Τι φαντάζεστε ότι ψάχνουν μετά το μπάνιο τους οι λουόμενοι στην Αμμουδάρα;
Μας έκλεψαν όλες τις πετσέτες

Μικροί και μεγάλοι μπαίνουν για μπάνιο στη θάλασσα της Αμμουδάρας, αλλά βγαίνοντας …αρχίζουν οι εκπλήξεις! Κλέφτες με αγάπη στις πετσέτες και τις σαγιονάρες των λουόμενων φαίνεται πως δρουν τον τελευταίο καιρό σε παραλία της Αμμουδάρας, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που την επισκέπτονται προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους, οι ελαφροχέρειδες βρίσκουν την ευκαιρία και αρπάζουν τις πετσέτες και τις σαγιονάρες των λουόμενων όταν αυτοί βρίσκονται μέσα στην θάλασσα.

'Βροχή'' οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην παραλία του Ηρακλείου

Η εικόνα που αντικρίζουν όταν βγαίνουν στην παραλία για να στεγνώσουν, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντίκριζαν πριν μπουν, αφού τα συγκεκριμένα προσωπικά είδη έχουν κάνει φτερά. Το φαινόμενο αυτό, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των λουόμενων της παραλίας στο prismanews.gr, άρχισε να παρατηρείται λίγο αφότου άρχισε η τουριστική σεζόν, με τους εν λόγω κυρίους να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις σαγιονάρες και τις πετσέτες, καθώς όπως φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει να αρπάξουν οτιδήποτε άλλο από τα προσωπικά αντικείμενα.

Παρά το γεγονός ότι η παραλία αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες Ηρακλειώτες αλλά και τουρίστες σε καθημερινή βάση, αυτό φαίνεται να μην στέκεται εμπόδιο για τους δράστες που με την πράξη τους αναγκάζουν τα θύματα κλοπής, είτε να αγοράσουν καινούριες πετσέτες και σαγιονάρες, είτε να επιστρέψουν στο σπίτι χωρίς αυτές.

''Μας έκλεψαν όλες τις πετσέτες''

Πιο πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό της 29χρονης Ελένης Κ. μητέρας δύο παιδιών όπου το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε την εν λόγω παραλία με την οικογένεια της προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο της. Όταν όμως επέστρεψε πίσω στην παραλία για να ξαπλώσει στην πετσέτα της, διαπίστωσε ότι η δική της αλλά και η πετσέτα των δύο παιδιών της είχαν κάνει φτερά!

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που φτάνουν στο prismanews.gr και που έχουν δει τα προσωπικά τους είδη να χάνονται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρείται σε συγκεκριμένο σημείο της παραλίας αλλά σε όλη τη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας ενώ υποστηρίζουν πως οι ελαφροχέρειδες δεν χτυπούν σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications