Εκατό παραβιάσεις σε δύο ημέρες έκαναν τα τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο, και ο Καμμένος κάνει βολτούλες με ελικόπτερα! εκτός οτι δεν έχει πει κατι !!!
Εκατό παραβιάσεις σε δύο ημέρες έκαναν τα τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο

Κάθε ύψος προκλητικότητας ξεπέρασαν οι Τούρκοι τις δύο τελευταίες ημέρες καθώς... μέσα σε 48 ώρες πραγματοποίησαν εκατό (100) παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου με τουρκικά μαχητικά.

Οι 65 από αυτές καταγράφηκαν την Πέμπτη και άλλες 38 σημειώθηκαν την Παρασκευή.
Την Πέμπτη τον ελληνικό εναέριο χώρο παραβίασαν συνολικά δώδεκα αεροσκάφη, ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος CN-235 και δύο ελικόπτερα. Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ τα δώδεκα αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Αιγαίο σε τέσσερις σχηματισμούς πριν «αναγνωριστούν και αναχαιτιστούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια πρακτική».

Μια ημέρα αργότερα, την Παρασκευή, συνολικά δεκατέσσερα αεροσκάφη, έξι εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, πραγματοποίησαν 38 παραβιάσεις πάνω από όλο το Αιγαίο.

Τα τουρκικά μαχητικά, ένα εκ των οποίων ήταν ιπτάμενο ρανταρ, παραβίασαν το FIR πάνω από το Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σε τρεις σχηματισμούς ενώ υπήρξαν και δύο εμπλοκές.

Κατά την πάγια τακτική που ανακοινώνεται από το ΓΕΕΘΑ «όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Άγκυρα επανήλθε μετά από καιρό και στις προκλήσεις στη θάλασσα, με την τουρκική πυραυλάκατο «TCG Poyraz» να πλέει εντός της ελληνικής χωρικής θάλασσας.

Όπως περιγράφεται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο πλους του τουρκικού πολεμικού πλοίου εντός ελληνικής χωρικής θάλασσας διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση των κανόνων αβλαβούς διέλευσης δεδομένου ότι το «TCG Poyraz» παρέμεινε κρατημένο ανατολικά του Αγαθονησίου.

Και μην γράψει κάνεις τίποτα ξανά κατι του ΣΥΡΙΖΑ, και ΑΝΕΛ, αυτοί σχολιάζουν ειρωνικά σχόλια! μην τους θίξουμε το κόμμα! να πάνε σε σελίδες του συστήματος λοιπόν αν θέλουν να ακούν καλύτερα ! ελευθεριά λογού έχουμε ακομα! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! καραγκιόζη!επεξήγηση- καραγκιόζης : μαριονέτα που άλλοι τον κινούν και λένε οτι λέει, απο πίσω , και αυτό που φαίνεται ειναι η βιτρίνα, το 100% των υπουργών και πρωθυπουργών! Με στρατιωτικό ελικόπτερο ο Καμμένος στην Αρεόπολη!18.000 E η κάθε ώρα πτήσης του σινουκ ,πήγε λέει σε εκδηλώσεις για την επανάσταση του 1821...! όταν η ίδια η κεφαλή του κράτους σκότωσε τον Κολοκοτρώνη γιαυτό το λόγο! η δε εκκλησιά τους αποκαλεί ξεβράκωτους !! η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο!Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους! Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν έιδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications