Άλλος ένας φωστήρας των δηθεν ερευνητών ειδικά στην Ελλάδα αποκαλύπτεται!Εβραίος Alex Jones !!!
Άλλος ένας φωστήρας των δηθεν ερευνητών ειδικά στην Ελλάδα αποκαλύπτετε!Εβραίος Alex Jones δράση και αντίδραση!!!

Τελικά είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που έχω ξετρυπώσει πολλά μασονακια ερευνητές και βλάκες τυπου copy paste των διαμορφωτών ακομα και στο χώρο της ερευνάς!!!

Είμαι ο μόνος εδώ και 2-3 χρονιά που έχω ανακαλύψει πολλά εβραϊκά ψέμματα που λένε ακομα και ερευνητές!(το γεγονός οτι δεν έχει βάλει ούτε ένας στην Ελλάδα την άλλη πλευρά των ναζι λέει πολλά,) πέρα απο αυτό ,είμαι ο μόνος που κατέρριψα τον άλλο Εβραίο Αϊνστάιν που τους έχουν μάθει, οτι ήταν επιστήμονας και όχι ένας κλεφτής και η χειρότερη επιρροή της εβραϊκής κοινότητας στην επιστήμη...

Έμενα δεν με κάλεσε κάνεις να μιλήσω σε κάποιο κανάλι αν και έχω πει αυτά που δεν βρήκαν άλλοι τόσα καιρό!(εκτός απο τον Κωδικά Μυστήριων) μάλιστα εκείνο το μασονακι katoxika ανέλαβε εργολαβία να με συκοφαντεί,θα θυμούνται αυτοί που έχει μαζέψει οτι το καλοκαίρι έφτασε σε σημείο πέρα απο το antiseo που κάνει, να φτιάξει και βίντεο με ενα σορό ψέμματα και λάσπη ενάντιων αυτής της σελίδας! μετα κατέβασε μόνος του υπό το φόβο της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση! αυτό το κουμμουνιστικο απόβρασμα το παίζει οτι τον πολεμάει το σύστημα δηθεν!!! όταν ειναι μέρος του συστήματος! οπως και τον προωθεί, να ήταν μόνο αυτός καλά θα ήταν !άνω των 30 γνωστών ιστοσελίδων δουλεύουν για τους Εβραίους στην Ελλάδα!

Ας πάμε στο θέμα μας αρκετά ασχολήθηκα με εβραϊκά σκουλήκια!. Όπως ήταν αναμενόμενο, στο τελευταίο «ντοκιμαντέρ» με τον θεωρητικό συνωμοσίας Άλεξ Τζόουνς είναι γεμάτο από αναφορές και εικόνες του Αδόλφου Χίτλερ και την ναζιστική Γερμανία.Ο Alex Jones δεν χάνει ευκαιρία να επικαλείται τον Χίτλερ και το ναζισμό συνεχεία. Αυτό το κάνει γιατι του έχει ανατεθεί να στηρίξει τα ιστορικά ψέματα και τις απάτες της διαβολικής φυλής - τον διεθνή εβραϊσμό.

Καθ 'όλη την διάρκεια του βίντεο κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό και μιλάει για την σημερινή άρχουσα ελίτ και οτι πίσω απο αυτή ειναι οι ναζι που συνέχισαν μετα τον πόλεμο στην Αμερική και αλλα τέτοια παραμυθία που αναπαράγουν κατι έξυπνοι στην Ελλάδα (οι μονοί ναζι επί Αμερικής ήταν αιχμάλωτοι πόλεμου επιστήμονες που τους ανάγκασαν να δουλέψουν για την NASA, δεν το είχαν και σε τίποτα να τους τους σκοτώσουν,η να τους κανουν βασανιστήρια που μόνο τέρατα μπορούν να φανταστούν!οπως εκαναν στους αξιωματικούς να υπογράψουν για το γνωστό θέμα!).Ο τύπος λέει λοιπόν οτι η ελίτ σημερα είναι ακριβώς σαν τον Χίτλερ!!! ή σαν τους Ναζί, ενισχύοντας έτσι την εβραϊκή- προπαγάνδα και τον μύθο των "κακών Ναζί".

Ο Άλεξ, για χρόνια τώρα, προσπαθεί να συνδέσει την τυραννική ελίτ, και το κακό, με τον Χίτλερ και τους Ναζί. Σε αρμονία με το σύνθημα των Εβραίων "τον κακών Ναζί" σύνθημα που παίζει κάθε μέρα και νύχτα σε όλο τον κόσμο,για δεκαετίες τώρα, προσπαθούν να πουν οτι ο Αδόλφος Χίτλερ και οι Ναζί,κατά κάποιο τρόπο αποτελούν το μέρος της "παγκοσμιοποίησης και της κλίκας της Νέα Τάξη Πραγμάτων" που σήμερα έχει υποδουλώσει του πλανήτη. Κεντρικό θέμα του είναι ότι ο κόσμος κυβερνάται από "αγγλο-Γερμανούς ναζι." Η λέξη Εβραίος ή σιωνιστής δεν είναι καν στο λεξιλόγιό του (ακολουθούν και ερευνητές της δεκάρας οι λεγόμενοι copy paste ) .

Για αυτές τις συκοφαντίες εναντίον του Αδόλφου Χίτλερ και το κόμμα του! έχει γίνει περίγελος και δείχνει τι ρόλο παίζει σε σοβαρούς ερευνητές ανά τον κόσμο οπως και σε έμενα, ο μοναδικός στην Ελλάδα (σε επίπεδο ιστοσελίδας εκτός απο κάποιους χρήστες του youtube. ) που έχουν κάνει ερευνά και καταρρίψει ολα τα ψέμματα που έχει δεδομένα η μάζα περί ναζι και Χίτλερ , αλλα και οι γνωστοί ερευνητές .Για να καταρρίψει κάνεις αυτά τα ψέματα είναι παιχνιδάκι αν μελετήσει την αληθινή ιστορία του Τρίτου Ράιχ και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! δεν το έχει κάνει καμιά απο τις δηθεν ανεξάρτητες σελίδες στην Ελλάδα! ούτε οι ερευνητές !!!!

μάλιστα αν και έχουμε κάνει αφιέρωμα εμείς με ολα τα στοιχειά κάνεις δεν πήρε άρθρο περί ναζι όταν μας παίρνουν αλλα!!!.(κάποιοι θα πουν είσαι ψώνιο τι να τους πεις; άλλοι ναζι φασίστας οπως λένε οι εβραιελληνες! η αλήθεια ειναι οτι έχω ανακαλύψει και γιατι δεν μπορούν να δουν την αλήθεια το 60%!!! ακομα και όταν τους δόσεις αποδείξεις! τύπου ΔΙΑΘΗΚΗ του Χίτλερ η ομιλίες του που δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι άρχισαν τον πόλεμο . Αιματοκύλησαν τον κόσμο για ρωτήστε αυτούς που έγραψαν την ιστορία ποιοι στα αλήθεια αιματοκύλησαν τον κόσμο!αν έχουν τα κότσια να σας πουν!

ο Αλεξ Τζόουνς δεν είναι δυνατόν χωρίς δυνατές πλάτες να έχει δυνατή φωνή μοιάζει με ψευδοπροφήτης πολλοί τον πιστεύουν, τώρα τάχα είναι ενάντια σε όλα αυτά που υπηρετεί και κατευθύνει ένα μέρος της οργής και τις συνωμοσίες όχι θεωρίες ως κάποιος υπεράνω υποψίας ......Λίγο πριν το θάνατό του το 1945, ο ενάρετος Γιόζεφ Γκέμπελς, δήλωσε: «Θα έρθει μια μέρα, όταν όλα τα ψέματα θα καταρρεύσουν υπό το βάρος τους, και η αλήθεια θα θριαμβεύσει και πάλι©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ θα κάνουμε και δεύτερο άρθρο για αυτή την εβραϊκή σουπιά που κατευθύνει όχι μόνο της μάζες αλλα και τους υποτιθέμενους ερευνητές! (και ξέρω γιατι κάποιοι κανουν σαν αγρίμια όταν ακούν αλήθειες περί ναζι! προς σε αυτούς: ξέρω τι είστε !εσείς δεν ξέρετε τι είστε υπομονή μια μέρα θα το μάθετε με το χειρότερο τρόπο απο τους ίδιους που σας έφτιαξαν!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications