Αλ Κάιντα καλεί για νέο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων στο εσωτερικό των ΗΠΑ
Ayman al-Zawahiri

Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι καλεί για μεγάλη επίθεση σε αμερικανικό έδαφος Πρώην δεξί χέρι του Μπιν Λάντεν που (πιστεύεται) ότι είχαν κανονίσει της επιθέσεις της 9/11

προσοχή τώρα έγινε "πιστεύεται"! μετά από τόσο καιρό! αφού πέτυχαν το σκοπό τους

σε Ραδιοφωνική εκπομπή προτρέπει τους μουσουλμάνους «αδελφούς» να ξεκινήσουν επιθέσεις στην ΗΠΑ ο τρομοκράτης επικεφαλής ζητεί μποϊκοτάζ του δολαρίου και των αμερικανικών προϊόντων

ο Ηγέτης της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι κάλεσε τους Μουσουλμάνους να εξαπολύσουν επιθέσεις σε «αμερικανικό έδαφος» για να οδηγήσει μέχρι και σε ένα πόλεμο. Σε μια ηχητική ομιλία του κυκλοφόρησε σε απευθείας σύνδεση μια ημέρα μετά τη δωδέκατη επέτειο από τις επιθέσεις 9/11, ο αλ-Ζαουάχρι κάλεσε για επιθέσεις στις ΗΠΑ, η οποία όπως είπε, θα «αιμορραγεί οικονομικά» αναγκάζοντας τη χώρα να δαπανήσει μεγάλα ποσά για την άμυνα. Και προέτρεψε τους μουσουλμάνους να αρπάξουν κάθε ευκαιρία για επιθέσεις στην ΗΠΑ, ακόμη και αν αυτό πάρει χρόνια υπομονής, σύμφωνα με την μετάφραση από παρακολούθηση των ΗΠΑ.

Στα αποσπάσματα των 72 λεπτών στην διεύθυνση που δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδα, είπε «έναν αδελφός ή μερικά από τα αδέλφια» θα πρέπει να ξεκινήσουν μικρές επιθέσεις όπου είναι δυνατόν.

ο αλ-Ζαουάχρι, ο οποίος ήταν γιατρός του Οσάμα Μπιν Λάντεν και το δεξί χέρι και στην κορφή του κατάλογου τρομοκρατών «πλέον καταζητούμενους», πιστεύεται από πολλούς ότι είναι οι εγκέφαλοι πίσω από την 9/11 επιθέσεις και σε αυτές στο σύστημα μεταφορών του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2005 με 52 νεκρούς.

όπως λέει στην ομιλία του: «Πρέπει να ματώσουν οικονομικά προκαλώντας να συνεχίσουν μαζικές δαπάνες για ασφάλειά ,το αδύναμο σημείο της Αμερικής είναι η οικονομία της, η οποία έχει ήδη αρχίσει να κλιμακώνεται, λόγω της στρατιωτικές δαπάνες.

Κρατώντας σε μια τέτοια κατάσταση έντασης απαιτούνται μόνο «εδώ κι εκεί», διαφορετικές επιθέσεις,

«Κατά την άποψή μας νίκησε στον πόλεμο στη Σομαλία, την Υεμένη, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, οπότε θα πρέπει να το ακολουθήσουμε με ... πόλεμο στην δική τους γη. Αυτές οι διαφορετικές επιθέσεις μπορούν να γίνουν με έναν αδελφό ή μερικά αδέλφια ».

Στην ομιλία του είπε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να αρνούνται να αγοράζουν αγαθά από την Αμερική και τους συμμάχους της, γιατί βοηθούν να χρηματοδοτήσει στρατιωτική δράση των ΗΠΑ σε μουσουλμανικά εδάφη.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να εγκαταλείψουν το δολάριο ΗΠΑ και να το αντικαταστήσουν με νόμισμα των κρατών που δεν επιτίθενται σε μουσουλμάνους.

χαρακτήρισε την βομβιστική επίθεση ως μέρος εκστρατείας της Αλ Κάιντα του τζιχάντ, ή ιερό πόλεμο, εναντίον των συμφερόντων των ΗΠΑ.

Το περιστατικό της Βοστώνης επιβεβαιώνει στους Αμερικανούς ... ότι δεν αντιμετωπίζουν μεμονωμένα άτομα, οργανώσεις ή ομάδες, αλλά αντιμετωπίζουν μια εξέγερση (μουσουλμανική κοινότητα), η οποία θα αυξηθεί σε τζιχάντ για να υπερασπιστούν την ψυχή τους, και την αξιοπρέπεια τους . ανέφερε

πρόσθεσε ότι το μήνυμα της Αλ Κάιντα στους μουσουλμάνους είναι ότι έπρεπε να υπερασπιστούν την αξιοπρέπειά τους, αν θέλουν να απελευθερωθούν .

αυτό για προπαγάνδα στα Αμερικανάκια, για τον πόλεμο στην Συριά ! αλήθεια ο λαντεν τι έγινε? τους πύργους οι ίδιοι τους έριξαν! στην Βοστώνη έβαλαν δικούς τους και βρήκαν θύματα και γιαυτό τους καθάρισαν! πολύ εύκολο! πιάνουν 2 ξένους τάχα ότι έκαναν της επιθέσεις και τελείωσε , οπως με τους πύργους που τάχα ήταν άραβες στα αεροπλάνα,, έβγαλαν κ φωτογραφίες μόνο που αυτοί ζούσαν και δεν είχαν πάει Αμερική καν κάποιοι από τους υποτηθεμενους πιλότους!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications