ΠΑΛΙ ΣΩΣΤΟ ΒΓΗΚΕ ΤΟ BLOG!! ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΪΖΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΞΥΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι: Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής:

ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά.

Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι. Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5!

Πιό πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!.. Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή.

Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι;

Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.

Κάντε μιά σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ό,τι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παναγιώτα Πεπόνη Εργαζόμενη του 89,5 FM

εμ δεν διαβάζεις την   αλήθεια!!!   τα έλεγα πριν λίγες μέρες ! η αλήθεια είναι ότι οι Εβραίο χριστιανοί  πατριάρχες είναι πίσω  από το κράτος!και τι χριστιανές είστε μια μια και χριστιανοί όταν δεν διαβάζετε τι δίδαξε ο Ιησούς,;;;;;;;;
το μόνο που δίδαξε είναι μίσος κάκια και ένα σορό άλλα που μόνο αγάπη δεν εκφράζουν!!! 

Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος και οι γυναίκες: ένα σκουλήκι (η γυναίκα) που σέρνεται, η κόρη του ψεύδους,
Τι είναι η γυναίκα; οι Πατέρες, απαντούν, ο «άγιος» Εφραΐμ ο Σύρος και ο μισογυνισμός του Χριστιανισμού.
ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδας με περιουσία που εκτιμάται σε πάνω από 10 δισεκατομμύρια ευρώ,και τους παχυλούς μισθούς στο κράτος!
Αμέτρητοι οι θεοί που σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν !! προ χρηστού ! δεύτερο μέρος,Οι εμπνευστές της χριστιανικής θρησκείας παρέλαβαν τους αρχαίους μύθους, τους άλλαξαν ελαφρώς και τους παρουσίασαν ως δική τους αποκάλυψη. Κανένας χριστιανός ιερέας δεν έχει απαντήσει ουσιαστικά στο ερώτημα, σε τι ακριβώς διαφέρει η σταύρωση κι η ανάσταση του χρηστού από τις αντίστοιχες των προαναφερθέντων θεών; στο λινκ
Απορία δεξιού ψάλτου: Γιατί ακόμη και σήμερα, η ελληνική Εκκλησία εξακολουθεί να καθυβρίζει τους Έλληνες;
ΜΕΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!!!
ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΔΩ,,, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΠΧ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΙΟΙ!!! ΒΛΕΠΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝ....ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 90!
Ιησούς:Έλληνες σκυλιά των Εβραίων! από τους ίδιους τους ευαγγελιστές Κήρυκας Μίσους, Διχασμού και Μισελληνισμού,
Σήμερα η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη κάθε θρησκεία είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας.
Ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε στην Ελλάδα δια της βίας,

Ο ΜΑΛΑΚΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΆ! ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ!) ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ! ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΚΕΤΟ,,,, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΊ ΞΑΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,,, KATI ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ,,, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ;;; ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;; ΣΕ 10 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ,,, ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ!ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜ ΚΡΕΜΑΣΕΙ,,,,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΡΊΣΗ;;; ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ !!! ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΡΕΜΠΟΥΣΗ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ??????????? ...Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε.

ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α !

Post A Comment:

1 comment

ΓΙΩΡΓΟΣείπε...

ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΙΛΙΘΙΟΝΥΜΟΣ ΚΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΚΕΣ ....ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ 2 ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ ΣΟΡΥ ΤΟΥ ΙΛΙΘΙΟΝΥΜΟΥ.....ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications