Μια μαύρη τρύπα, ένα UFO και άλλες θεωρίες για την εξαφάνιση της πτήσης MH370
Μια μαύρη τρύπα, ένα UFO και άλλες θεωρίες για την εξαφάνιση της πτήσης MH370

Το Malaysia Airlines Boeing 777 που εξαφανίστηκε απο προσώπου γης αφήνει μόνο την φαντασία να ερευνήσει που πήγε!.

Η τεχνολογία,και πάνω από πέντε χώρες της Νότιας Ασίας, μαζί με την Κίνα και τις ΗΠΑ δεν μπόρεσαν να βρουν τα ίχνη του γιγαντιαίου αεροπλάνου που μετέφερε 239 ανθρώπους σε μια πτήση που αναχώρησε αυγή Σαββάτου από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο.

Οι αρχές της Μαλαισίας είχε απορρίψει κατηγορηματικά σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εκδοχή εκτός ατύχημα και οτι είχε πέσει στη θάλασσα. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση στα νερά του Ινδικού. Τελικά δεν ήταν επιτυχής.

Οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν γιατί ήταν τόσο δύσκολο να προσδιοριστεί η θέση του πιθανού ατυχήματος με την σημερινή τεχνολογία,μερικά γεγονότα και εξηγήσεις στην υπόθεση της πτήσης MH370.

Το αίνιγμα των κινητών
Το γεγονός που έδωσε μυστήριο της εξαφάνισης της πτήσης είναι οι αναφορές των συγγενών των αγνοουμένων επιβατών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, όταν καλούσαν τον αριθμό τηλεφώνου των συγγενών τους είχε τον τόνο οτι καλεί, αλλά δεν απαντήσουσε κανείς. Όταν αυτό έγινε γνωστό, άλλοι συγγενείς έκαναν το ίδιο τελικά κάνεις δεν πήρε απάντηση.

Η εφημερίδα Washington Post ανέφερε ότι βρήκαν ότι η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων στο κέντρο, ορισμένων θυμάτων που είχαν χαθεί ήταν σε απευθείας σύνδεση τις τελευταίες ώρες. "Βρήκαν ότι η κινεζική υπηρεσία μηνυμάτων που ονομάζεται QQ έδειξε ότι τα κινητά (σε ορισμένους επιβάτες) ήταν κατά κάποιο τρόπο σε απευθείας σύνδεση" ανέφερε η αμερικανική εφημερίδα.

Οι ειδικοί εξήγησαν ότι το λογικό θα ήταν ότι αυτά τα τηλέφωνα δεν ήταν μέσα στο νερό, το οποίο θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε ή συνετρίβη στη στεριά. Οι ειδικοί ισχυρίζονται στην εφημερίδα La Vanguardia της Ισπανίας ότι, αν το κινητό δίνει σήμα θα μπορούσε να είναι επειδή θα ήταν σε μια βαλίτσα που επιπλέει στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από οποιαδήποτε κεραία. Αυτή η πιθανότητα είναι σχεδόν αδύνατη.

Ένα ατύχημα που κατέστρεψε το αεροπλάνο στον αέρα!
Είναι μία από τις λίγες εκδοχές απο την κυβέρνηση της Μαλαισίας, μην μπορώντας να εξηγήσουν τίποτα άλλο, μετά την εξαφάνιση της πτήσης MH370. Η υπόθεση είναι ότι θα μπορούσε να είχε υποστεί μια ξαφνική αποσυμπίεση που δεν μπορούσε να ελεγχθεί από το πλήρωμα, η οποία προκάλεσε μία πτώση στον ωκεανό. Μια άλλη δυνατότητα θα ήταν μια έκρηξη που σχετίζονται με τα καύσιμα του.

Μια άλλη εκδοχή θα προτείνει,αν και είναι πιο ριζοσπαστική, πρότεινε ότι ο πιλότος αυτοκτόνησε και το αεροπλάνο έχασε τον έλεγχο. Η αστυνομία ερευνά το υπόβαθρο του πληρώματος και αν είχαν παρουσιάσει κάποια ψυχολογική διαταραχή.Για την θεωρία της μηχανικής βλάβης,λένε όσοι γνωρίζουν ότι ένας πιλότος είναι σε θέση να κάνει ελιγμούς και να προειδοποιήσει για βοήθεια, πριν από οποιαδήποτε ανωμαλία και πρόσκρουση στο έδαφος σε ένα γιγάντιο αεροπλάνο.

Η Μαύρη Τρύπα
Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail καλύπτει τη θεωρία του «μυστηριώδης χώρου» που έχει καταπιεί το αεροσκάφος. Επικαλούμενη την αεροπορία και εμπειρογνώμονες της Βασιλικής Ακαδημίας Μηχανικής, της θεωρίας της τυχαίας εισόδου του αεροσκάφους σε μαύρη τρύπα. Σε μια περιοχή όλες οι επικοινωνίες μεταξύ του αεροσκάφους και η σύγχρονη τεχνολογία θα διακοπούν,και αναστέλλει το σύστημα αναμεταδότης (πομπό σε περίπτωση πτώσης).

Απαγωγή
Είναι μια άλλη εκδοχή με διαφορετικές παραμέτρους.
Το πρώτο είναι ότι το αεροσκάφος έχει απαχθεί από τρομοκράτες των οποίων οι ενέργειες έχουν οδηγήσει σε ένα τραγικό ατύχημα. Δεδομένα απο ραντάρ θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι το αεροπλάνο θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία του, ακόμα και πίσω στην Κουάλα Λουμπούρ. Η θεωρία χάνει έδαφος γιατί θα υπήρχαν αναφορές του πληρώματος να ζητούν βοήθεια, ή αν το αεροπλάνο συνέχιζε την πτήση θα είχε ανιχνευθεί από ένα ραντάρ απο γειτονικές χώρες ή στρατιωτική τεχνολογία.

Απαγωγή απο εξωγήινους
Το περιοδικό TIME ερεύνησε bloggers το είχαμε αναφέρει και εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ τότε, και δεν αποκλείει αυτό σενάριο μπορεί να φαίνεται απίθανο: απαγωγή από εξωγήινους. Βέβαια, η ιδέα αυτή απορρίφθηκε δημοσίως από κάθε ερευνητή ή επίσημη πηγή!λες και τους έχουν απαγόρευση να μιλούν για εξωγήινους!!.Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο δεν απορρίπτουν τη θεωρία της απαγωγής από εξωγήινους.

Η συνωμοσία της Βόρειας Κορέας
Μια άλλη εκδοχή, λέει ότι το αεροπλάνο έπεσε σε αεροπειρατεία. Το αεροπλάνο ήταν καθ 'οδόν προς το Πεκίνο, και είχε αρκετά καύσιμα για να πάει πολλά χιλιόμετρα μέσα στην κορεατική χερσόνησο. Η θεωρία δεν έχει ποτέ αναφερθεί από επίσημες αρχές, έτσι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την Πιονγκγιάνγκ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications