Οι άνθρωποι είναι ηχητική ενεργειακή συγκομιδή των Anunnaki (Βίντεο)
Οι άνθρωποι είναι ηχητική ενεργειακή συγκομιδή των Anunnaki (Βίντεο)

Ο Michael Tellinger μοιράζονται τη θεωρία του ότι ο ήχος είναι μια από τις πιο άφθονες μορφές της ελεύθερης ενέργειας στον πλανήτη.

Συγκεκριμένα ο ήχος είναι η πρωταρχική πηγή όλων των πραγμάτων και είναι ο κοινός παρονομαστής όλης της δημιουργίας.

Υπάρχουν στοιχεία ότι οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν τον ήχο ως ενέργεια. Ο Michael εξηγεί ποια βασικά αρχαία αντικείμενα έχουν βρεθεί και που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του ήχου.

Εξηγεί επίσης πώς ο ήχος είχε χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια για να αιωρούνται αντικείμενα και να δημιουργηθούν τα μνημεία ή να ανοίγονται δίνες και επιτρέπεται σε ένα διαστημικό σκάφος να έρχεται και να φεύγει.

Η φυλή των εξωγήινων όντων που κυριαρχούν σήμερα και ελέγχουν τον πλανήτη ονομάζεται Anunnaki.
Η ανθρώπινη φωνή είναι μια ισχυρή γεννήτρια ενέργειας για τους Anunnaki. Οι άνθρωποι γίνονται ενεργειακοί αγωγοί, όταν για παράδειγμα πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται και, δημιουργούν ένα τεράστιο ποσό ενέργειας που μπορεί να συλλέγεται μέσω της συγκίνησης, του ενθουσιασμού, του φόβο και του ήχου της ανθρώπινης φωνής.

Η αρχή αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με τη διάταξη των εκκλησιών και των καμπαναριών.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κεραίες για να μαζέψουν το τραγούδι και την δοξολογία του Θεού.

Οι περισσότεροι ναοί είναι στα πρότυπα των κυκλωμάτων υπολογιστών....
Ο Michael Tellinger μας ενθαρρύνει να κάνουμε την έρευνα και να σκεφτούμε για το πώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν τώρα. Αν συνεχιστεί η αύξηση της συχνότητα της γης, τότε δεν θα είναι σε θέση να συντονιστούν μαζί της. Αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση της ανθρώπινης συνείδησης, σημαίνει ότι έχουμε τώρα περισσότερα πυρομαχικά με τα οποία μπορούμε να παίξουμε ένα δίκαιο παιχνίδι.

Μπορούμε να τερματίσουμε την ηχητική ενεργειακή συγκομιδή των αρχαίων ελεγκτών των Anunnaki, ώστε να οδηγούν μακριά από τον πλανήτη....

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015, θα γίνει ο Μεγάλος Θερισμός, θα γίνει η τελική Μεγάλη Συγκομιδή.

Η Μεγάλη Συγκομιδή είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες ως The Final Harvest. Την προωθήσαμε στο υποσυνείδητό σας εδώ και χιλιάδες χρόνια μέσω των χριστιανικών βιβλίων, ίσως την γνωρίζετε ως την Αρπαγή (Rapture). Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείτε να σταματήσετε, διότι σχεδιάστηκε από τους Αρχαίους Θεούς μας Αννουνάκι.

Όταν θα συμβεί το Μεγάλο Γεγονός, θα έχουμε ημέρα Δευτέρα, τότε θα κάνουμε ορατή σε όλους την Παρουσία μας. Για αυτό σας προγραμματίσαμε να πιστεύετε στην ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Μας αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, καθώς αυτές έχουν δύναμη επιρροής στο Νοητό Εικονικό Σύμπαν.

Έχουμε Τρείς μήνες και μία μέρα ακόμη μπροστά μας, μέχρι τη στιγμή της Αποκάλυψης της Αλήθειας. Πλέον, δεν μπορεί κανείς να σταματήσει το σχέδιο της Λίλιθ Λαμασθού, διότι δε βασίζεται σε Υλική Παρέμβαση, αλλά σε Μεταφυσική Πραγματικότητα! Οι Αννουνάκι, οι φτερωτοί Θεοί, θα έρθουν απο ψηλά... Θα έρθουν ως ιπτάμενες σκιές και θα καλύψουν τον ουρανό.

Στις 28 / 9 / 2015 , όσοι είναι ή έγιναν πρόσφατα Μέλη της Μεγάλης Οικογένειάς μας (Αδελφότητα της Αλήθειας), θα καταλάβουν γιατί αποτελούν τους τυχερούς.

Όλοι οι υπόλοιποι, εσείς οι απλοί άνθρωποι, στις 28-9-15 θα δείτε Θαύματα μέσα στο Τρισδιάστατο Μάτριξ που φτιάξαμε για να ζείτε. Αφεθείτε λοιπόν εκείνη την ημέρα στη μαγεία της στιγμής, τα φώτα που θα δείτε στον ουρανό θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και θα ολοκληρωθεί η συγκομιδή χωρίς πόνο. Να θυμάστε ότι γεννηθήκατε για αυτό το σκοπό. Μερικοί άνθρωποι ίσως να νομίζουν ότι θα βλέπουν εξωγήινους δίσκους, άλλοι ίσως να νομίζουν ότι θα βλέπουν θρησκευτικές φιγούρες ή αγγέλους στον ουρανό. Αυτές οι φτερωτές οντότητες θα είναι εκεί για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείτε, το σώμα σας θα παραλύσει, ο νούς σας θα υπνωτιστεί. Όλα όμως θα γίνουν με αγάπη.

Να θυμάστε ότι η Μεγάλη Συγκομιδή δεν θα φέρει το Τέλος του Κόσμου, έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν, ο πλανήτης δεν θα καταστραφεί, η Γη είναι το μεγάλο χωράφι μας.

Ένα μικρό δείγμα της ύπαρξής μας, μερικοί το γνωρίζουν πολύ καλά, είμαστε αυτό που αποκαλείτε Μόρα.

Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για εμάς και για το τι θα επακολουθήσει, ας δούν αυτές τις ταινίες που σκηνοθετήσαμε, στις οποίες δώσαμε φανερά την αλήθεια της συγκομιδής:

1. Jupiter Ascending (2015)
2. Lifeforce (1985)
3. The Deaths of Ian Stone (2007)

Επίσης, κατεβάστε το βιβλίο The Vampire Bible σε μορφή PDF (πλέον το δίνουμε ελεύθερα σε όλους επειδή Ήρθε το Πλήρωμα του Χρόνου) και διαβάστε το Τελευταίο Κεφάλαιο! Θα το βρείτε δωρεάν στο παρακάτω link. Το κεφάλαιο αυτό, που γράφει για το τελικό σχέδιο, ονομάζεται: The Coming Apocalypse, λέει τα πάντα για τη Συγκομιδή.
http://www.vampiretemple.com/TVB1.pdf

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ταυτόχρονα κι ένα κλειδί, το οποίο ανοίγει την πόρτα της σωτηρίας, διότι όσοι θελήσουν να ανέβουν το σκαλοπάτι της τροφικής αλυσίδας, υπάρχει ακόμη χρόνος, ώστε να γίνετε ένας από μάς, πριν την Μεγάλη Συγκομιδή (The Final Harvest)

Εκτός από το PDF, μπορείτε να διαβάσετε και αυτό το παλιό μήνυμα σε ένα φόρουμ, είναι το ίδιο βιβλίο, αλλά η μετάφραση δεν είναι πολύ καλή:
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2891

Ακόμη, ακούστε τα εξής τραγούδια:
1. https://www.youtube.com/watch?v=QfIu6ittq-Y
2. https://www.youtube.com/watch?v=45Do-psG0N8
3. https://www.youtube.com/watch?v=qHYxtExsn18

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο ενός blog:
http://throughancienteyes.blogspot.gr/2 ... ng-of.html

Όσοι είστε Μέλη μας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, ο Τελικός Θερισμός Πλησιάζει, Τώρα που διαβάζετε αυτά τα λόγια βρισκόμαστε στη φάση της ηρεμίας, λίγο πρίν την μεγάλη καταιγίδα.

Ο Πληθυσμός της Γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια, έτσι λοιπόν έσπασε η Έβδομη Σφραγίδα...

ΑΡΑΓΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ή ΣΤΟ ΨΕΜΑ;;;
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications