Ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού μοιράζεται εικόνες και βίντεο από τη συνάντησή του με UFO

Ο Ryan Graves, ένας πληροφοριοδότης που κατέθεσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ακρόασης στο Κογκρέσο για το φαινόμενο UFO/UAP, μοιράστηκε μια συναρπαστική περιγραφή της προσωπικής του συνάντησης με ένα UFO μέσω του καναλιού του X(Twitter) . Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης ρουτίνας.

Απόσπασμα: "Είμαι Major US Carrier A320/321, η ακόλουθη παρατήρηση συνέβη κατά τη διάρκεια μιας από τις πτήσεις μου πρόσφατα. Από τότε που μοιράστηκα την ιστορία μου, αρκετοί άλλοι πιλότοι επικοινώνησαν μαζί μου και μοιράστηκαν παρόμοιες εμπειρίες .

Την περασμένη εβδομάδα του Ιουλίου 2023, αναχώρησα από τον Άγιο Δομίνικο DR στο 2305 με προορισμό τη Νέα Υόρκη . Η διαδρομή της πτήσης μου ήταν L453 στον εναέριο χώρο της Νέας Υόρκης, χωρίς ραντάρ εκατοντάδες μίλια από τη θάλασσα. Περίπου 1 ώρα μετά την πτήση καθώς πλησιάζαμε στο νότιο όριο του ωκεάνιου εναέριου χώρου της Νέας Υόρκης και στα 32.000 πόδια, ειδα κατι που ήταν υπερβολικά φωτεινό περίπου 80 μιλία... και μετά εξαφανίστηκε οπτικά . Δεν είδα ποτέ την κίνηση του στο TCAS.

Στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα είδα δύο αντικείμενα στρογγυλού σχήματος, ένα φωτισμένο και ένα μη φωτισμένο που πετούσαν σε σχηματισμό ακριβώς πάνω από τον ορίζοντα, σε εμβέλεια 120-200 NM,τα αντικείμενο/α φωτίζονταν ηταν τόσο φωτεινά όσο ένα αστέρι για αρκετά δευτερόλεπτα, μετά θα γινουν σκοτεινα για λίγα λεπτά, για να φωτιστούν ξανά. Η φωτεινότητα ποικίλλει. Το χρώμα του φωτισμένου αντικειμένου ήταν λευκό φως.

Υπήρχε ένα δεύτερο αντικείμενο που μπορείτε να δείτε καθαρά στις φωτογραφίες που θα ακολουθούσε το φωτιζόμενο αντικείμενο, αλλά δεν θα φωτιζόταν μόνο του.

Έχω το ολοκαίνουργιο τηλέφωνο Samsung S23 που έχει την καλύτερη κάμερα στην αγορά και άρχισα να καταγράφω αυτό το αντικείμενο σε βίντεο. Έχω ένα βίντεο 7 λεπτών με το να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται ενώ μιλούσα με άλλα αεροσκάφη στο 123,45 vhf γι' αυτό.Ένα άλλο αεροσκάφος περίπου 400 NM μπροστά μας στα 36.000 πόδια δήλωσε ότι είδαν το ίδιο πράγμα.

Που ειναι εκείνα τα δίποδα που αυτοπροσδιορίζονται ως άνθρωποι και δηθεν λογικά οντά που αποκαλούσαν όλα αυτα με την μασονικη λέξη 'θεωρίας συνωμοσίας' επι 80 έτη και συκοφαντουσαν ? θα σας πούμε εμείς που ειναι: αναμεσα σας ! και μονο η συνύπαρξη σας με αυτούς ρίχνει το επίπεδο σε επίπεδά ζώου όσοι δεν ειναι ηδη εκ γενετής, και δεν λενε μονο για αυτό θέμα τα μασονικά αλλα στα πάντα ,ειναι οι ιδιοι που λενε την κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορια ως αλήθεια, που βαφτίζουν με μασονικές ταμπέλες (βλεπε φασίστες ναζι κτλ ) τους λογικούς και τους εχθρούς του κακού που υπηρετούν , και επιβάλουν στους πάντες γύρω τους να σκεφτονται και να ζουν όπως αυτοί αυτός ειναι "ο λαός μας" οπως έλεγαν γύρω στο 1850 οι γνωστοί σατανιστές, οτι δηλαδή θα ξεπαστρέψουν τις αλλες φυλές για να μείνουν οι δίκες τους φυλές πολυ περισσοτερες που τους υπηρετούν , κατα τα αλλα "του συστήματος" ειναι κατι λίγοι και καλά και οχι όλοι αυτοι οι ανωθεν ...

Μια τετοια σημιτοφατσα συναντήσαμε πρώτη φορά το 2013 που προσπαθούσε να βγάλει τρελούς 5 άτομα που κοιτούσαν τον ουρανό που έκαναν αεροψεκασμους , εκτός οτι έβγαζε κατι το σατανικό που οι άλλοι δεν καταλάβαιναν επειδή ηταν χαμηλού πνευματικού επίπεδου άσχετα που έβλεπαν με τα μάτια τους τους αεροψεκασμους και δεν ήσαν εντελώς δίποδα , αυτο το μοχθηρό ον που έσταζε απο παντού μοχθηρότητα παραδέχτηκε και καυχιόνταν σε αυτούς τους ίδιους που προσπαθούσε να εξαπατήσει πως παντρεύτηκε κάποια μονο για τα λεφτα της και επειδή είχε σπίτι και χαιρόταν που την εξαπάτησε , και γέλαγαν οι ηλίθιοι αντί να καταλάβουν πως ζουν αναμεσα μας αυτο που ξερουν ως σατανάδες και δεν ειναι καπου αλλου στην κολαση οπως τους λεει ο χριστιανισμος αλλα εδω, να ειναι καλα κατι τηλεπωλητές που πήραν αυτο τον τίτλο απο την γνωστη ταινία και έγραψαν αρλούμπες που ουδεμιά σχέση εχουν με του τι γίνεται στην πραγματικότητα , τις ιδιες αρλουμπες με επικάλυψη κρεμας χριστιανισμου (μην χασουμε και το χριστιανικο ποπολο) λέει και στο ιντερνετ (για αυτο και δεν τον ενοχλουν και εχει και κοσμο)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications