Χρονοταξιδιώτης που επέστρεψε από το 2137 και το 2749, λέει το μέλλον, πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των Ρώσων Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
Χρονοταξιδιώτης που επέστρεψε από το 2137 και το 2749, λέει το μέλλον (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Al Bielek συζητάει τι θυμάται από τις 6 εβδομάδες που έζησε στο έτος 2137 και τα 2 χρόνια που πέρασε στο 2749. Ένα πράγμα που θέλω να τονίσω είναι ότι πολλά από τα γεγονότα που περιγράφονται ότι έχουν συμβεί, συμβαίνουν τώρα στο παρόν μας. Η προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για κυριαρχία και η καταστροφική κλιματική αλλαγή για να αναφέρουμε μερικά. Το Project Montauk ήταν μια σειρά από κυβερνητικά έργα των ΗΠΑ που μυστικά διεξήχθησαν στο Camp Hero ή την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Montauk, στο Long Island για το σκοπό της ανάπτυξης ψυχολογικών τεχνικών πολέμου και εξωτικών ερευνών συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στο χρόνο. Ο Jacques Vallée περιγράφει το Project Montauk ως τη συνέχεια της ιστορίας για το Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Ο Al περιγράφει τι θυμάται αφού πήδηξε από το USS Eldridge στις 13 Αυγούστου 1943 - Ημερομηνία του πειράματος της Φιλαδέλφειας.

-Βρήκε τον εαυτό του με τον αδελφό του, Duncan Cameron, σε νοσοκομείο του μέλλοντος για 6 εβδομάδες, να αναρρώνει από τραυματισμό από ακτινοβολία.
-Το ιατρικό σύστημα του μέλλοντος χρησιμοποίησε δονήσεις και θεραπείες με φως. -Οι τηλεοπτικές εκπομπές ήταν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα.

-Αυτό που παρατήρησε είναι ότι οι αλλαγές της γης προκάλεσαν πολλές γεωγραφικές αλλαγές που ξεκίνησαν στην αρχή του 21ου αιώνα μέχρι το 2025.
-Οι ακτές και το εσωτερικό των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν ριζικά διαφορετικές από ότι είναι τώρα.
-Η στάθμη του νερού είχε ανέβει και η Φλόριντα μειώθηκε πολύ μέχρι το Panhandle. Η Ατλάντα, της Τζόρτζια ήταν μόνο 3 μίλια από τον ωκεανό. Ο Μισισιπής έγινε λιμνοθάλασσα εσωτερικής ναυσιπλοΐας. Οι Μεγάλες Λίμνες έγιναν μία μεγάλη λίμνη. -Η Υποδομή των ΗΠΑ είχε καταρρεύσει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν αναφέρονταν πλέον ως έθνη.

Μια χαλαρή μορφή τοπικού στρατιωτικού νόμου υπήρχε το 2137.
-Η Κεντρική κυβέρνηση δεν υπήρχε.
-Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης άρχισαν να μετατοπίζονται, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια τεχνητή κατασκευή πόλου για να αποφευχθεί η κατάρρευση και η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων. Ως αποτέλεσμα, οι πόλοι δεν αναστράφηκαν.

-Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε στα 300 εκατομμύρια. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν περίπου 50 εκατομμύρια. -Ισχυρίζεται ότι μεταξύ των ετών 1954-2000 η κυβέρνησή μας συνεργάστηκε με εξωγήινους για την απόκτηση τεχνολογίας, μηχανική μοντέλου προς κατασκευή και αντιστρόφως σε όλες τις τεχνολογίες τους.

Χρονοταξιδιώτης

-Τα προβλήματα ξεκίνησαν κατά τα έτη 2003-2005. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη καταλάμβανε τον πλανήτη, αλλά, στη συνέχεια, ένας πόλεμος αναπτύχθηκε. Σε κάποιο σημείο ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των Ρώσων/Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ/Ευρώπη. Ένας αριθμός πόλεων των Η.Π.Α. καταστράφηκαν. Η νέα παγκόσμια τάξη κατέρρευσε.

-Η κυβέρνηση έχει την τεχνολογία για τη μείωση της ζημιάς από την ακτινοβολία και τα πυρηνικά απόβλητα μέσα σε λίγες μέρες, ακόμα και τώρα, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους. Στο μέλλον, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την ακτινοβολία που απέμεινε από τον 3το Παγκόσμιο Πόλεμο.

-Στη συνέχεια βρέθηκε, ανεξήγητα, στο έτος 2749 για σχεδόν δύο χρόνια. Μιλάει για το τι έμαθε όταν ήταν εκεί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στο 2137 για να πάρει τον Duncan, μετά απ' αυτό και οι δύο λήφθηκαν στο 1983.

-Υπήρχαν πόλεις εδάφους και πόλεις πλωτές. Οι πλωτές πόλεις μπορούσαν να μεταφερθούν σε διάφορα μέρη της γης. -Το Συνθετικό Ευφυΐας Σύστημα Υπολογιστή ήταν ένα σύστημα υπολογιστή που έκανε τα πάντα. Δεν υπήρχε καμία κυβέρνηση. Ήταν μια τεράστια πλωτή κρυσταλλική δομή. Τους πήρε συνέντευξη τηλεπαθητικά.-Η δομή της κοινωνίας ήταν απολύτως σοσιαλιστική. Υπήρχε μέριμνα για τις βασικές ανάγκες επιβίωσης για όλους.

Post A Comment:

16 comments

Ανώνυμοςείπε...

παιρνετε ληγμενα με αυτα που γραφετε

τότε τι θέλεις εδώ? το ποστ ειναι απο ξένο τύπο βλέπε φώτο, καληνύχτα!!!!

Unknownείπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BLOG ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Και ποιος λεει οτι ο Νοστραδαμος δεν ηταν χρονοταξιδιωτης που παγιδευτηκε στο παρελθον και μας προειδοποιουσε για το τι θα συμβει;

Ανώνυμοςείπε...

Τι πίνετε ήθελα να ήξερα!!!

Ανώνυμοςείπε...

εξωγηινοι δεν υπαρχουν δεμονες ειναι

Ανώνυμοςείπε...

Τους εφυγε η τον αμολυσαν

Ανώνυμοςείπε...

autos p ta3idepse t xrono prepei na htan o Eobard Thawne apo t flash t seira :D

Ανώνυμοςείπε...

Μάλλον τον αμόλησαν, αυτό που περιγράφει θυμίζει την έλευση του αντίχριστου (και καλά θα είναι ο σωτήρας που θα φέρει ειρήνη κλπ...)

Ανώνυμοςείπε...

περιμενω να ανατιναχτει ο επιταχυντης.......μπορει να γινω ο Φλας

Ανώνυμοςείπε...

Έχω κουραστεί να βλέπω κράξιματα γενικά...δηλαδή να μην κάνουμε ποτέ κανέ είδος συζήτησης με τα δικά σας μυαλά,ε;

Ανώνυμοςείπε...

Δεν ξέρω αν ισχύουν η όχι.διαβάζω, φιλτραρω και συνεχίζω.ακούγονται όλα πολύ χολιγουντιανα.από την άλλη πριν 20 χρόνια στέλναμε πίτσες και φραπεδες στο λεβέντη και τώρα μας έχει αφήσει μαλακες.... Ήταν γραφικός αυτός η εμείς??κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα.... Όλα παίζουν!!!

panosείπε...

χχχ

Ανώνυμοςείπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Qm9cJ4C2ekM

Ανώνυμοςείπε...

giati den lete tipota gia to skynet pou to bgalane sta erga kai kala gia na to krupsoune dioti to kaluteroo 3ekarfoma einai to karfoma......i oli fasi paides legetai skynet einai enas upologistis tou melontos pou elegxei ola ta ilektronika messa (ta panta-reuma) epiteu3i ton anthropon kai me ligi voi8eia apo eksw metatrapike kai se amesi epafi-tilepa8itika ekpempei palmous kanontas magika stin kurioleksia (apotelesmata)..auto einai to oplo tous oloi i texnologia se ena kouti kouti tis pandoras...opoios to anoi3ei tha einai kai o sotiras mas....stin maxi armagedon....oi skoteinoi einai os fusikon oi daimones o diavolos eklepse to fos kai to moirastike me fules eksw apton planiti mas os apotelesma auton ton energeiwn oi mustikopa8eis kai psuxof8ores ereunes tis psuxiatrikis....poloi psuxiatroi-psuxologoi anikoun stin elit akoma kai stin ellada....are mages megas einai o kurios

Ανώνυμοςείπε...

Και μετά οι εξωγήινοι θα καταλάβουν τη Γη και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να πάνε στον πλανήτη Όρντεον και οι εξωγήινοι του πλανήτη Όρντεον θα έρθουν στη Γη και θα πολεμήσουν με τους άλλους εξωγήινους και τελικά η Γη θα καταστραφεί και εμείς θα ζούμε σκόρπιοι όλοι οι λαοί και επειδή αυτός ο πλανήτης δεν έχει βαρύτητα θα πετάμε και μετά κάποιος από μας θα ταξιδέψει στο μέλλον και θα μας λέει πάλι ιστορίες για αρκούδες ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications