Γερμανία: 10.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν ενάντια στις πολιτικές λιτότητας Βίντεο,
Γερμανία: 10.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν ενάντια στις πολιτικές λιτότητας Βίντεο, εδώ μόνο τα τάγματα εφόδου κατεβαίνουν του ΚΚΕ!

Τουλάχιστον 10.000 Γερμανοί συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις πολιτικές λιτότητας της Ευρωζώνης. Αρκετοί διαδηλωτές τραυματίστηκαν από κανόνια νερού που χρησιμοποίησε η γερμανική αστυνομία, αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα Sputnik.com.

Δεκάδες Γερμανοί αστυνομικοί εκτέθηκαν σε ερεθιστικά αέρια στην πλατεία Danziger Platz στην Φρανκφούρτη.
Συγκεκριμένα περίπου 80 αστυνομικοί εκτέθηκαν σε αγνώστου είδους ερεθιστικά αέρια , κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν κατά της λιτότητας στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη, δήλωσε ο αρχηγός της Γερμανικής αστυνομίας σήμερα Τετάρτη.

«Οι ακτιβιστές που φορούσαν μάσκες NBC και χρησιμοποιούσαν διαβρωτικά υγρά και ερεθιστικά αέρια στην πλατεία Danziger Platz», δήλωσε ο Γερμανός αστυνομικός επίτροπος Gerhard Bereswill, στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό FFH, προσθέτοντας ότι περίπου 80 αξιωματικοί τραυματίστηκαν.

«Αρκετοί άνθρωποι που συμμετείχαν στις μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας, τραυματίστηκαν όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινήματος Blockupy στο πρακτορείο RIA Novosti την Τετάρτη.

«Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες μεταξύ μας», είπε μια Γερμανίδα , η Hannah Eberle , προσθέτοντας ότι η αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού και βόμβες δακρυγόνων κατά των διαδηλωτών.

Σήμερα 10.000 ‘άνθρωποι στην Φρανκφούρτη, αύριο ενδεχομένως πολλές ακόμα χιλιάδες στους δρόμους σε όλες τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, οι οποίες στενάζουν κάτω από την ανέχεια , την ανεργία,την εγκληματικότητα, την αδιάκοπη εισροή μεταναστών από την Βόρεια Αφρική και την Συρία.

Οι Βρυξέλλες επιμένουν στα μέτρα της άκρατης λιτότητας και για την πατρίδα μας, αλλά θεωρούμε ότι δεν «βλέπουν» οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, και ο κάθε λογής «επικεφαλής», ότι έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες που υπήρχαν πριν την γαλλική επανάσταση.

Ακριβώς τα ίδια έκαναν οι πλούσιοι και το παλάτι τότε στο φτωχό γαλλικό λαό, με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους. Οδεύουμε σε μια γαλλικού τύπου ευρωπαϊκή επανάσταση κατά της ΕΕ, αυτό ας το κατανοήσουν βαθιά όλοι τους.Η Ελλάδα απλά «έδειξε» γενικά όλα αυτά τα 5 χρόνια το σωστό, μέσα από παραλέιψεις , παθογένειες, προσπαθώντας να ξυπνήσει και τους Ευρωπαίους, οι οποίοι έτρωγαν «κουτόχορτο», τόσα χρόνια από τις κυβερνήσεις τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications