Η γυναίκα πίσω από τους ιπτάμενους δίσκους του Χίτλερ
Η γυναίκα πίσω από τους ιπτάμενους δίσκους του Χίτλερ

Φαίνεται οτι κάποιοι ξανα θυμήθηκαν αυτο το θέμα,liakonews αφου το βάλαμε εμείς εδώ: Η ΜΑΡΊΑ ORSIC ϟϟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ϟϟ,βεβαία καμια σχέση το τυποποιημένα θέματα που αναπαράγουν κατι "ερευνητές " (ελεγχόμενες συνήθως απο κατι μασονους τύπου- Εβραίος Alex Jones, που αναπαράγουν σαν πιστά σκυλάκια κατι αυτοαποκαλούμενοι "ερευνητές" στην Ελλάδα! ) Γιαυτό προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί αυτές τις ηλιθιότητες περί "Μαύρης Αδελφότητας" λευκής και πράσινης! μια ειναι και δεν υπάρχει άλλη! Εβραίοι! "και η κακή Αρία φυλή" και αλλα τέτοια εβραϊκά δάκτυλα (κλασικά οι κακοί ναζι!)δεν εχουν δικαίωμα να μιλάνε οι Εβραίοι για τους ναζι και τέτοια θέματα !ούτε οι κομμουνιστές /αριστεροί! έχει πολλούς τέτοιους στην Ελλάδα!ειδικά αυτοί που διαβάζουν katoxika ο ελληνικός Alex Jones!!! γιατι Διαστρεβλώνουν τα πάντα! και η μη Αρία φυλή δεν πρέπει να μιλάει για την άρια φυλή!

Λέγεται ότι η Maria Orschitsch, μέλος της "Κοινωνίας Βριλ" (Vril-Gesellschaft) ελάμβανε τηλεπαθητικά μηνύματα από εξωγήινους σε μια κωδική γλώσσα των Ναϊτών Ιπποτών και σε μια γλώσσα που ήταν άγνωστη σε αυτήν.

Τα μηνύματα φέρονται να περιείχαν τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ενός UFO. Ο Χίτλερ έδωσε εντολή στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου να κατασκευαστούν ιπτάμενοι δίσκοι, υποστήριξε μια έκθεση στο γερμανικό επιστημονικό περιοδικό PM.

Η Maria Orschitsch ήταν ένα πολύ γνωστό μέντιουμ και πρέπει να ήταν επικεφαλής της "Κοινωνίας Βριλ". Μάζεψαν ένα μεγάλο αριθμό νεαρών γυναικών γύρω της.Είχαν όλες μακριές αλογοουρές, κάτι που ήταν πολύ ασυνήθιστο για εκείνη την εποχή. Πίστευαν ότι τα μακριά μαλλιά τους, ενεργούσαν ως μια κοσμική κεραία για την επικοινωνία με τους εξωγήινους, μέλη της Βριλ, επίσης γνωστοί ως "Vril".

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα της Βριλ αυτά τα μηνύματα, θα πρέπει να λαμβάνονταν τηλεπαθητικά, από τον Aldebaran, 68 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό του Ταύρου.Η Μαρία είχε δύο στοίβες από χαρτιά, η μια γραμμένη σε κώδικα γλώσσας των Ναϊτών, η άλλη σε μια αρχαία ανατολίτικη γλώσσα.Λέγεται επίσης πως πήραν βοήθεια από τους Παν-Βαβυλώνιους, μια ομάδα που είχε στενούς δεσμούς με την Thule Society (Κοινωνία της Θούλης), που ιδρύθηκε μεταξύ άλλων από τον αρχαιολόγο Hugo Winckler, τον φυσικό Peter Jensen και τον ασσυριολόγο Friedrich Delitzsch.

Αποδείχθηκε ότι η δεύτερη στοίβα των εγγράφων που γράφτηκαν ήταν στα Σουμεριακά. Μια άλλη μέντιουμ της ομάδας, η Sigrun βοήθησε στο να μεταφράσει τα μηνύματα και να αποκρυπτογραφήσει τις παράξενες εικόνες μιας κυκλικής ιπτάμενης μηχανής.

Το Πρωτότυπο.Σύμφωνα με τους σκεπτικιστές, δεν υπήρξε ποτέ μια Vril-Gesellschaft στη Γερμανία και ο Louis Pauwels επινόησε αυτή την ιστορία. Ωστόσο, αρκετές πηγές επιβεβαίωσαν ανεξάρτητα ότι τα σχέδια των UFO δεν ήταν μια κατασκευασμένη ιστορία.

Αρκετά χρόνια πριν, το γερμανικό επιστημονικό περιοδικό PM ισχυρίστηκε σε μια έκθεση του ότι ο Χίτλερ έδωσε εντολή στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου να κατασκευαστούν ιπτάμενοι δίσκοι. Σύμφωνα με το PM ένα πρωτότυπο πραγματικά πέταξε και σίγουρα δημιουργήθηκαν

Το περιοδικό παρέθετε μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ότι UFO με το Σιδηρούν Σταυρό, το σύμβολο του γερμανικού στρατού, θεάθηκε να πετά πάνω από τον Τάμεση το 1944. Οι Αμερικανοί είχαν επίσης ανιχνεύσει το σκάφος στο ραντάρ τους ως ένα δυνητικό κίνδυνο.Η Μαρία Orsic εξαφανίστηκε το 1945. Ο Rudolf von Sebottendorf, ιδρυτής της Thule Society, αυτοκτόνησε πηδώντας στο Βόσπορο. Τα περισσότερα μέλη της Thule και της Vril προέρχονταν από το ανώτερα στρώματα της κοινωνίας.

Μετά τον πόλεμο, πολλοί Ναζί επιστήμονες είχαν προσληφθεί στη NASA, όπου εκεί συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της αμερικανικής αεροδιαστημικής.Στην πραγματικότητα η γνώση που δόθηκε στους Ναζί δόθηκε μέσω αρχαίων χειρογράφων των Μπον του Θιβέτ με τη βοήθεια πρακτόρων της κοινότητας της Θούλης, οργάνωσης αντίστοιχης με τους Ιλλουμινάτι.

Όσο για την επικοινωνία με τον Αλντέμπαραν, η Μαύρη Αδελφότητα για να έχει τη δυνατότητα να κυριαρχήσει στον πλανήτη, σε περίπτωση που η Λευκή Αδελφότητα υπερίσχυε για κάποιον λόγο, κατασκεύασε με τη βοήθεια των Ατλάντων ένα εργοστάσιο δημιουργίας πάγων στην Ανταρκτική, κάτω από τη γη, σε μια υπόγεια αποικία με το όνομα Καντάθ.

Εκεί συσσωρεύοντας με τη μορφή πάγων τεράστιες ποσότητες γλυκού νερού θα μπορούσε να δημιουργήσει κατακλυσμό σε όλη τη γη, λιώνοντας τους πάγους όποτε έκρινε απαραίτητο, ώστε να μείνουν μόνο οι δικοί της υπηρέτες στον πλανήτη και να τον οργανώσουν εκ νέου, με κυρίαρχη τη Μαύρη Αδελφότητα. Το σχέδιο αυτό ονομάζεται "Βαχστραμόν" (Επανάκτηση).

Μαζί με αυτό το σχέδιο έκρυψαν τρεις αστρικές πύλες σε μυστικά σημεία στο χώρο και το χρόνο, οι οποίες επικοινωνούσαν με τα πιο σημαντικά κέντρα διοίκησης της Μ.Αδελφότητας σε άλλους πλανήτες. Μια από αυτές τις πύλες ήταν συνδεδεμένη με το σύστημα του Αλντέμπαραν, εκεί όπου ζουν δισεκατομμύρια άνθρωποι υπό την διοίκηση της Μ. Αδελφότητας, όπως ζούσαν οι άνθρωποι εδώ πριν 40.000 χρόνια. Οπότε και η επικοινωνία με τον Αλντέμπαραν έχει τη βάση του στην προσπάθεια της Μαύρης Αδελφότητας μέσω των δούλων της να εφαρμόσει τα σχέδιά της για κυριαρχία στον πλανήτη. Σε περίπτωση που οι Ναζί έχαναν τον πόλεμο το σχέδιο ήταν να έρθουν ενισχύσεις από τον Αλντέμπαραν στη Γη, μέσω της αστρικής πύλης, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε τεχνολογία.

Η γνώση αυτής της τεχνολογίας δόθηκε από τη Μ. Αδελφότητα, ώστε να επιτευχθεί μια ένωση των Ναζί με τους Άτλαντες της Καντάθ και να μπει το σχέδιο "Βαχστραμόν" σε εφαρμογή, σε επερίπτωση που η Λευκή Αδελφότητα κέρδιζε στον πόλεμο. Τότε θα επιβίωναν μόνο οι Ναζί και οι Άτλαντες, υποτακτικοί της Μ. Αδελφότητας και για να μπορέσουν να κάνουν τον πλανήτη να ορθοποδήσει,έπρεπε να έχουν αρκετό πληθυσμό υπό την ηγεσία τους.

Έτσι δημιουργήθηκε η Βάση 211, όπου ανενόχλητοι και μακριά από τα περίεργα βλέμματα έκαναν τη γνώση, που είχαν λάβει, πράξη, ενώ ταυτόχρονα μετέφεραν και ανθρώπινο δυναμικό εκεί. Το καλοκαίρι το 1944 μάλιστα τα οχήματα τύπου Χαννεμπού πέρασαν σε επιχειρησιακό στάδιο με 19-25 σκάφη σε 2 ή 3 μεγέθη τα Hannebu II και Hannebu III και αν ο 3ος τύπος φτιάχτηκε, τότε υπήρχε μόνο ένα σκάφος. Τα Χαννεμπού μάλιστα ήταν γνωστά σε όλους τους συμμάχους πιλότους με την ονομασία Φου-φάιτερς.

Η εξαφάνιση της Maria Orschitsch δεν αποκλείεται να είναι μια ακόμη από τις τόσες εξαφανίσεις όμορφων γυναικών, τις οποίες οι Ναζί χρησιμοποιούσαν για την αναπαραγωγή της Αρίας φυλής. Η Αρία φυλή θα κυβερνούσε τον κόσμο όταν η Μ. Αδελφότητα κυριαρχούσε στον πλανήτη. Ήταν το σχέδιο του Χίμλερ, το λεγόμενο "Antarktische Siedlungnfrauen" δηλαδή Γυναίκες της Ανταρκτικής Αποικίας. Μάλιστα στα τέλη του Απριλίου του 1945 μια τελευταία αποστολή υποβρυχίων έφυγε προς την Ανταρκτική με εξοπλισμό και επιτελείς για τη βάση 211 των Ναζί.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

συγνωμη ,αλλα τα πιστευετε αυτα που γραφετε?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications