Τα βίντεο UFO απο την Τουρκία είναι 100% αληθινά με καθαρή άποψη εξωγήινων οντοτήτων που κάθονται μέσα σε σκάφος

Μια σειρά από περιστατικά UFO συνέβησαν μεταξύ 2007 και 2009 στην πόλη Kumburgaz, που βρίσκεται κοντά στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Τα γεγονότα εξέπληξαν αφού οι εικόνες και τα βίντεο από τις θεάσεις έγιναν viral στο Διαδίκτυο εκεινη την έποχη (εκτος απο το ελλαδισταν που ειναι 500 ετη πισω ηθικά και πνευματικά ). Τα αποδεικτικά βίντεο των UFO που κοινοποιήθηκαν από έναν νυχτοφύλακα ονόματι Yalcin Yalman.

Το 2008, ο Yalcin Yalman εργαζόταν ως νυχτοφύλακας στις εγκαταστάσεις του Yenikent από όπου τράβηξε όλα αυτά τα εκπληκτικά βίντεο με UFO, που αιωρούνταν πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά στο Kumburgaz. Έδειξε μάλιστα τη μεταχειρισμένη κάμερά του στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Dedeman στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Yalman είπε ότι άρχισε να καταγραφει φωτα στο ουρανο ως χόμπι για να περάσει την ώρα του τη νύχτα. Λόγω των τρανταχτών βίντεο, ορισμένοι ψευδο-σκεπτικιστές ισχυρίστηκαν ότι τα μυστηριώδη αντικείμενα πάνω από τον ουρανό της Τουρκίας θα μπορούσαν να ήταν ένα αμερικανικό αεροσκάφος stealth ή άλλο αεροσκάφος. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι τα βίντεο ήταν αυθεντικά. Εξάλλου, πολλοί άνθρωποι έγιναν μάρτυρες των ίδιων άγνωστων σκαφων στον ουρανό. Οι θεάσεις κέρδισαν την προσοχή των ντόπιων, των εθνικών μέσων ενημέρωσης. Πολλά βίντεο καταγράφηκαν μεταξύ 8 και 12 Ιουνίου 2009, που έδειχναν μυστηριώδη αντικείμενα και φώτα.

Αρχικά, το βίντεο αναλύθηκε και δημοσιοποιήθηκε από το Sirius UFO Space Sciences Research Center με επικεφαλής τον ερευνητή Haktan Akdoğan. Ο Χακτάν είπε ότι ufo βλέπονταν συχνά πολίτες και στρατιωτικοι πιλότοι κατά τη διάρκεια ενός Διεθνούς Συνεδρίου το 2009.

Το 2009, μετά το συνέδριο, υπήρχαν μάρτυρες 8-10 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Roger Leir, ο οποίος επίσης ήταν μάρτυρας και επαλήθευσε την παρατήρηση UFO στο Kumburgaz. Ο Dr. Leir ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός βίντεο στις 17 Μαΐου 2009 και επιβεβαίωσε ότι το UFO ήταν παρόμοιο με το σκάφος σε σχήμα «Roswell» παρά με έναν παραδοσιακό δίσκο. Ο Δρ. Leir συζήτησε αυτό το περιστατικό στο Coast to Coast με τον George Knapp.

Ο Yalcin Yalman (Αριστερά) δείχνοντας την κάμερά του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κωνσταντινούπολη το 2009

Από το 2007 έως το 2009, ο Yalman κατεγραψε περίπου 30 βίντεο. Τα βίντεο τραβήχτηκε με MiniDV Canon DM-GR1-A βασισμένή στο σύστημα NTSC με διάφραγμα που έχει ρυθμιστεί στο μέγιστο 1,8 φακός Sony VCL HGD 1758, x 1,7.

Τα βίντεο εξετάστηκαν από δύο σημαντικούς κρατικούς οργανισμούς στην Τουρκία, το «The Scientific and Technology Research Board of Turkey» και το «The TUG National Observatory». Ο στόχος τους ήταν να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία πλαστογραφίας, αλλά τα αποτελέσματα υποστήριξαν την αυθεντικότητα των βίντεο. Οι αρχικές κασέτες ταινιών μελετήθηκαν επίσης από άτομα από την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Βραζιλία και τη Ρωσία, και παρά τις πολλές προσπάθειες, κανείς δεν μπόρεσε να αποδείξει τα τοιχεία για φάρσα, απάτη .

Η κάμερα του Yalman ήταν εξοπλισμένη με ζουμ που του επέτρεπε να απαθανατίσει ακόμη και τους πιλότους των ufo σε ένα από τα σκάφη. Η εικόνα τρέμει λόγω των κινήσεων των χεριών κατά το ζουμ. Ωστόσο, με το λογισμικό επεξεργασίας, το βίντεο σταθεροποιήθηκε και το αποτέλεσμα σόκαρε τους πάντες. Δύο ανθρωποειδείς φιγούρες φαίνονται στην εικόνα με μεγάλα μαύρα μάτια και μεγάλα κεφάλια.

Ο Haktan Akdoğan σημείωσε ότι αυτές είναι οι πιο σημαντικές εικόνες στην Τουρκία και στον κόσμο, λέγοντας: «Μετά από όλη την απαραίτητη ανάλυση που διήρκεσε για αρκετές εβδομάδες, το συμβούλιο κατέληξε σε ένα σίγουρο συμπέρασμα χωρίς αμφιβολία ότι πρόκειται για 100% γνήσια βίντεο . Τα αντικείμενα που φαίνονται στα προαναφερθέντα πλάνα σίγουρα δεν αποτελούνται από κανένα είδος κινούμενης εικόνας υπολογιστή ούτε είναι κάποιας μορφής ειδικά εφέ που χρησιμοποιούνται για προσομοίωση σε στούντιο ή για εφέ βίντεο,αποφασίστηκε ότι οι θεάσεις δεν ήταν ούτε μακέτα ούτε φάρσα. Εξάγεται το συμπέρασμα ότι αυτά τα αντικείμενα στις θεάσεις που έχουν φυσικές και υλικές δομές δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία όπως π.χ. αεροπλάνα, ελικόπτερα, μετεωρίτες, Αφροδίτη, Άρης, δορυφόροι, βολίδες, κινεζικά φανάρια, βολίδες, μετεωρολογικά μπαλόνια, φυσικά ή ατμοσφαιρικά φαινόμενα κ.λπ., αλλά μάλλον ανήκουν στην κατηγορία των UFO».

«Βλέπουμε όχι μόνο το UFO αλλά και δύο όντων στις εικόνες. Αυτό είναι το πρώτο στον κόσμο». Πρόσθεσε επίσης ότι αυτές οι εικόνες θα είχαν μεγάλο αντίκτυπο. Είχε ερευνήσει UFO για 22 χρόνια και δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δήλωσε: «Αυτές είναι οι πιο αξιόλογες εικόνες που τραβήχτηκαν στην τουρκική ιστορία».

Σύμφωνα με την έκθεση που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Έρευνας της Τουρκίας , η εξέταση αυτών των πλαισίων έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
– Οι εικόνες καταγράφηκαν σε ψηφιακή μορφή NTSC από την προαναφερθείσα κάμερα.
– Η ημερομηνία στο βίντεο υποδεικνύει ότι έγιναν το 2007, το 2008 και το 2009.
– Οι εικόνες πλάνα του αντικειμένου που εμφανώς έχουν μια συγκεκριμένη διαμόρφωση δεν είναι κινούμενα σχέδια υπολογιστή, ειδικά εφέ βίντεο ή εικόνες ή μοντέλα που έχουν δημιουργηθεί ξανά από στούντιο . Τα πλάνα είναι γνήσια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications