Αποφυλακίζονται Μιχαλολιάκος και Λαγός – Έληξε το 18μηνο!
Αποφυλακίζονται Μιχαλολιάκος και Λαγός – Έληξε το 18μηνο

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών αποφυλακίζονται, ενδεχομένως και εντός της μέρας, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, λόγω λήξης του 18μήνου προσωρινής κράτησης.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, όρος που του είχε επιβληθεί για κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ παράλληλα το δικαστικό συμβούλιο του επέβαλε και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Γιάννης Λαγός αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση. Στο Γ. Λαγό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαρτίου, όποτε και λήγει το 18μηνο προσωρινής κράτησης αναμένεται να αποφυλακιστεί και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Αυτοί χωρίς νά έχουν κάνει κάτι κάθησαν 18 μήνες φυλακή. Τά αναρχοκαθάρματα πού σπάνε, καίνε, λεηλατούν δημόσια καί ιδιωτική περιουσία καί είναι όχι απλά εγκληματική οργάνωση, αλλά δολοφόνοι κατά τού Ελληνισμού, πόσες ημέρες τούς έχωσαν φυλακή? Αυτό είναι ένα κλασσικό παράδειγμα για την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" πού βιώνουμε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications