Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Μυρτός – «Δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει … δεν προσπαθεί»
Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Μυρτός – «Δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει … δεν προσπαθεί»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της Μυρτούς, η οποία το 2012 είχε βρεθεί κακοποιημένη στην Πάρο από Πακιστανό λαθρομετανάστη που υπερασπίστηκαν με λυσσά όλο το ΚΚΕ μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ . Η κα. Μαίρη, με εμφανή την συγκίνηση στο πρόσωπό της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως είναι σήμερα η κατάσταση της κόρης της.

«Καταλαβαίνει σίγουρα περισσότερα, αλλά ... δεν τρώει, δεν κινείται, δεν μιλάει. Δυστυχώς θ’ αργήσει να μιλήσουμε. Την επόμενη δεκαετία και ίσως. Ας άκουγα οποιαδήποτε λέξη. Μου κοστίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί ήταν ένα παιδί πολύ ζωντανό, πολύ ζωηρό, μιλούσε ακατάπαυστα και ξέρω πολύ καλά ότι στεναχωριέται που δεν μπορεί να εκφραστεί. Νιώθω ότι δεν προσπαθεί στις θεραπείες, όσο θέλουμε. Ίσως έχει απογοητευτεί επειδή δεν κινείται. Και γι’ αυτό έχει παραδοθεί.

Ωραία πράγματα σε αυτή την χωρα! μιας και κάποιος αριστερός είπε οτι κάνουμε προπαγάνδα,(το λένε αυτοί που ειναι πίσω απο δεκάδες ιστοσελίδες και ειναι μανούλες σε αυτό!ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΙΩΤΗ) ορίστε η φωτο συμπαράσταση στον Πακιστανικό μόρφωμα αντί στην κοπέλα! λες και ήταν αυτός το θύμα!!! πέρα απο δηλώσεις υπέρ του πακιστανου απο αριστερούς, γιατι πολύ εύκολα ξεχνάει ο λαός! να φανταστεί κάνεις πως ειναι να βγάζουν κυβέρνηση το κόμμα που ειναι ρατσιστές σε Ελληνες......μπράβο που όχι το έβγαλαν αλλα στην λένε και απο πάνω που τους λες τα αυτονόητα!τι να περιμένει κάνεις απο ένα λαό που κάνει οτι του λέει το facebook βλέπε γαλλική σημαία,και οι γνώστες κρυφές αριστερές ιστοσελίδες

Προσπαθώ να μην θυμάμαι. Ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου. Την βρήκα σε φρικτή κατάσταση, δεν περιγράφεται. Η αδελφή της δεν την γνώρισε. Δεν ήταν απλά χτυπημένη ή αναίσθητη, ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση, ούτε σε έργο θρίλερ. Η ποινή που επιβλήθηκε στο δράστη είναι η ανώτερη, αλλά το ειρωνικό είναι ότι ζητάει ελάφρυνση ποινής. Απορώ αν έχει καταλάβει τι έκανε. Μέσα του μπορεί να λέει ‘και τι έγινε;’».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications