οστά του Δαίμονας του νερού  θα  παρουσιαστούν σε έκθεση στην Ιαπωνία.
οστά του Δαίμονας του νερού  θα  παρουσιαστούν σε έκθεση στην Ιαπωνία.

Κάθε χώρα έχει τις δικές της ιστορίες τρόμου, η οποίες από γενιά σε γενιά τρομάζει τα παιδιά. στην Ιαπωνία, ο καθένας ξέρει για το διάβολο του νερού όπως το ονομάζουν!.

Σύμφωνα με το μύθο, το τέρας ζει σε λίμνες και ποτάμια. Στην εμφάνιση μοιάζει με έναν άνθρωπο του οποίου το σώμα είναι καλυμμένο με πράσινο ή μπλε φολιδωτό δέρμα, όπως στα ερπετά. για να αποδείξουν την ύπαρξη του βρήκαν οστά τα οποία λένε ότι σύντομα θα εκτεθούν στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με την τοπική παράδοση το πλάσμα - Προσβάλλει συχνά τα παιδιά, αλλά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής με τις γυναίκες που είναι συχνά θύματα βιασμού από έναν δαίμονα. Σύμφωνα με ορισμένους μύθους, το Kappa τραβά τους ανθρώπους κάτω από το νερό για να πνίγουν. Ανάλογα με τις διάφορες απεικονίσεις διαφέρουν στο χρώμα, στο σχήμα και τα χαρακτηριστικά του τέρατος.

Μερικές φορές είναι σε σύγκριση με το σκωτσέζικο Kelpie, Σκανδιναβικό Νάκι και άλλα παρόμοια πλάσματα. Ιάπωνες έχουν το Kappa σε ιστορίες τρόμου,για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους παιχνιδιών κοντά στο νερό.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το Kappa μπορεί να ειναι μια ιαπωνική γιγάντια σαλαμάνδρα η ένα είδος σαύρας που έχει υψηλή επιθετικότητα, και συλλαμβάνει τη λεία της με ισχυρά σαγόνια. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν στην ύπαρξη ενός δαίμονα του νερού.

Περίεργος όμως, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πολλά οστά που φαινομενικά ανήκαν σε ένα μυθικό πλάσμα, οι επιστήμονες έχουν αποτύχει να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη ενός δαίμονα.

Λείψανα του δαίμονα του νερού ειναι φυλαγμένα από το 1818 από μια οικογένεια! σύμφωνα με το μύθο της οικογένειας, ένας από τους προγόνους του Kappa πυροβολήθηκε στις όχθες του ποταμού. Ενώ οι ειδικοί δεν ειναι σε θέση να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των λειψάνων, καθώς και να αποδείξουν ότι τα οστά είναι ψεύτικα!

ΑΠΟΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications