Ο τζάμπας ζει! Με στρατιωτικό ελικόπτερο ο Καμμένος στην Αρεόπολη! θα χορτάσει βόλτες και αυτός! βίντεο!
Ο τζάμπας ζει! Με στρατιωτικό ελικόπτερο ο Καμμένος στην Αρεόπολη! θα χορτάσει βόλτες και αυτός!

Απίστευτη εμπειρία έζησαν όσοι ήταν κοντά στο ελικόπτερο που μετέφερε τον Καμμένο στην Αρεόπολη, έφυγαν ακόμα και καπέλα..

Ο Υπουργός Άμυνας της χώρας μας Πάνος Καμμένος, επέλεξε!! (έχει και προτιμήσεις άλλοι πληρώνουν! η δεν τον χωρούσε πιο μικρο ελικόπτερο;) να ταξιδέψει στην Αρεόπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Chinook. Έφτασε στην Αρεόπολη στις 10:45 το πρωί της τρίτης 17 Μαρτίου και προσγειώθηκε στο δημοτικό παρκινγκ, δίπλα από το Γυμνάσιο - Λύκειο της πόλης.

Ο ήχος του ελικοπτέρου, αποκλείεται να πέρασε απαρατήρητος από όλη την ευρύτερη περιοχή της Αρεόπολης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο παρκινγκ να δουν το ελικόπτερο από κοντά, αλλά και αρκετοί επίσημοι να υποδεχτούν τον Υπουργό.

Αυτό που δε γνώριζαν οι περισσότεροι όμως, ήταν ο αέρας που παράγουν οι δύο έλικες αυτού του ελικοπτέρου, που σήκωναν στην κυριολεξία άνθρωπο στα 100 μέτρα μακριά του, ενώ η σκόνη από το έδαφος, εκσφενδονιζόταν με δύναμη και αν έφτανε επάνω σου, τότε ο πόνος ήταν σε μερικές περιπτώσεις τσουχτερός.

Οι πιλότοι το γνώριζαν αυτό και προσγείωσαν με αρκετή ώρα καθυστέρησης το ελικόπτερο, προκειμένου να δώσουν χρόνο στον κόσμο, βρισκόμενο ακόμα στα 20 - 30 μέτρα ψηλά, να καταλάβει τη δύναμη του αέρα και να γυρίσουν τουλάχιστον την πλάτη, αν όχι να απομακρυνθούν.

Μάλιστα την ώρα που ο Υπουργός χαιρετούσε τους στρατιωτικούς στην υποδοχή του, άρχισαν να βγάζουν «φτερά» τα καπέλα και να πετάνε!!!

Αυτά ως προς την προσγείωση. Όμως μετά απογειώθηκαν οι αντιδράσεις που κάποιοι εξέφρασαν, λέγοντας ότι τα καύσιμα του ελικοπτέρου κοστίζουν πολύ και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν ήρθε οδικώς.

Βεβαίως θα υπάρχει απάντηση σε αυτό! Η απάντηση που λάβαμε εμείς από το περιβάλλον του κ. Καμένου ήταν, πως εκτός του ότι οι υποχρεώσεις του Υπουργού είναι αυξημένες σε όλη την Ελλάδα (δεν θα αφήσει εκδήλωση δλδ ωραία να πετάς ! ) και χρειάζεται ένα σύντομο μέσο μεταφοράς για τις μετακινήσεις του!!!άσχετα που το Chinook δεν θυμίζεται για την ταχύτητα του!, αν ερχόταν οδικώς, δεν θα ερχόταν με ένα αυτοκίνητο, αλλά με συνοδεία. Αυτό ισούται περίπου με τα ίδια έξοδα μετακίνησης με το ελικόπτερο, και δεν πληρώνουν και οδηγό!!! μάλιστα ωραία δικαιολογία για να κάνει την βόλτα του! 18.000 E η κάθε ώρα πτήσης του σινουκ ,

Άλλωστε στο ίδιο ελικόπτερο μεταφέρθηκαν και αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού, με πρώτον τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, που είναι και Μανιάτης.Το αρνητικό της υπόθεσης, ήταν πως το δημοτικό παρκινγκ έμεινε κλειστό για τους οδηγούς των Ι.Χ. λόγω ελικοπτέρου, που όμως βολεύτηκαν σε άλλα παρκινγκ.

Βεβαίως δεν βλέπεις εν δράσει κάθε μέρα ένα τέτοιο ελικόπτερο, οπότε αρκετοί ήταν ικανοποιημένοι με αυτή την εμπειρία που έζησαν. Τουλάχιστον αυτό το στρατιωτικό μηχάνημα δουλεύει και βγάζει τα λεφτά του, γιατί άλλα σαπίζουν στις αποθήκες μέσα στο «περιτύλιγμα» από την αγορά τους, αφού τα παραλάβαμε ελαττωματικά...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications