Ελβετία, Γερμανία και Ιταλία κήρυξαν «πόλεμο» στους διακινητές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα την ουρά στα σκέλια μην τους πουν φασίστες ναζιστές!!
Ελβετία, Γερμανία και Ιταλία κήρυξαν «πόλεμο» στους διακινητές λαθρομεταναστών

Η Ελβετία, η Γερμανία και η Ιταλία θα συγκροτήσουν από τον Σεπτέμβριο μια κοινή μονάδα επέμβασης που θα έχει ως στόχο να εντοπίζει και να εξαρθρώνει τα δίκτυα των διακινητών που μεταφέρουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, όπως έγινε γνωστό σήμερα από ελβετικές πηγές.

Το κόλπο πιάνει και στην Γερμανία..της αριστεράς Μερκελ .ολόκληρες οικογένειες που αγωνιούν για την πατρίδα 'βαπτίζονται' νεοναζιστικές Εδώ και πολλούς μήνες σχεδιάζεται ο τρόπος λειτουργίας της μονάδας αυτής και καθορίζονται οι όροι για τη συνεργασία των τριών χωρών, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής ελβετικής αστυνομίας (Fedpol), η Κάθι Μάρετ.

Καθώς στην Ελβετία η καταπολέμηση της διακίνησης ανθρώπων είναι αρμοδιότητα των καντονιών, ανέλαβε το καντόνι Τιτσίνο -κοντά στα σύνορα με την Ιταλία- να συγκροτήσει αυτή τη μονάδα σε συνεργασία με τη Γερμανία, την Ιταλία και τις ομοσπονδιακές ελβετικές αρχές, διευκρίνισε η Μάρετ.

Η μονάδα θα εδρεύει στο Κιάσο της Ελβετίας, μια μικρή πόλη πάνω στα σύνορα με την Ιταλία. Θα αποτελείται από Ελβετούς συνοριοφύλακες και Ιταλούς και Γερμανούς αστυνομικούς. «Θα βρίσκεται εκεί για να εντοπίζει, να παρακολουθεί και να εξαρθρώνει τα δίκτυα των διακινητών», πρόσθεσε.

Για πολλούς λαθρομετανάστες που κατευθύνονται στη βόρεια Ευρώπη, η Ελβετία αποτελεί διαμετακομιστικό κέντρο: οδηγεί από την μία στη Γερμανία και από την άλλη στη Γαλλία, πάντα μέσω της Ιταλίας. Τους τελευταίους μήνες στο Κιάσο ο αριθμός των προσφύγων και των λαθρομεταναστών που αφίκνυνται με το τρένο από την Ιταλία πολλαπλασιάζεται διαρκώς.

Επισήμως, η Ελβετία κατέγραψε κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους αύξηση 47% στον αριθμό των αιτήσεων για χορήγηση ασύλου, κυρίως λόγω της άφιξης πολλών προσφύγων από την Ερυθραία. Ακολουθούν σε απόλυτους αριθμούς οι πρόσφυγες από τη Σομαλία, τη Σρι Λάνκα και τη Συρία.

Νωρίτερα σήμερα ο Λευκός Οίκος που ειναι η πηγή του κακού, τόνισε ότι η "μεταναστευτική κρίση" στην Ευρώπη καταδεικνύει πως η αναταραχή στη Μέση Ανατολή δεν επηρεάζει μόνο την περιοχή αυτή. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ κάλεσε τις ευρωπαϊκές υποκριτικά χώρες να εξαρθρώσουν τα δίκτυα των διακινητών που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες και να εγγυηθούν την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΏΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΊ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΆΡΙΣΕ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΏΣΑΤΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1900! (Στην Ελλάδα; ειναι τόσοι πολλοί εβραιοελληνες και τόση μεγάλη πλύση εγκεφάλου, που δεν υπάρχει σωτηρία! σπέρνουν διχόνοια οι Εβραίοι, μάλιστα νομίζουν οτι η Γερμανία κάνει κουμάντο στην Ευρώπη!! όταν και εκεί έχουν εβραϊκά πιόνια, κόμματα - τι να πει κάνεις; γιαυτό έχει μεινει μονή της η Ελλάδα)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications