Νταλίκα πέφτει αφρενάριστη σε σταματημένο ΙΧ - Βίντεο

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα φορτηγό πέφτει πάνω σε σταματημένο αμάξι που έχει ακινητοποιηθεί εξαιτίας μποτιλιαρίσματος στη Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, ο σοκαρισμένος οδηγός, Μάικλ Έβανς, συνειδητοποιεί ότι ένα φορτηγό κατευθύνεται με ταχύτητα επάνω του, με το ατύχημα να είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτο.

«Το αμάξι μου είναι μάλλον εντελώς διαλυμένο και έχω τραυματιστεί στην πλάτη από τη σύγκρουση», λέει ο 32χρονος οδηγός, που πόσταρε το βίντεο σε κλειστή ομάδα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook για βίντεο από εποχούμενες κάμερες.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί ο οδηγός της νταλίκας δεν είδε ότι τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα λόγω του μποτιλιαρίσματος», συνεχίζει ο οδηγός του αυτοκινήτου, στη βρετανική εφημερίδα, Daily Mail.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρχε και πρόβλημα συνεννόησης μετά το ατύχημα, καθώς ο Πολωνός οδηγός του φορτηγού δε μιλούσε αγγλικά και η αστυνομία που κλήθηκε στο συμβάν έπρεπε να κανονίσει για το ερχομό μεταφραστή στο σημείο της σύγκρουσης.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η αστυνομία κλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο A5 κοντά στο Έκλεσαλ, περί τις 15:15, για τη σύγκρουση ανάμεσα σε νταλίκα και ΙΧ», ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος της τροχαίας του Σταφορντσάιρ.

Εξάλλου, χαρακτηριστικό είναι ότι στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός του ΙΧ να λέει «Γα…», λίγο πριν η νταλίκα πέσει επάνω στο όχημά του.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications