Η NASA έψαχνε για βάση   των εξωγήινων στη Σελήνη

Η αληθινή ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος είναι διαφορετική από εκείνη που είναι γνωστή στο κοινό. Και ο λόγος γι 'αυτό; - οι μυστικές κοινωνίες για τα διαστημικά προγράμματα.Μετά από 30-40 χρόνια διαστημικής εποχής, αποφάσισαν να μιλήσουν για το παρελθόν και το μέλλον των διαστημικών ταξιδιών.

ο Andrew Sinelnikov, συγγραφέας και ιστορικός, που ειδικεύεται κυρίως στην ιστορία του Τεκτονισμού, αποφάσισε να μοιραστεί τις απόψεις τους σχετικά με τους πραγματικούς λόγους για το πρόγραμμα των ΗΠΑ για της Σελήνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από αυτές τις εξελίξεις. Η όλη ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος είναι σε ένα πέπλο παραπληροφόρησης και αυτό δεν είναι τυχαίο . η NASA Μια στρατιωτική οργάνωση που θα καλύπτει πάντα τον αληθινό σκοπό, πίσω από τα ωραία λόγια στο κοινό .

Με βάση την έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ρίζες του διαστημικού προγράμματος της NASA είχε δύο μυστικές οργανώσεις - ένα τμήμα του Τρίτου Ράιχ, και τους Βρετανούς Τέκτονες. μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ο Γερμανός σχεδιαστής πυραύλων Βέρνερ φον Μπράουν παραδόθηκε στις αμερικανικές μονάδες.

Μετά τη μετακίνηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με την ομάδα του, αρχίζει να συμμετάσχει σε διαστημικά προγράμματα."Ο κύριος στόχος του του μυστικός Τάγματος του SS, δεν ήταν να ανύψωση την επιστημονικής τεχνολογίας και το διεθνές κύρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν τον ένοιαζε. Χρειαζόταν διαστημικά ταξίδια για άλλους σκοπούς. Και σε αυτή την περίπτωση, συμπίπτουν με εκείνες των άλλων μυστική οργάνωση, - λέει ο Sinelnikov.

Το γεγονός ότι σύμφωνα με την αρχαία παράδοση,και από μυστικές οργανώσεις στο φεγγάρι υπάρχει κάποια βάση των εξωγήινων που κάποτε ήρθαν στη Γη για τον έλεγχο της και ανάπτυξη της ανθρωπότητας, και σχετικά με την αποστολή της ανθρώπινης εξερεύνησης του διαστήματος ειναι η η μάσκα ως ένα απαραίτητο συστατικό για την πρόοδο του ανθρώπινου πολιτισμού», - λέει ο Andrew Sinelnikov.

Σύμφωνα με τον ίδιο «όλη η ηγεσία της NASA εκείνη την εποχή αποτελούνταν από μασόνους από την έναρξη της διαδικασίας, καθώς και οι περισσότεροι από τους πρώτους αστροναύτες.Ωστόσο, οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι, οι δράσεις αυτές μπορούν να είχαν αποτύχει να πάνε στην σελήνη, η αιτία; το πρόγραμμα των ΗΠΑ είχε έλλειψη πόρων, τα χρήματα ήταν ακόμα για 4 πτήσεις Ακριβώς μετά από έξι προηγούμενες τελικά έγινε σαφές ότι η ελπίδα χάθηκε να πατήσουν στην σελήνη (ετσι προέκυψε και η fake προσελήνωση).

Μετά την αποτυχία στην Σελήνη , αποφάσισαν να πάνε στον Άρη.
η πτήση προς Σελήνη φέρεται να απαγορεύτηκε από τους ίδιους τους εξωγήινους σύμφωνα με τον Andrew Sinelnikova,υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία , ότι οι πρώτοι αστροναύτες στο φεγγάρι είδαν κάποιες εξωγήινες συσκευές, κατασκευές, σκάφη κτλ(κάποια που έχουν διαρρεύσει ειναι γνωστά ),πόσο τυχαίο να είναι το γεγονός ότι δεν ξανά πήγαν ;
πόσο τυχαίο ότι δεν δείχνουν μια φώτο από δορυφόρο με αυτά που άφησαν τότε εκεί;

Τότε η NASA κάλεσε δημοσιογράφους, και δήλωσε ιστορίες για ανύπαρκτα γεγονότα . Όπως ήταν αναμενόμενο, τους είχαν απαγόρευση να πουν την πραγματική ιστορία στο ευρύ κοινό, όταν "απαγορεύεται", τότε δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το μέλλον της εξερεύνησης του διαστήματος, για αυτούς που πιστεύουν ότι όταν βγαίνει κάποιος και μιλάει λέει την αλήθεια!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications