Συγκλονιστικό: Νύφη 10 ετών, βαμμένη σαν μοντέλο και γαμπρός 14! (φωτο)
Συγκλονιστικό: Νύφη 10 ετών, βαμμένη σαν μοντέλο και γαμπρός 14! (φωτο)

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν γίνει viral στα social media. Δείχνουν ένα 14χρονο αγόρι και και ένα 10χρονο κορίτσι να παντρεύονται στο Ιραν.

Κι όμως, δεν είναι φωτομοντάζ ή φωτογράφηση για περιοδικό. Πρόκειται για αληθινές φωτογραφίες με πρωταγωνιστές ένα 14χρονο αγόρι και ένα 10χρονο κορίτσι που παντρεύτηκαν στο Ιραν. Και όπως ήταν φυσιολογικό, οι φωτογραφίες αυτές, τις οποίες δημοσίευσε το alarabiya.net, έχουν γίνει viral στα social media.

Το αγόρι – γαμπρός, φορά ένα λαμέ κοστούμι με μοβ πουκάμισο και γραβάτα και το κορίτσι – νύφη, βαμμένη υπερβολικά, με πρόσωπο σαν ψεύτικο, φορά ένα παραδοσιακό ολόλευκο νυφικό. Τα παιδιά ποζάρουν σαν ενήλικες...

To ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Αυγούστου. Προηγουμένως είχαν πάρει ειδική άδεια από τις αρχές, λόγω της ηλικίας τους.

Στις ισλαμικές χώρες, τα κορίτσια κάτω των 13 και τα αγόρια κάτω των 15 δεν μπορούν να παντρευτούν παρά μόνο με άδεια του πατέρα τους, που στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού, δόθηκε.

Υπολογίζεται ότι το 2010 παντρεύτηκαν περίπου 42.000 παιδιά μεταξύ 10 και 14 ετών.

Αν γινόταν αυτό στην ΕΥΡΩΠΗ θα χώριζαν στα 17-18! βεβαία σε 50 -100 χρονιά θα γίνεται αφου θα έχει γίνει ισλάμ, και τότε θα ειναι ξανά οπως παλιά, το 60% των γυναικών ειναι για τα κλάματα γυναικούλες και όχι γυναικες, η barby, η tv και γυναίκεια περιοδικά έχουν κάνει καλή δουλειά ξέρει τι κάνει η ελίτ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications