Ερευνητές UFO εξωγήινων,και επιστήμονες νεκροί υπό μυστηριώδεις συνθήκες και ο λόγος ειναι οτι δολοφονήθηκαν!
Ερευνητές UFO εξωγήινων,και επιστήμονες νεκροί υπό μυστηριώδεις συνθήκες και ο λόγος ειναι οτι δολοφονήθηκαν!

Η λίστα των ερευνητών του φαινόμενου των UFO και εξωγήινων που βρέθηκαν νεκροί μυστηριωδώς, είναι τεράστια, και δεν είναι μόνο ερευνητές αλλα και επιστήμονες που φεύγουν απο τον δρόμο του συστήματος(μια απόπειρα δολοφονίας στην Ελλάδα ειναι αυτη του Καθηγητή Πάνου Παππά ,ο οποιος λέει μεταξύ άλλων και πολύ σωστά: Ο Αϊνστάϊν ήταν απατεών και βλαξ! πράγματι με μία μικρή ερευνά είχα διαπιστώσει και εγώ το ίδιο, απορίας άξιο ειναι πως κάποιοι δήθεν επιστήμονες τον έχουν εικόνισμα!

Και δεν μιλάμε για αριστερούς ουγκ μειωμένης αντίληψης που υιοθετούν οτι τους λέει το σύστημα οπως εχουν και την ιδεολογία του συστήματος, εκτός απο απατεώνας ηταν η μασονική επιρροή στην μελέτη της φύσης και επιστήμης, και πολύ σωστά είχαν απαγορεύσει τις ηλιθιότητες του στην Ναζιστική Γερμανία, που έκανε άλματα επιστημονικής προόδου αποδεδειγμένα, χωρίς τις μασονικές ηλιθιότητες τους! μαζί με την άλλη θεωρία του άλλου του Δαρβίνου περί καταγωγής του ανθρώπου.

Μέτα τις δολοφονίες βάζουν τίτλους όπως: «Αυτοκτόνησε ...» «είχε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε» συνοδεύουν αυτά τα τραγικά γεγονότα, και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Κάποιοι δολοφονούν τους ερευνητές και τους επιστήμονες που προσεγγίζουν την αλήθεια στο ζήτημα των UFO και της εξωγήινης ζωής

Κανένας θάνατος δεν συγκλόνισε περισσότερο σε όσους έχουν ερευνήσει το φαινόμενο UFO τα τελευταία χρόνια όπως η περίπτωση του Phil Schneider. O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996 , λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε, και μετά από αρκετές απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογένειά του.

Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγειες βάσεις στην περιοχή 51(που τότε έλεγαν οτι ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας), S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

Ήτανε ένας από τους τρείς επιζώντες από τον κρυφό πόλεμο μεταξύ “εξωγήινων” και ανθρώπων στο Dulce στο New Mexico, όπου 66 κυβερνητικοί πράκτορες και εργάτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1979 με βάση τα όσα ο ίδιος λέει.
Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Phil Schnieder δείχνει το τραύμα που του προκλήθηκε στο στήθος του από έναν "εξωγήινο" που τον χτύπησε με κάποια ακτίνα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έναν πνεύμονά του , τρία δάχτυλα από το χέρι του ,να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, και όλα αυτά κάτω από την Γή...

Μερικές από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις του Schneider:
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπέγραψε μια συμφωνία με τις «γκρίζους» εξωγήινους το 1954. Αυτό το πακέτο αμοιβαίας συνεργασίας ονομάζεται η Συνθήκη της Γρανάδας.
Μεγάλο μέρος της τεχνολογίας stealth αναπτύχθηκε από την αντίστροφη μηχανική από συνετρίβη εξωγήινη σκαφών.
Το AIDS είναι ένας ιός για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, που αναπτύχθηκε στο Εθνικό Εργαστήριο στο Σικάγο, Ιλλινόις. Εν αγνοία του κοινού, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει την απαραίτητη τεχνολογία για την πρόκληση σεισμών. Ο σεισμός Kobe 17/1/1995 (ΙΑΠΩΝΙΑ) δεν είχε κύμα παλμού (σεισμικά κύματα).
Η έκρηξη στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και η Βομβιστική επίθεση της Οκλαχόμα Σίτι, είχε γίνει με τη χρήση μικρών πυρηνικών συσκευών. Η σύντηξη και οι οπές του σκυροδέματος καθώς και εξώθηση των ράβδων στήριξης μετάλλου συνηγορούν σε αυτό.(Θυμηθείτε ότι ο Schneider, ήταν ειδικός στα εκρηκτικά.)

Τέλος, ο Phil Schneider παραπονέθηκε ότι η δημοκρατία δεν υπήρχε πλέον. Αντ 'αυτού, είχαμε μια τεχνοκρατία που κυβερνάται από μια σκιώδη κυβέρνηση με την πρόθεση να επιβάλει το δικό της όραμα σε όλους μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Έλεγε ότι μερικοί από τους καλύτερους φίλους του είχαν δολοφονηθεί τα τελευταία 22 χρόνια, οκτώ από τους οποίους είχαν επίσημα αναφερθεί ως αυτοκτονίες.

Μερικοί άλλοι που δολοφονήθηκαν ερευνητές UFO ,υγείας, Μικροβιολογίας, επιστήμονες :
Danny Casolaro. Ο ερευνητής και δημοσιογράφος, έκανε «αυτοκτονία» στην περιοχή 51 το 1991.
Trevor Knight :Τον Μάρτιο του 1988 πεθαίνει απο δηλητηρίαση από «μονοξείδιο του άνθρακα» στο αυτοκίνητό του.
Peter Ferry:Διευθυντής Πωλήσεων απο ηλεκτροπληξία τον Αύγουστο του 1988 με ένα καλώδιο στο στόμα του.
Don Elkin:πιλότος, «αυτοκτονία» στη δεκαετία του 1980
Ron Johnson,πέθανε στις 9 Νοεμβρίου 1994, Διευθυντής Ερευνών MUFON (Mutual UFO Network), 43 ετών
Alistair Beckham: επίσης ηλεκτροπληξία με 2 καλώδια που συνδέονται με το σώμα του και ένα άλλο στο στόμα του
David Runyon Jr: Ουάσιγκτον το 1988. Και πάλι αυτοκτονία. Milton William Cooper: Γεννήθηκε στις 5 του Μάη το 1943 και σκοτώθηκε από την αστυνομία στις 6 Νοεμβρίου 2001. Ο ίδιος έγινε γνωστός για την εκτενή έκθεση σχετικά με τους εξωγήινους. Uyrangê Hollanda:Βρέθηκε νεκρός στις 2 Οκτωβρίου 1997 μαντέψτε αυτοκτονία!.
Ο Jim και η Carol Lorenzen:Πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
Karla Turner:Προσπάθησε να πείσει το Κογκρέσο να αντιμετωπίσει την κατάσταση του φαινομένου των UFO. Πέθανε λίγο μετά!!
Ο Δρ James McDonald Ivan T. Sanderson:Πέθανε απροσδόκητα. Ήταν επικεφαλής μιας σημαντικής ερευνητικής ομάδας για παραφυσικά και το φαινόμενο των UFO.
Jim Keith:Πέθανε το 1999. Συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των «Mind Control», «World Control»
Max Spiers: η μητέρα του είπε ότι ο θάνατός του θα μπορούσε να ήταν μέρος ενός σατανικού τελετουργικού.Ο ίδιος κρυφά μου τηλεφώνησε επειδή δεν θα τον άφηναν να μιλήσει και μου είπε ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτούς τους δαίμονες. Είχαν κάνει μαύρη μαγεία και σατανικές τελετές . Είπε κάτι δαιμονικό συμβαίνει, είπε ότι χρειάζεται να βγούμε έξω και να βρούμε μια εκκλησία ή ένα ιερό τόπο, αλλά δύο ημέρες αργότερα ήταν νεκρός.

12/11/2001 Benito Que, είπε ότι είχε πάει σε ένα πάρκινγκ του Μαϊάμι και πέθανε αργότερα.
Don C. Wiley 16/11/2001 εξαφανίστηκε. Όπως διαπιστώθηκε, στις 20 Δεκεμβρίου. Οι ερευνητές είπαν ότι υπέστη μια ζαλάδα σε μια γέφυρα στο Μέμφις και πέθανε μετά από πτώση στο ποτάμι.
21/11/2001 Βλαντιμίρ Pasechnik, πρώην ανώτερος Ρώσος μικροβιολόγος στη Βρετανία το 1989 πέθανε ανεξήγητα αργοτερα είπαν από εγκεφαλικό επεισόδιο.
10/12/2001 Robert M. Schwartz μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Βιρτζίνια συνελήφθησαν τρεις σατανιστές.
14/12/2001 Nguyen Van Seth πέθανε σε ένα σφραγισμένο διαμέρισμα γεμάτο αζώτο στο εργαστήριό του στην Αυστραλία.
09/02/2002 Victor Korshunov εμφανίστηκε με ένα χτύπημα στο κεφάλι κοντά στο σπίτι του στη Μόσχα.
28/02/2002 Η Tanya Holzmayer σκοτώθηκε από έναν συνάδελφο της ηταν μικροβιολόγος, ο οποίος την πυροβόλησε ενώ κουβαλούσε μια πίτσα.
24/03/2002 David Wynn-Williams πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κοντά στο σπίτι του στο Cambridge της Αγγλίας.
25/03/2002 Steven Mostow στο Κέντρο Επιστημών Υγείας του Κολοράντο, σκοτώθηκε σε ένα αεροπλάνο που πετούσε στο Ντένβερ.

Πάμε πάλι λέξεις κλειδιά :ερευνητές UFO εξωγήινων ,υγείας, Μικροβιολογίας, επιστήμονες, τα πιο σημαντικά: εξωγήινων, υγείας, Μικροβιολογίας, αυτα τα 3 έχουν σχέση μεταξύ τους!κατα καιρούς έχουμε βάλει κάποια στοιχειά! το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος δολοφονεί; νομίζω οτι οι σκεπτόμενοι κατάλαβαν ποιοι και γιατί, γιαυτό δεν λέμε πολλά πολλά!εκτός αυτού που να τα πεις και ποιος να τα εκτιμήσει, πόσο μάλλον να τα καταλάβει? πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν αλλα με απλή στοιχειώδες λογική! τέλος απο τα στοιχειά που έχουμε οι εξωγήινοι δεν κάνουν εισβολή τύπου "ήμερα ανεξαρτησίας" που κάνουν πανομοιότυπες ταινίες προπαγάνδας! αλλα κάτι χειρότερο! μετά απο ολα αυτα το να ακούς κάποιους γελοίους να χλευάζουν και ειρωνεύονται αυτα τα θέματα μονο γελοίο προκαλούν και θλίψη μαζί για τον λόγο οτι πρέπει να υπάρχουμε μαζί με αυτούς,βεβαία κάποιοι το κάνουν επι σκοπού και ύποπτα, και τους ακολουθούν οι χρήσιμοι ηλίθιοι...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications