Και τα αστικά λεωφορεία στους Ελληνόφωνους αρχίσαν οι  ιδιωτικοποιήσεις

Αρχίσαν οι ιδιωτικοποιήσεις των συγκοινωνιών, παραχωρώντας τα λεωφορεία της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Ο ΟΑΣΑ έθεσε σε δημόσια διαβούλευση τον διαγωνισμό για «Παροχή Υπηρεσιών Επιβατικών Μεταφορών με Αστικά Λεωφορεία στην Ανατολική και Δυτική Αττική για εξήντα (60) μήνες με δικαίωμα παράτασης έως τριάντα (30) μήνες» και «εκτιμώμενης αξίας Ευρώ 312.086.730,32 (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος μονομερούς παράτασης) (πλέον Φ.Π.Α).

Η προβλεπόμενη αμοιβή ανά όχημα στο χιλιόμετρο θα είναι 2,13 ευρώ, πολύ ακριβότερη δηλαδή από το 1,41 ευρώ ανά χιλιόμετρο που λάμβαναν τα ΚΤΕΛ.

Θα το κανουν σαν την ΔΕΗ που την πήραν ελληνόφωνοι και πηγαν το ρευμα που δεν ανακαλυψαν οι ιδιοι το Γιαχβε και μετα οι ιδιοι δημιούργησαν δεκάδες εταιρίες και κανουν κόντρες μεταξύ τους για δηθεν φθηνό ρεύμα στο οποίο με το ετσι γουστάρω μεταξύ άλλων σημιτικών χρεώσεων χρεώνουν μεχρι και την ΕΡΤ για να φτιάχνει ντοκιμαντέρ προπαγάνδας για "ήρωες" ελληνόφωνους κομμουνιστες και " κακούς ναζι " .

Όλα αυτα και πολλά αλλα γίνονται με υποστήριξη ορδών κτηνώδες βαρβάρων νεοελλήνων που δεν υπηρετούν άπλα το κακό ειναι οι ιδιοι ο ορισμός του κακού, για αυτό ελεγαν αυτό πριν τις γενοκτονιες (πριν το 1900) "θα υπαρχει ερκετος χωρος για τον δικο μας λαο" .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications