14 Ιουν 2016

Η ΜΑΡΊΑ ORSIC ϟϟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ϟϟ ΚΑΙ OI VRIL ✠ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤO ALDEBARAN AKOMA ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΕΞΩΓΉΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !Η ΜΑΡΊΑ ORSIC ΚΑΙ OI VRIL ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤO ALDEBARAN

Orsic σημαίνει Θείο, η άρια απο τον «έβδομο» ουρανό, με ξανθά μαλλιά γαλανά μάτια η αριά φυλή! «Μαρία Ορσηις» της Νύμφης και μητέρας = (Μαρία* μαρ=ναρ =ροη γεννηση δια των υδατων.*) των ελλήνων [Α 7,3] Έλληνος δε και νύμφης Ορσηίδος Δώρος Ξούθος Αίολος….. Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη Α', 7,2-3. φόβος και τρόμος ☠ ☠ της σκοτεινής σατανικής φυλής, που προσπαθεί με λυσσά τόσα χρονιά να εξαφανίσει και τους τελευταίους της άριας φυλής! ακομα θυμούνται τι ειχαν πάθει απο τον ϟϟ Μέγα Αλέξανδρο!ϟϟ και πως να μην το θυμούνται αφου ο χρόνος (εκτός) ειναι μια στιγμή όταν στην Γη ειναι 1000 χρονιά!

Orsic σημαίνει Θείο, η άρια απο τον «έβδομο» ουρανό, με ξανθά μαλλιά γαλανά μάτια η αριά φυλή

Tο 1938 ο Χίτλερ ήταν το πρόσωπο της χρονιάς στο περιοδικό Time που πήρε μια διαλυμένη Γερμανία απο τους Εβραίους και την έκανε υπερδύναμη,ακομα και μετα απο 80 γήινα χρονιά ακομα τον τρέμουν μαζί με τα "σκυλια" τους.
Προσοχή το άρθρο ΔΕΝ ειναι κατάλληλο για την σημιτική φυλή! αλλα για την άρια (όσοι/ες εχουν μεινει)καθώς και ειναι κάπως κωδικοποιημένο να μην καταλαβαίνουν τίποτα τα ζωώδη πνεύματα.Δεν έχει καν καμια σχέση με την Χ.Α αν και ειναι το μόνο ελληνικό κόμμα,γιαυτό το κυνηγούν με τόση λυσσά εξάλλου, οπως ολα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη μέχρι να γίνει ισλάμ της σημιτικής φυλής! ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 60% ΑΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ!!Καρλ Μαρξ: η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί! δικά τους λογία....βλέπε :Κομμουνισμός Σοσιαλισμός όταν το εγχειρίδιο κατάληψης της εξουσίας απο τους Εβραίους γίνεται ιδεολογία και κόμμα απο ορδές Καθυστερημένων!(Mind control με συνδυασμό άλλων ..... που δεν θα πω εδώ...!αρκετά καπηλεύτηκαν άλλοι,αυτά που δεν βρήκαν τόσα χρονιά! αφου το 60%-80% (μεταξύ αυτών και κατι δηθεν ερευνητές ειδικά αν ειναι αριστεροί) νομίζει οτι οι κακοί ήταν οι ναζι και αρχισαν τον πόλεμο!)ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Orsic σημαίνει Θείο, η άρια απο τον «έβδομο» ουρανό, με ξανθά μαλλιά γαλανά μάτια η αριά φυλή

Η άρια φυλή ετσι χαιρετούσε και σε οποιους αρέσει στο κόσμο σας!αλλιώς σπηλιά σας...Κάτι που σκόπιμα αποκρύπτουν εδώ και χιλιαδες χρονιά, η κοινή καταγωγή της ινδοευρωπαϊκής φυλής- Η Ελληνική Σβάστικα απο την Τροία 卐 και καταγωγής ήταν συνήθως με γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά!(Η καταγωγή της Πελασγικής Ελληνικής Φυλής, κατά τον Αριστοτέλη ειναι απο τα άστρα!) που ειχαν και οι Σπαρτιάτες!(έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον ϟϟ Απόλλων ϟϟ! Ο μέγας ϟϟ Αλέξανδρος ϟϟ θέσπισε αυτο τον χαιρετισμό: χαίρε Αλέξανδρε βασίλευες των Μακεδόνων...«Είναι φυτά τ’ ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά«. (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e). Άρα οποία άρια πάει με κομμουνιστή αριστερό Μογγολο, και λαθρο διαπράττει κοσμικό έγκλημα! γιαυτό έλεγε περί καθαρότητας της φυλής ο Χίτλερ και οι αρχαίοι Έλληνες!ναζιστικές θεωρίες ως το απολυτό κακό! λενε οι κατώτερες φυλές! ουγκ!!!

Οι Ναζί ήταν τουλάχιστον πενήντα χρόνια μπροστά από όλους εκεινη την εποχή για 2 λογούς:ο ένας ήταν οτι ήταν άρια φυλή το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού, και ο άλλος ειναι γιατι ήταν ελεύθερη απο την μασονία και την δημοκρατία Βαϊμάρης η πρώτη χωρα που πλήρωνε φόρους! (Δημοκρατία που καπηλεύτηκαν οι μασόνοι, καθώς η δημοκρατία που ειχαν στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρξε έκτοτε, ούτε υπάρχει σήμερα οπουδήποτε στον κόσμο!! πιο κοντά στην αρχαία Δημοκρατία ήταν ο Εθνικοσοσιαλισμός ναι αυτός των ναζι οπως συνηθίζουν να λενε! .

Στα τέλη Μαρτίου του 1945, ιπτάμενος δίσκος Vril-7 και το Vril-8 απογειώθηκαν από το Βρανδεμβούργο μετά την ανατίναξη όλου το πεδίου δοκιμών και υπόστεγων, όλα τα μέλη της Εταιρείας Vril και επιστήμονες εξαφανίστηκαν. Όπως δεν βρήκαν κανένα απο αυτούς ούτε την Μαρία Orsic, ούτε οποιαδήποτε άλλη "θεά" ούτε τον Χίτλερ, όλοι ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο προορισμός ήταν το Aldebaran.Οι άνθρωποι που είχαν πρόσβαση σε πολλά έγγραφα δήλωσαν ότι πράγματι είχε σχεδιαστεί σχέδιο εκκένωσης και το Aldebaran δεν είναι μια λέξη κώδικας για οποιαδήποτε μέρος στη Γη αλλα εκτός Γης!.

Ο φυσικός Βίλχελμ Ράιχ, για την ενέργεια Vril, είπε οτι ήταν δυνατό, μέσα από την κοσμική ενέργεια, να δημιουργήσει σύστημα προώθησης για ιπτάμενους δίσκους, αυτή την ενέργεια λέγετε και "οργόνη",η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από την δύναμη Vril.
Ο Virgil Armstrong, πρώην μέλος της CIA και πρώην αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, δήλωσε ότι η γερμανικές ιπτάμενες μηχανές υπήρχαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου πολέμου και μπορούσαν να προσγειωθούν και να απογειωθούν κάθετα και να κάνουν στροφές 90 μοιρών .

Η CIA και οι Βρετανοί γνώριζαν απο το 1942 για κατασκευή και χρήση τέτοιων ιπτάμενων αντικείμενων.Ο Γερμανός φυσικός Hermann Oberth, ένας από τους πατέρες της διαστημικής πτήσης, δήλωσε μετά το τέλος του πολέμου οτι ένας ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε στην Ανατολική Γερμανία στη δεκαετία του '60 και έφυγε με μια σβάστικα 卐 ζωγραφισμένη πάνω του ...

1936 Winston Churchill: «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!» (ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ ,στόχος; ξεκάθαρος γενοκτονία της άριας φυλής).Τα ερωτήματα, που πρέπει να τεθούν είναι:
Γιατί οι Εβραίοι με τον Frederick Lindemann ήταν αντι-γερμανικοί με τόση λυσσά; Γιατί ειχαν τοσο ΜΙΣΟΣ για τους Γερμανούς;
Γιατί ο Τσόρτσιλ και ο Lindemann δεν κυνηγήθηκαν πότε που εκαναν έναν "επιθετικό πόλεμο", με βάση το φυλετικό μίσος;
Και Έβαλαν 3 χώρες μαζί με τα κατά τόπους "σκυλια" (κωδική ονομασία) να πολεμήσουν την Γερμανία; ΒΡΕΤΑΝΊΑ ΑΜΕΡΙΚΉ ΡΩΣΊΑ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ !
(Σημ, Frederick Lindemann Εβραίος σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης πίσω απο τον εγκληματία της ανθρωπότητας Winston Churchill! που στη Ελλάδα τον εχουν και ίνδαλμα, ειναι δυνατόν; και όμως τοσο τους κόβει αρκετών πέρα που έμειναν ελάχιστοι Έλληνες!)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΥΓ Σήμερα την κανουν ισλάμ πέρα που δεν μπορεί να έχει καν δικό της στρατό αφου ειναι υπό κατοχή επίσημα απο το 1945! απο οτι έχω ψάξει μάλλον είμαι ο μόνη ιστοσελίδα στην Ελλάδα της άριας φυλής....οι άλλοι ακούν ναζι και βγάζουν σπυριά...!!! δεν ειναι τυχαίο εχουν γνώση οι φύλακες!)γιαυτό βάζουμε και τέτοια βίντεο φόβος και τρόμος την σατανικής μαύρης φυλής,δεν θα καταλάβει τίποτα ολα ειναι μεσώ υποσυνειδήτου! Γκαιμπελς: ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ, (την τελευταία φορά δεν έμεινε τίποτα όρθιο στην ΓΗ! μαζί με τα Μογγολια! Κατακλυσμός το λενε! ο καιρος γαρ εγγυς ....Δεν θα καταλάβουν και πολλά πολλοί ετσι οπως τους εχουν κάνει!)

DMCA.com Protection Status DMCA.com Protection Status by ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Η ΜΑΡΊΑ ORSIC ϟϟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ϟϟ ΚΑΙ OI VRIL ✠ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤO ALDEBARAN AKOMA ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Ρε φίλε η κάνεις τραγικά λάθη η είσαι εσυ ο εγκάθετος!!!!
Η σβάστιγκα είναι πολλά για τους Έλληνες η πρώτη της αναφορά στις βραχογραφίες του παγγαίου όρους στη Χαλκιδική απο την εποχή των διδίμων το11000π.ε.χ για το τι είναι οποτε θέλεις λεπτομερείς περιγραφή!!! Βάλε στο γάλα σου κακάο και ανακάτεψε το να τη δείς!!! Ο χίτλερ μέλος της γκολντεν ντάουν της ντιόν φόρτσουν της αλις μπειλις και του αλιστερ κροουλι και ο μιχαλολιάκος το ίδιο απο τα Άλικα είμαι!!!
Παρακλάδι της ΝΔ για να προσελκήσει την ακροδεξια πτεριγα!!!
Για τους βρίλ ετιμολόγησε την λέξη Βριλήσια !!!
Ο τσορτσιλ ήταν μέλος των βρίλ και τοσήμα το βίκτωρι εννοούσε ακριβως αυτό τους βρίλ!!!
Ο αλτεμπαράν μέρος Δρακονιανών!!Ο Άρεειος εξωγήηνος ο Αριστων ο Τέλειος το ίδιο!!!
Ο Μέγας Αλέξανδρος το ίδιο Παρθενογεννημένος!!!
Τελικά κατά ποιού είσαι??????
Δεν κατάλαβα!!!!!!

Υ.Σ Ένας ΕΘΝΙΚΟΣ dleptakis@gmail.com


Τόσα πολλά ψέμματα σε ενα σχόλιο,Η ηλιθιότητα μαζεμένη, κλασικός νεοέλληνας και όχι Έλλην, ούτε καταλάθος μια αλήθεια, μάθε βλάκα οτι ο Τσώρτσιλ ηταν μέσα στην μασονία και όχι ο Χίτλερ
Βριλ και Βριλήσσια και μήπως είναι και βρύση; για ψάξε, εγώ γιατί ξέρω ότι
Είναι ,δύναμη;
Το αμπεμπαρατ μέρος δράκων, και οχι μέρος της ελληνικής φυλής που σίγουρα δεν έχεις καμία σχέση!
Σου ειπε κανεις άραγε οτι οι ναζί ηταν Έλληνες γνήσιοι; και χωρίς αυτούς η Ελλάδα δεν θα υπήρχε σήμερα θα ήταν Τουρκία, και δεν έκλεψαν την Σβάστικα απο τους τουρκοσπορους νεοέλληνες κατα 65% ειδικά στην Κρήτη γεμάτο αραβαελληνες.
Η Χ.Α είναι παρακλάδι του ΔΝ πες αλήθεια είναι εβραϊκή έτσι λένε κάτι πιο ηλίθιοι απο σένα γιατί έτσι τους λένε οι κομμουνιστές το τελευταίο χαρτί τους όπως έβγαλαν και τον Τραμπ μασόνο,
Τραβά στην σπηλιά σου τώρα! καμια σωτηρία η περιοχή Ρωμανία , το παιδομάζωμα και η τουρκοκρατια εχουν κανει δουλειά! ο μέσος δείκτης νοημοσύνης 10%.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats