Γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι έχει λυθεί η υπόθεση των UFO στο Roswell
Γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι έχει λυθεί η υπόθεση των UFO στο Roswell

Ένα νέο γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει την πραγματική αιτία πίσω από την περίφημη υπόθεση των UFO στο Roswell,των ΗΠΑ.Έχουν περάσει πάνω από 70 χρόνια από τότε που είχε συμβεί το παράξενο περιστατικό,που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων σε όλο τον κόσμο.

το χωριό στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, έγινε το επίκεντρο του μεγαλύτερου κυνηγητού για εξωγήινους, μετά από αναφορές ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε συντριβεί στην έρημο κοντά στο χωρίο το 1947, αυτή η υποτιθέμενη παρατήρηση προκάλεσε πανικό σε όλο τον κόσμο, έως ότου ο στρατός των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μπαλόνι επιτήρησης που συνετρίβη.!(αν και υπάρχουν τόσες αναφορές που λένε την πρώτη εκδοχή!)

Τώρα, ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει νέα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι το μυστηριώδες ιπτάμενο πιατάκι (οπως τα αποκαλούν) ήταν στην πραγματικότητα μια μυστική ναζιστική δοκιμή πυραύλων.

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «UFO και ο Τρίτος Ράιχ»(ή«UFO του Τρίτου Ράιχ») αναφέρει ότι το περιστατικό ήταν στην πραγματικότητα μια μυστική δοκιμή μιας μυστηριώδους «Καμπάνας!»- ένα φουτουριστικό αεροσκάφος που χρησιμοποιούσε ηλεκτρικά σωματίδια για να πετάξει.

Ο διάσημος Γερμανός Αεροναυπηγός Μηχανικός, george Klein, δήλωσε:Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ένα τρελό ή εκκεντρικό πρόσωπο, ή κάποιος με ευφάνταστες τάσεις. Αυτό ήταν αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια -ήταν Ναζιστικό UFO.

Εκείνη την εποχή, το περιστατικό είχε εξάψει τη φαντασία εκατομμυρίων μετά από αναφορές ότι ένα UFO είχε συνετρίβη στην έρημο.Ο στρατός των ΗΠΑ ανέκαθεν ισχυριζόταν ότι το περιστατικό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, το οποίο αποτέλεσε την απαρχή σε θεωρίες συνωμοσίας για την συγκάλυψη ενός υποτιθέμενου εξωγήινου σκάφος.Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι η «ναζιστική μηχανή» ήταν ο προκάτοχος του αεροσκάφους «stealth» σήμερα και δημιουργήθηκε από δεκάδες ειδικούς σε πυραύλους, ο george Klein ορκίστηκε πίστη στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

ο διαβόητος Ναζί των SS Hans Kammler, φέρεται επίσης μεταξύ εκείνων που εργάστηκαν με τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.Η Πολωνή στρατιωτική ιστορικός Ίγκορ Βιτκόφσκι, έγραψε εκτενώς για τον Χίτλερ που είχε τους μεγαλύτερους επιστήμονες της εποχής να εργαστούν στο "σκάφος σε σχήμα καμπάνας."

Αδόλφος Χίτλερ: Ο Γερμανός ηγέτης ήθελε να αναπτύξει το αεροσκάφος

Αδόλφος Χίτλερ: Ο Γερμανός ηγέτης ήθελε να αναπτύξει το αεροσκάφος. Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού στο Β 'Παγκοσμίου Πολέμου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία έιχαν αναφέρει ότι είχαν δει παράξενα μηχανήματα, τώρα πιστεύεται ότι ήταν αυτό σκάφος.

Κατά τη γνώμη μου, βλέπουμε εδώ άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια να εξηγήσει τα μυστηριώδη γεγονότα που συνέβησαν στο Roswell, στο Νέο Μεξικό το 1947.!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications