ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΙΛ Στο Facebook!!!Ποιους αφορά και τι πρέπει να κάνουν!!!
ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΙΛ Στο Facebook!!!Ποιους αφορά και τι πρέπει να κάνουν!!!

Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ SOCIAL MEDIA Αρχισε τις διαγραφές το Facebook – Ποιους αφορά και τι πρέπει να κάνουν

Φαίνεται ότι το Facebook αποφάσισε να πάρει την... κατάσταση στα χέρια του και ξεκίνησε τις διαγραφές για να «καθαρίσει» τις λίστες του.Ο διάσημος ιστότοπος social media ξεκίνησε να διαγράφει προφίλ με ψευδώνυμα και στη συνέχεια ζητά από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους με κάποιο επίσημο έγγραφο.

Το Facebook πριν δύο μήνες είχε ξεκινήσει να μπλοκάρει σελίδες που είχαν δημιουργήσει προφίλ με ψευδώνυμο και ζητά από χρήστες με ψευδώνυμο να σκανάρουν και να αποστείλουν επίσημο έγγραφο μαζί με την φωτογραφία που θα αποδεικνύει την πραγματική τους ταυτότητα για να ταυτοποιήσει αν είναι οι πραγματικοί.

Πριν δύο μήνες η τακτική της δημοφιλούς ιστοσελίδας να διαγράψει χιλιάδες προφίλ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς μεταξύ άλλων είχε προκαλέσει το μένος της LGBT (lesbian, gay, bisexual και transgender) κοινότητας των ΗΠΑ.

Και τώρα με την νέα πολιτική επιχειρεί να... καθαρίσει τις λίστες του από τους μη πραγματικούς κατόχους λογαριασμών.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FACEBOOK ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ FACEBOOK ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ή ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ Ή ΑΓΝΩΣΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ §1542 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ Ή ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΤΟ FACEBOOK, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Ή ΤΟΥ FACEBOOK ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. (100$) Ή ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ Ή ΤΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications