Κι άλλη πυραμίδα φωτογράφισε η NASA στον πλανήτη Άρη [Βίντεο] που επιβεβαιώνει οτι δεν ήταν ψεύτικες οι φώτο απο 2002!
Κι άλλη πυραμίδα φωτογράφισε η NASA στον πλανήτη Άρη [Βίντεο]

Οι μυστήριες δομές που προκαλούν το ενδιαφέρον στην επιφάνεια του Άρη δεν θα σταματήσουν ποτέ. Όσο εξερευνάται ο κόκκινος πλανήτης τόσο θα βρίσκονται, κι όσο βρίσκονται τόσο αποκρύπτονται.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μία συγκεκριμένη Πυραμίδα στον Άρη, γύρισε σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από το internet και -παραδόξως- μέσα από τα ΜΜΕ.

Αλλά φυσικά δεν υπάρχει τίποτε παράδοξο όταν με όλη τη δύναμή της η NASA σε συντονισμό, φυσικά, με τα κανάλια προσπάθησε να υποτιμήσει εκείνη την πυραμίδα, λέγοντας ότι είναι μικρή, ότι δεν ξεπερνάει το μέγεθος αυτοκινήτου, ότι είναι στραβή και όχι εφαπτομένη στην επιφάνεια και ένα σωρό άλλα. Σκοπό είχαν να κατασβέσουν την προφανή απόδειξη ότι κάποτε στον Άρη υπήρξε πολιτισμός…

Αφού το θέμα, υποτιμήθηκε αρκετά το θέμα έπαψε. Επόμενες πυραμίδες αλλά και προηγούμενες που φωτογραφήθηκαν στην συνέχεια, αποσιωπήθηκαν. Έτσι και ετούτη εδώ την οποία παρουσιάζουμε και η οποία προέρχεται από φωτογραφία της NASA. Τουλάχιστον αυτή δεν είναι στραβή, αλλά εφάπτεται όπως πρέπει.

Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, γιατί αυτό που βλέπουμε μπορεί να είναι μόνο η κορυφή της δομής το βάθος της οποίας δεν ξέρουμε ως που φτάνει κάτω από την επιφάνεια.

Γιατί αυτή η είδηση δεν έκανε τον γύρο του κόσμου; Μήπως γιατί αν το έκανε… ακόμα και ο πιο αδαής θα αντιλαμβανόταν πως κάτι τρέχει με τον Άρη;Φυσικά η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Nasa και μπορείτε να την δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, και αυτό γιατί μας αρέσει να μιλάμε πάντα με αποδείξεις.Πηγή φωτογραφίας: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/01100/mcam/1100ML0048710180500502E01_DXXX.jpg Στην πρώτη φωτογραφία κεντρική βλέπουμε οτι έχει ημερομηνία 2002! (δεν έχει γίνει καμιά επεξεργασία) άρα λοιπόν η NASA κοροϊδεύει και κρατάει την ανθρωπότητα στο σκοτάδι! όχι μόνο σε αυτό αλλα σε πολλά αλλα! τι βλακείες λένε λοιπόν οι ιστορικοί οτι έφτιαξαν άνθρωποι τις πυραμίδες στην ΑΙΓΥΠΤΟ και άλλες επιστημονικές σαχλαμάρες!(η φώτο ειναι απο αυτό το ποστ (όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο(προσοχή γιατι δεν έχει μόνο πυραμίδες!)) και αφου αποδείχτηκε οτι υπάρχουν μετα απο 10+ χρονιά, άρα υπάρχουν και πολλά αλλα!)

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Έλεος!! αμμολοφοι-βράχια ειναι,το ενα φέρνει σαν πυραμίδα αλλά και πάλι ειναι βράχια...

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->