3 Αυγ 2018

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. με έστελνε συνεχώς ταξίδια πίσω στο χρόνο!,, τα ταξίδια στο χρόνο είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια,

μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο,

Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι,όταν ήταν στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο, υπό την εποπτεία ενός ειδικού Γραφείου του υπουργείου Αμύνης σχετικό με τέτοιου είδους ζητήματα. Για αυτά έχει μιλήσει και η Laura Magdalene Eisenhower.

Εκπαίδευαν παιδιά μαζί με ενήλικες με σκοπό να βγάλουν συμπεράσματα για τις φυσικές και ψυχικές επιρροές που είχαν τα ταξίδια στο χρόνο στα παιδιά, δήλωσε ο Basiago. Επίσης, τα παιδιά είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ενήλικες από την άποψη προσαρμογής τους στις μετακινήσεις που πραγματοποιούσαν στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.

Είναι, τελικά, εφικτά τα ταξίδια στο χρόνο ή όχι; Σύμφωνα με το φυσικό καθηγητή Shengwang Du από το Hong Kong το ταξίδι στο χρόνο είναι αδύνατο, διότι τίποτα δεν κίνειται πιο γρήγορα από την ταχύτητα τους φωτός. (επιστημονικό paper, Ιούλιος 2011)

Από την άλλη μεριά, οι ισχυρισμοί του Basiago βρίσκουν αποδέκτη. Ο λόγος για τον Alfred Webre, δικηγόρος που ειδικεύεται στην «εξωπολιτική» και στα θέματα που σχετίζονται με την εξωγήινη παρουσία στη Γη. Ο Webre πιστεύει ότι η τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χρόνο είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια, αλλά αποκρύπτεται καλά από το Ειδικό Τμήμα Αμύνης της κυβέρνησης.

«Πρόκειται για ένα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον πρόγραμμα σχετικά με την τηλεμεταφορά», δήλωσε ο Webre στην The Huffington Post. «Το Τμήμα Αμύνης το λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια. Ο Donald Rumsfeld το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει αλεξιπτωτιστές στη μάχη», συμπλήρωσε.

Ο Basiago είπε ότι συμμετείχε σε 8 διαφορετικά ταξίδια στο χρόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πρόγραμμα. Κυρίως, είπε, τα ταξίδια του γινόντουσαν μέσω μίας μηχανής η οποία είχε κατασκευαστεί με βάση κάποια έγγραφα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Nikola Tesla στη Νέα Υόρκη, μετά την δολοφονία του το Γενάρη του 1943.

Η μηχανή αποτελούνταν από δύο γκρι βραχίονες, περίπου 2.5 μέτρα μήκους, με ένα κενό περίπου 3 μέτρων ανάμεσά τους, όπου μία ακτινοβολία (ενέργεια) μεταδιδόταν διάχυτα προς το σύμπαν με την ιδιότητα να μπορεί να κάμπτει το χωροχρόνο, όπως είχε ανακαλύψει ο Tesla.

Ο Basiago, είπε, ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα πηδούσαν μέσα στη συσκευή και όταν η “πύλη” έκλεινε, βρισκόντουσαν αυτομάτως σε μία άλλη τοποθεσία.

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι μπορεί να διακρίνει τον εαυτό του σε μία φωτογραφία του Abraham Lincoln στο Gettyburg το 1863, μέρος το οποίο επισκέφθηκε το 1972 μέσω ενός θαλάμου που βρισκόταν στο East Hanover στο New Jersey.

«Ήμουν ντυμμένος με ρούχα της εποχής», είπε. «Προσέγγισα το χώρο ομιλίας του Lincoln στο Gettysburg και περπάτησα από τις εξέδρες περίπου 100 μέτρα, όπου και φωτογραφίθηκα σε μία λήψη της Josephine Cogg». Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο Basiago ταξίδεψε πίσω στο 1863 και «πιάστηκε» σε μία φωτογραφία τη στιγμή της ομιλίας του Lincoln.
Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε επίσης και στο θέατρο Ford τη νύχτα όπου δολοφονήθηκε ο Lincoln. «Δεν έγινα, ωστόσο, μάρτυρας της δολοφονίας του», είπε.

 τα ταξίδια στο χρόνο είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια, να κάμπτει το χωροχρόνο

Ο Basiago, που όπως δήλωσε τον στέλνανε σε πολλές και διαφορετικές χρονικές στιγμές του παρελθόντος, πολλές φορές και περισσότερες από μία φορά στο ίδιο συμβάν, είπε ότι η τεχνολογία θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για τηλεμεταφορές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, και όχι για ταξίδια στο χρόνο. «Θα ήταν κάτι το χαοτικό», σχολίασε.

Ο Basiago πρόσθεσε ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι εργάζονταν στο πρόγραμμα Pegasus, ενώ ο συγγραφέας -μεταξύ άλλων και του «UFOs: Myths, Conspiracies and Realities»- John B. Alexander πάνω σε αυτό σχολίασε: «φαντάζει αδύνατο, αν πράγματι απασχολούνταν τόσα πολλά άτομα στο πρόγραμμα, να κρατήσει κάποιος κρυμμένο το μυστικό για περισσότερο από 40 λεπτά, πόσο μάλλον (όπως έκανε ο Basiago) για 40 χρόνια». Οι πήγες παραμένουν κρυφές, διότι το τελευταίο διάστημα εξαφανίζουν ακόμα και "ενοχλητικά" βίντεο από το youtube, για να λένε για "θεωρίες συνωμοσίας" μετά, και να βάζουν δίκες τους πήγες ως "έγκυρες πήγες" τύπου wikipedia κτλ...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


5σχόλια:

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. με έστελνε συνεχώς ταξίδια πίσω στο χρόνο!,, τα ταξίδια στο χρόνο είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια,
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

τα ταξίδια στο μέλλον επιτρέπονται απο την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας μάλιστα ο Αινστάιν περιγράφει και το πώς, τα ταξίδια στο παρελθόν τουλάχιστον απο φυσικής μοιάζουν να απαγορευονται απο διάφορες φυσικές αρχές. Σας μιλάω με φυσικές έννοεις ώς Φυσικός που έχω σπουδάσει και με τα δύο μάστερ που έχω κάνει. Φιλικά,
Νikos

no imageΑνώνυμος

ποιος αινσταιν ρε αδερφε ο βιολιτζης αν δεν ηταν ο καραδοδωρης δεν θα ηξερε που παν τα 4 πλακα μας κανεις.....

no imageΑνώνυμος

ελα ντε πες τα μεγαλε.....

no imageΑνώνυμος

Δεν γίνεται αυτό , αν υποθέσουμε πως πήγε πίσω στο χρόνο αυτόματα θα βρέθηκε στο κενό διάστημα γιατί η γή θα είχε φύγει απο αυτή τη θέση του παρελθόντως.

no imageL

John B. Alexander δεν χει καταλάβει ότι του αποκρύπτουν στοιχεία από τότε που φτιάχτηκε ο ανθρώπινος.....για 40 χρόνια θα κολλήσουν????
,40 χρόνια για κάποιους είναι κλάσματα δευτερολέπτου.....(ειλικρινά δεν θεωρούν ότι εχω υψηλό δίχτυ νοημοσύνη) αλλά δεν έχω βάλει φρένο στην ”φαντασία μου“ ο θυμος έχει μετετράπη σε λυπη ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ....

+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications