υπάρχουν ακομα προϊστορικοί πτεροδάκτυλοι ζωντανοί; αναφορές και φώτο λένε ναι!
pterodactyls υπάρχουν ακομα προϊστορικοι  πτεροδάκτυλοι ζωντανοί; αναφορές και φώτο λένε ναι! .

Οι παλαιοντολόγοι λένε οι πτεροδάκτυλοι (pterodactyls) είχαν εξαφανιστεί πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Αλλά πραγματικά έχουν εξαφανιστεί εντελώς;

πιλότοι,γιατροί και εξερευνητές λένε ότι τα έχουν δει με τα μάτια τους! και επιμένουν ότι υπάρχουν αυτά τα πλάσματα ακομα...

Αλάσκα: Προϊστορικό πλάσμα
ο John Bouker, ένας βετεράνος πιλότος που πετά 22 χρόνια στην Αλάσκα,νόμιζε ότι είχε τρελαθεί. στην 15 Οκτωβρίου του 2002, ο ίδιος και οι επιβάτες του νόμιζαν ότι είχαν κατά κάποιο τρόπο πετάξει σε μια σκηνή της ταινίας Jurrassic park!.

Δεν ήταν πολύ μακριά από την δεξιά πλευρά τους ένα γιγάντιο φτερωτό πλάσμα.
που τρόμαξε τον πιλότο και τους επιβάτες που έμειναν όλοι έκπληκτοι.όλοι συμφώνησαν ότι το πλάσμα φάνηκε να πετά σταθερά και ήταν σαν της εικόνες στα βιβλία για τους δεινόσαυρους και άλλων εξαφανισμένων ζώων.Το ιπτάμενο πλάσμα δεν ήταν ένα πουλί! Ήταν ένας ζωντανός πτεροδάκτυλος.

Ορισμένοι ορνιθολόγοι πρότειναν ότι αυτό που είδε ο πιλότος ήταν ένα μεγάλος αετός, αλλά ο Bouker επιμένει ότι δεν ήταν αετός!, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πλάσμα που είδα δεν έμοιαζε με οτιδήποτε άλλο που είχα ξανά δει!. Αυτό ήταν μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο. Έχω δει ίσως 100.000 αετούς, και ξέρω ότι αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερο από ό, τι ένα μέγεθος φτερών 8 πόδια (2,5 μέτρα). είπε στο Telegraph.

Ένας μάρτυρας στο έδαφος είδε επίσης το πλάσμα. Ο ίδιος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, οτι σίγουρα δεν ήταν ένα πουλί. Περιέγραψε το ζώο ως προϊστορικός πτεροδάκτυλο που βλέπουμε σε ταινίες .

ο Βιολόγος Phil Schemf που ερευνά την άγρια ​​ζωή στο Anchorage της Αλάσκας είδε την είδηση στο Telegraphque. και δήλωσε στην εφημερίδα, τίποτα με άνοιγμα φτερών 14 πόδια (4,2 μέτρα)δεν ειναι ζωντανό στην Γη! περίπου στα τελευταία 100.000 χρόνια.

Βραζιλία: τρόμος απο πτεροδάκτυλο
Άλλες θεάσεις έχουν αναφερθεί για τον πτεροδάκτυλο απο μαρτυρίες με αεροπλάνα. ο David hatsen Childress είχε μια συνάντηση με το αεροπλάνο του που σχεδόν συγκρούστηκε στον αέρα με ένα τεράστιο πτεροδάκτυλο κατά τη διάρκεια του έτους 1992 σε ορεινή περιοχή της Βραζιλίας σε ζούγκλα που ειναι ανεξερεύνητη. Το εκπληκτικό περιστατικό καλύφθηκε απο της εβδομαδιαίες ειδήσεις της περιοχής.

ο Childress έχει μάρτυρα και έναν ειδικό, έναν ανθρωπολόγο απο την ΗΠΑ που ονομάζεται Δρ george Biles που ήταν επί του αεροσκάφους με είκοσι τέσσερις επιβάτες ο οποιος λέει, αυτό είναι μια κλασική περίπτωση του λευκού πτεροδάκτυλου με γιγάντια άνοιγμα φτερών. Φυσικά, έχω ακούσει φήμες για πολλά χρόνια ότι αυτά τα προϊστορικά πλάσματα ακόμα περιπλανιούνται σε ζούγκλες του Αμαζονίου. Αλλά ήμουν δύσπιστος όπως όλοι οι άλλοι. Αλλά αυτό δεν ήταν ένα αεροπλάνο ή ένα UFO. Ήταν ένας πτεροδάκτυλος!! .

άλλη μια ιστορία που οι άνθρωποι λένε ότι ο πτεροδάκτυλος πετούσε παράλληλα με το αεροπλάνο, ενώ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί και ο πιλότος έκανε ελιγμό να φύγει μακριά για να αποφύγει τη σύγκρουση με το «γιγάντιο πουλί ». Μια αεροσυνοδός που ονομάζεται Maya Cabon λέει, «Υπήρχε αυτό το γιγαντιαίο τέρας και πετούσε δίπλα στο αεροπλάνο. Ήταν μόλις λίγα μέτρα από το παράθυρο και φαινόταν σαν έψαχνε. Νόμιζα ότι επρόκειτο να πεθάνω. "

Θα μπορούσαν αυτά τα προϊστορικά πουλιά πραγματικά να έχουν επιβιώσει έως τη σύγχρονη εποχή; Ιστορίες για τον πτεροδάκτυλο στο παρελθόν υπάρχουν πολλές συχνά ονομάζονται ως δράκοι. Η περιγραφή του "Δράκου", ωστόσο είναι η φυσική εμφάνιση ενός μεγάλου πτεροδάκτυλου που ταιριάζει.

αληθινή φώτο

Κίνα: ο ιερέας και οι δράκοι πτεροδάκτυλοι
Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Ρώσος Ορθόδοξος Ιερέας Άγιος Βαρσανούφιος πάστορας των Ρώσων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του ρωσο-ιαπωνικού πόλεμου."ακούγοντας τους στρατιώτες που βρίσκονταν σε θέσεις στην τοποθεσία Hantanza,ανέφεραν οτι έβλεπαν ένα τεράστιο φτερωτό δράκο που κρύφτηκε σε μια από τις σπηλιές του βουνού. Ήταν τρομοκρατημένοι, αφου κρύφτηκε δεν το ξανά είδαν απο τότε, αλλά αυτό δείχνει ότι οι ιστορίες των Κινέζων και Ιαπώνων σχετικά με την ύπαρξη δράκων, δεν είναι φαντασιώσεις και μύθοι, παρά πτεροδάκτυλοι!

μετα απο ολα αυτά αρνούνται την ύπαρξη αυτών των τεράτων, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε οτιδήποτε απλά επειδή δεν είναι στην κατανόησή μας. οπως γίνεται και με τα UFO και εξωγήινους και σε αυτή την περίπτωση έχει γίνει γελοιοποίηση του θέματος, αντί μια σοβαρή έρευνα για την ύπαρξη των πλασμάτων.

Παραδείγματα περιλαμβάνουν ψεύτικα βίντεο στο YouTube, με αμφισβητήσιμους λογαριασμούς από ανθρώπους που ψάχνουν για φήμη και ένα μεγάλο αριθμό εικόνων με Photoshop, που λένε οτι είναι πραγματικές εικόνες με ζωντανούς πτεροδάκτυλους .

Ωστόσο, ορισμένες φωτογραφίες είναι πραγματικές. Ένα παράδειγμα μια φωτογραφία που έχει διαψευστεί παρακάτω: αριστερά απο καλοθελητές που υποστηρίζουν το σύστημα (υπάρχει και εδώ μια σελίδα που κάνει αυτό ακριβώς! παιδιά χαλαρώστε ολα ειναι συνωμοσίες, οπως και έχει αναφερθεί και σε αυτό το blog,οπως και δέχεται επιθέσεις γιατι ειναι απο τα λίγα που λέει τα πράγματα με το όνομα τους!και δεν έχει μεινει στην μικρή ΕΛΛΑΔΑ!)

Η πραγματική φωτογραφία του Εμφυλίου Πολέμου με υποψία  για πτεροδάκτυλο δεξιά
ενώ ειναι αληθινή,Η πραγματική φωτογραφία του Εμφυλίου Πολέμου με υποψία για πτεροδάκτυλο δεξιά

Φωτογραφία Ropen (πτεροδάκτυλος) στην Παπούα Νέα Γουινέα
Φωτογραφία Ropen (πτεροδάκτυλος)
στην Παπούα Νέα Γουινέα

Εκθέσεις όπως αυτές εμφανίζονται σε όλη την ιστορία. Οι λαοί αναφέρουν θεάσεις πλασμάτων που ταιριάζουν με την περιγραφή του πτεροδάκτυλου. Σήμερα το κυνήγι για πτεροδάκτυλο συνεχίζεται. Ένα πλάσμα που ονομάζεται Ropen είναι γνωστό ότι κατοικεί σε περιοχές στην Παπούα Νέα Γουινέα.Το 1944, στη Νέα Γουινέα,ο Duane Hodgkinson και ο φίλοι του είδαν ένα πτεροδάκτυλο.
Οι αποστολές στην περιοχή και συνεντεύξεις με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες ειναι απόδειξη ότι ορισμένοι πτεροδάκτυλοι εξακολουθούν να περιφέρονται στους ουρανούς. Ζωντανά απολιθώματα από ένα μακρινό παρελθόν.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

Μπορεί και να αληθεύει αλλά που θα βρω παραπάνω στοιχια

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications