ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ο φερόμενος ως “ΑΡΧΗΓΟΣ” των Κρητικών: “Με έχουν βάλει σε κάτι φωτογραφίες(βίντεο)
ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ο φερόμενος ως “ΑΡΧΗΓΟΣ” των Κρητικών: “Με έχουν βάλει σε κάτι φωτογραφίες ότι εγώ είμαι αυτός που έκανε κακό στον Βαγγέλη, αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση.” (βίντεο)

ότι εγώ είμαι αυτός που έκανε κακό στον Βαγγέλη, αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση.” Δείτε το βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού….και τα όσα υποστηρίζει ο συμφοιτητής του Γιακουμάκη. «Θέλω να πάω στο χωριό μου και σκέφτομαι να πάω γιατί θα με βλέπει ο καθένας και θα λέει “Να, αυτός τον σκότωσε”!».

Ο Παναγιώτης Καραγκούνης, συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο φερόμενος ως σκληρός της παρέας στη Γαλακτοκομική, σπάει τη σιωπή του στη “Μία”. Ο 19χρονος που είναι πρωτοετής στη σχολή δηλώνει ότι γνώριζε τον Βαγγέλη τους δύο τελευταίους μήνες και ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούγονται.

Για την μοιραία Παρασκευή της 6ης Φεβρουαρίου, αναφέρει: «Τον είδα που ήρθε και με ρώτησε πώς πήγα με τους βαθμούς. Μου είπε μόνο ότι είχε χαμηλότερους βαθμούς σχετικά με πέρυσι. Αυτό έγινε μεταξύ 12:00 – 13:00. Τον έψαξα γιατί είχαμε κανονίσει και με τα άλλα παιδιά για καφέ. Κοιμηθήκαμε το μεσημέρι, όπως κάνουμε συνέχεια, ξυπνήσαμε κατά τις 6, συναντήθηκα εγώ με τα άλλα παιδιά, τον περιμέναμε και δεν ήρθε. Τον πήραμε τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και κατεβήκαμε στο δωμάτιό του.

Εκεί είδαμε ότι είχε αφήσει τα πράγματά του και είπαμε ότι θα έχει πάει καμιά βόλτα -κάθε μεσημέρι πήγαινε μια βόλτα γύρω-γύρω από τη σχολή. Ήταν συνηθισμένο, αλλά δεν άφηνε τα πράγματά του. Όταν νύχτωσε είπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Συνήθως έβγαινε με δύο άλλα παιδιά που έκανε πιο πολύ παρέα και είδα ότι δεν τους είχε ειδοποιήσει. Όλα τα παιδιά βγήκαμε να τον ψάξουμε. Χωριστήκαμε σε ομάδες και ξεκινήσαμε να ψάχνουμε».

Ο φοιτητής λέει ότι έχει στιγματιστεί από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ότι φοβάται να κυκλοφορήσει έξω: «Με έχουν βάλει σε κάτι φωτογραφίες ότι εγώ είμαι αυτός που έκανε κακό στον Βαγγέλη, αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση. Φίλοι ήμασταν, δύο μήνες ήταν που είχαμε γνωριστεί. Είχαμε πάει σινεμά ένα βράδυ, βγάλαμε δυο φωτογραφίες, τις βρήκαν και λένε ότι αυτοί είναι οι φονιάδες, αυτοί τον σκότωσαν!».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications