασθεί ποικιλοτρόπως σε μια κρίσιμη περίοδο για την επιβίωση της .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications