ΕΞΩΓΉΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !Η ΜΑΡΊΑ ORSIC ΚΑΙ OI VRIL ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤO ALDEBARAN
ΕΞΩΓΉΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !Η ΜΑΡΊΑ ORSIC ΚΑΙ OI VRIL ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤO ALDEBARAN

Orsic σημαίνει Θείο, η άρια απο τον «έβδομο» ουρανό, με ξανθά μαλλιά γαλανά μάτια «Μαρία Ορσηις» της Νύμφης και μητέρας = (Μαρία* μαρ=ναρ =ροη γεννηση δια των υδατων.*) των ελλήνων [Α 7,3] Έλληνος δε και νύμφης Ορσηίδος Δώρος Ξούθος Αίολος….. Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη Α', 7,2-3. φόβος και τρόμος της σατανικής φυλής, που προσπαθεί με λυσσά τόσα χρονιά να εξαφανίσει και τους τελευταίους!!

Tο 1938 ο Χίτλερ ήταν το πρόσωπο της χρονιάς στο περιοδικό Time που πήρε μια διαλυμένη Γερμανία και την έκανε υπερδύναμη,ακομα και μετα απο 80 γήινα χρονιά ακομα τον τρέμουν μαζί με τα "σκυλια" τους.
Προσοχή το άρθρο ΔΕΝ ειναι κατάλληλο για την σημιτική φυλή! καθώς και ειναι κάπως κωδικοποιημένο να μην καταλαβαίνουν τίποτα τα ζωώδη πνεύματα.

Οι Ναζί ήταν τουλάχιστον πενήντα χρόνια μπροστά από όλους εκεινη την εποχή για 2 λογούς:ο ένας ήταν οτι ήταν άρια φυλή το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού, και ο άλλος ειναι γιατι ήταν ελεύθερη απο την μασονία και την δημοκρατία Βαϊμάρης η πρώτη χωρα που πλήρωνε φόρους!

Στα τέλη Μαρτίου του 1945, ιπτάμενος δίσκος Vril-7 και το Vril-8 απογειώθηκαν από το Βρανδεμβούργο μετά την ανατίναξη όλου το πεδίου δοκιμών και υπόστεγων, όλα τα μέλη της Εταιρείας Vril και επιστήμονες εξαφανίστηκαν. Όπως δεν βρήκαν κανένα απο αυτούς ούτε την Μαρία Orsic, ούτε οποιαδήποτε άλλη "θεά" ούτε τον Χίτλερ, όλοι ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο προορισμός ήταν το Aldebaran.Οι άνθρωποι που είχαν πρόσβαση σε πολλά έγγραφα δήλωσαν ότι πράγματι είχε σχεδιαστεί σχέδιο εκκένωσης και το Aldebaran δεν είναι μια λέξη κώδικας για οποιαδήποτε μέρος στη Γη αλλα εκτός Γης!.

Ο φυσικός Βίλχελμ Ράιχ, για την ενέργεια Vril, είπε οτι ήταν δυνατό, μέσα από την κοσμική ενέργεια, να δημιουργήσει σύστημα προώθησης για ιπτάμενους δίσκους, αυτή την ενέργεια λέγετε και "οργόνη",η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από την δύναμη Vril.
Ο Virgil Armstrong, πρώην μέλος της CIA και πρώην αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, δήλωσε ότι η γερμανικές ιπτάμενες μηχανές υπήρχαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου πολέμου και μπορούσαν να προσγειωθούν και να απογειωθούν κάθετα και να κάνουν στροφές 90 μοιρών .

Η CIA και οι Βρετανοί γνώριζαν απο το 1942 για κατασκευή και χρήση τέτοιων ιπτάμενων αντικείμενων.Ο Γερμανός φυσικός Hermann Oberth, ένας από τους πατέρες της διαστημικής πτήσης, δήλωσε μετά το τέλος του πολέμου οτι ένας ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε στην Ανατολική Γερμανία στη δεκαετία του '60 και έφυγε με μια σβάστικα 卐 ζωγραφισμένη πάνω του ...

1936 Winston Churchill: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!»στόχος; ξεκάθαρος γενοκτονία .Τα ερωτήματα, που πρέπει να τεθούν είναι:
Γιατί οι Εβραίοι με τον Frederick Lindemann ήταν αντι-γερμανικοί με τόση λυσσά; Γιατί ειχαν τοσο ΜΙΣΟΣ για τους Γερμανούς;
Γιατί ο Τσόρτσιλ και ο Lindemann δεν κυνηγήθηκαν πότε που εκαναν έναν "επιθετικό πόλεμο", με βάση το φυλετικό μίσος;
Και Έβαλαν 3 χώρες μαζί με τα κατά τόπους "σκυλια" (κωδική ονομασία) να πολεμήσουν την Γερμανία; (Σημ, Frederick Lindemann Εβραίος σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης πίσω απο τον εγκληματία της ανθρωπότητας Winston Churchill! που στη Ελλάδα τον εχουν και ίνδαλμα, ειναι δυνατόν; και όμως τοσο τους κόβει αρκετών πέρα που έμειναν ελάχιστοι Έλληνες!ΥΓ Σήμερα την κανουν ισλάμ πέρα που δεν μπορεί να έχει καν δικό της στρατό αφου ειναι υπό κατοχή επίσημα απο το 1945!

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

Ρε φίλε η κάνεις τραγικά λάθη η είσαι εσυ ο εγκάθετος!!!!
Η σβάστιγκα είναι πολλά για τους Έλληνες η πρώτη της αναφορά στις βραχογραφίες του παγγαίου όρους στη Χαλκιδική απο την εποχή των διδίμων το11000π.ε.χ για το τι είναι οποτε θέλεις λεπτομερείς περιγραφή!!! Βάλε στο γάλα σου κακάο και ανακάτεψε το να τη δείς!!! Ο χίτλερ μέλος της γκολντεν ντάουν της ντιόν φόρτσουν της αλις μπειλις και του αλιστερ κροουλι και ο μιχαλολιάκος το ίδιο απο τα Άλικα είμαι!!!
Παρακλάδι της ΝΔ για να προσελκήσει την ακροδεξια πτεριγα!!!
Για τους βρίλ ετιμολόγησε την λέξη Βριλήσια !!!
Ο τσορτσιλ ήταν μέλος των βρίλ και τοσήμα το βίκτωρι εννοούσε ακριβως αυτό τους βρίλ!!!
Ο αλτεμπαράν μέρος Δρακονιανών!!Ο Άρεειος εξωγήηνος ο Αριστων ο Τέλειος το ίδιο!!!
Ο Μέγας Αλέξανδρος το ίδιο Παρθενογεννημένος!!!
Τελικά κατά ποιού είσαι??????
Δεν κατάλαβα!!!!!!

Υ.Σ Ένας ΕΘΝΙΚΟΣ dleptakis@gmail.com


george-aetosείπε...

Τόσα πολλά ψέμματα σε ενα σχόλιο,Η ηλιθιότητα μαζεμένη, κλασικός νεοέλληνας και όχι Έλλην, ούτε καταλάθος μια αλήθεια, μάθε βλάκα οτι ο Τσώρτσιλ ηταν μέσα στην μασονία και όχι ο Χίτλερ
Βριλ και Βριλήσσια και μήπως είναι και βρύση; για ψάξε, εγώ γιατί ξέρω ότι
Είναι ,δύναμη;
Το αμπεμπαρατ μέρος δράκων, και οχι μέρος της ελληνικής φυλής που σίγουρα δεν έχεις καμία σχέση!
Σου ειπε κανεις άραγε οτι οι ναζί ηταν Έλληνες γνήσιοι; και χωρίς αυτούς η Ελλάδα δεν θα υπήρχε σήμερα θα ήταν Τουρκία, και δεν έκλεψαν την Σβάστικα απο τους τουρκοσπορους νεοέλληνες κατα 65% ειδικά στην Κρήτη γεμάτο αραβαελληνες.
Η Χ.Α είναι παρακλάδι του ΔΝ πες αλήθεια είναι εβραϊκή έτσι λένε κάτι πιο ηλίθιοι απο σένα γιατί έτσι τους λένε οι κομμουνιστές το τελευταίο χαρτί τους όπως έβγαλαν και τον Τραμπ μασόνο,
Τραβά στην σπηλιά σου τώρα! καμια σωτηρία η περιοχή Ρωμανία , το παιδομάζωμα και η τουρκοκρατια εχουν κανει δουλειά! ο μέσος δείκτης νοημοσύνης 10%.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications