Παράνομοι όσοι ζητούν υποχρεωτικά «like» για μπείτε στη σελίδα τους!.
Παράνομοι όσοι ζητούν υποχρεωτικά «like» για μπείτε στη σελίδα τους!.

Το «facebook» αποφάσισε να απαγορεύσει τα «like gates». Πρόκειται για τα «παράθυρα» τα οποία υποχρεώνουν τους χρήστες να κάνουν «like» σε μια ιστοσελίδα προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Tα συγκεκριμένα «tab» ήταν ιδιαιτέρως διαδεδομένα σε επιχειρήσεις κι οργανισμούς που τα χρησιμοποιούσαν για να συγκεντρώνουν «followers» στις σελίδες τους μέσω διαγωνισμών ή ελκυστικών κοινοποιήσεων, οι οποίες όμως απαιτούσαν σύνδεση με τη σελίδα τους στο «facebook». Η πλήρης κατάργηση της εφαρμογής θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Νοεμβρίου, ενώ όσες σελίδες δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις δεν θα είναι πλέον προσβάσιμες.

Από την ανακοίνωση της 7ης Αυγούστου, εξάλλου, και στη συνέχεια οι νέες ιστοσελίδες που δημιουργούνται παύουν να έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας και χρήσης «like gates». Ο λόγος πίσω από αυτήν την απαγόρευση είναι πως οι εφαρμογές παρακινούν τους χρήστες να κάνουν «like» παρά την θέλησή τους, κάτι που η πλατφόρμα δεν θεωρεί ορθή χρήση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ LIKE ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,,ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΦΥΓΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΙΓΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΚΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !!!! ΚΡΥΦΟΥΣ!!! ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,,, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 200.000 LIKE Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ME AYTOMATO JAVASPRITS! (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ KAI ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,,,Η ΔΙΩΞΗ? ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ 24.759 LIKE ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications