Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Οι Ιταλοί τορπίλισαν το ΕΛΛΗ και εμείς…ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, κάνοντας την…παλιοσίδερα που πουλήθηκαν! (βίντεο)
Ιταλοί τορπίλισαν το ΕΛΛΗ

Η ιστορία του τορπιλισμού της Έλλης μας συγκινούσε όλους από την ημέρα που μας την μάθαιναν οι γονείς ή αργότερα οι δάσκαλοί μας στο σχολείο. Κανείς τους δεν… μας είπε την συνέχεια της ιστορίας. Είτε γιατί δεν την γνώριζαν ,είτε γιατί δεν ήθελαν να την πιστέψουν. Τι απέγινε το “λαβωμένο” καταδρομικό πρωταγωνιστής σε μια από τις σημαντικότερες ιστορικές μας στιγμές;

Είναι τόσο απίστευτο όσο και συγκλονιστικό. Το ναυάγιο του ΕΛΛΗ “κόπηκε” από ελληνικά ιερόσυλα χέρια και πουλήθηκε για παλιοσίδερα!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, του καθεστωτικού ΣΚΑΪ, για τον τορπιλισμό του εύδρομου καταδρομικού μας “ΕΛΛΗ” στις 15 Αυγούστου 1940 στο λιμάνι της Τήνου. 
Σε αυτή την συνέντευξη, ο Αλέξης Παπαδόπουλος περιγράφει ότι κατέγραψε με την υποβρύχια κάμερα σχετικά με τον διαμελισμό του “ΕΛΛΗ” από ιερόσυλα ”ελληνικά” χέρια και την πώλησή του για παλιοσίδερα (σκραπ)!

makeleio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications