Ένα κορίτσι στη Σιβηρία προέβλεψε το θάνατό της σε φωτιά;

Τον θάνατος δύο μικρών παιδιών και μιας έφηβης κοπέλας προκάλεσε φωτιά στο χωριό Tselinnoe της περιοχής Νοβοσιμπίρσκ, σκορπώντας θλίψη στους ντόπιους όχι μόνο από την τρομερή τραγωδία, αλλά και επειδή η κοπέλα φαινόταν να είχε προβλέψει τον θάνατο και των τριών παιδιών από τη φωτιά.

"Αυτό που έχει απομείνει από εμάς είναι μόνο η μαύρη τέφρα ", είχε γράψει η Τατιάνα 16 ετών στη σελίδα της. Κρίνοντας από την ημερομηνία εκείνη, το έγραψε στις 28 Μαρτίου κάποιοι λένε ότι κάτι είχε νιώσει η δει κάτι σαν όνειρο.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε στις 11 Ιουλίου 2019 την νύχτα. Ο λόγος, όπως έδειξε η έρευνα, ήταν από την καλωδίωση στη βεράντα. Η ίδια η Τατιάνα, ο 4χρονος ξάδερφος της Γιέγκορ και η 6χρονη αδερφή του Olesya πέθαναν στη φωτιά.Μόνο μια γιαγιά ηλικίας 61 ετών επέζησε και νοσηλεύτηκε με εγκαύματα.

Η Τατιάνα ήταν ενα χαρούμενο κορίτσι, και ηταν και σε μια ομάδα με θεατρικές παραστάσεις, παρά το γεγονός ότι από την παιδική ηλικία δεν γνώριζε τον πατέρα της και την μητέρα της, η γιαγιά της είχε υπό την επίβλεψη της το κορίτσι.

Οι γείτονες ήταν οι πρώτοι που είδαν τη φωτιά, κατάφεραν να βγάλουν τη γιαγιά, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τα παιδιά.

Τώρα υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την περίεργη περιγραφή στη σελίδα της στο ίντερνετ, και ορισμένοι λένε την ακραία άποψη ότι μήπως η ίδια η κοπέλα ίσως θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την φωτιά.

Άλλοι ότι είχε δει ίσως κάποιου είδους οράματος η ονείρου.

Υπάρχει επίσης μια έκδοση που λέει ότι κάποιος έχει μπει στη σελίδα της και το έγραψε μετά την τραγωδία αν και οι ημερομηνίες δεν ταιριάζουν .

Ότι απέμεινε από το οικογενειακό σπίτι:

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications