Οι ψυχοπονιάρηδες υποκριτές και προοδευτικοί! της σημερινής κατάστασης!
Οι ψυχοπονιάρηδες υποκριτές και προοδευτικοί! της σημερινής κατάστασης!

Για τους μαζικούς βιασμούς γυναικών και ανηλίκων στις πανέμορφες και "προοδευτικές" πόλεις της Ευρώπης δεν υπάρχει αλληλεγγύη, δεν υπάρχουν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ και καθημερινή κάλυψη από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης

Δεν υπάρχει κίνημα συμπαράστασης, δεν υπάρχουν σκίτσα, δημοσιεύματα, οργανώσεις, μκο, χολυγουντιανές παρεμβάσεις, δεν υπάρχει ψυχολογική στήριξη, δεν υπάρχουν αναρτήσεις κατα χιλιάδες μέσα σε ελάχιστες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει καταδίκη,δεν υπάρχει αποτροπιασμός, δεν υπάρχει αγανάκτηση, δεν υπάρχει εθελοντισμός, δεν υπάρχει ανθρωπισμός.

δεν υπάρχει προσβολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ούτε φυσικά και κονδύλια σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Όλως τυχαίως, στην εκστρατεία αυτή της χυδαίας συγκάλυψης -όπως και σε άλλα θέματα- οι φιλελεύθεροι και οι ακροαριστεροί "αντικαπιταλιστές" τα βρίσκουν μια χαρά, σε μια σιωπηρή αγαστή σύμπλευση.

Η αλήθεια είναι πως ήσασταν, είστε και θα είστε πάντα το ίδιο πράγμα: ακραία υποκριτές και ακραία φαρισαίοι.

Στα τσακίδια η "μένουμε Ευρώπη" σας, η υποκρισία, το ψέμμα, η μιζέρια σας. Στα τσακίδια οι πληρωμένες οργανώσεις σας με επάγγελμα τον ανθρωπισμό, στα τσακίδια οι γενοκτονικές σας ονειρώξεις.

Η δικαιοσύνη και η αλήθεια δεν ήταν ποτέ με το μέρος σας. Απλώς ήσασταν, είστε και θα είστε πιόνια στην σκακιέρα των αφεντικών.Welcome European Left ευρωπαϊκή αριστερα, που ανήκουν ολα τα κόμματα κυβερνήσεις της Ευρώπης τα αλλα ολα ειναι Τα παραμυθία της Χαλιμάς !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications