Φοιτητές παγιδευμένοι σε μια χρονοπύλη για 22 χρόνια στην Κριμαία

Η Κριμαία είναι ένα περίεργο μέρος, εντοπίζονται μεγάλες ανωμαλίες. Χιλιάδες τεκμηριωμένες περιπτώσεις θεάσεων UFO στην Κριμαία ή μετακίνησης στο χρόνο και στο χώρο. Ενώ τα μυαλά της παλιάς σχολής αρνούνται την πιθανότητα τέτοιων περιστατικών, οι σύγχρονοι ερευνητές προσπαθούν να τα μελετήσουν.

Ορισμένοι ανεξάρτητοι ερευνητές λένε ότι για αυτόν τον λόγο η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014, καθώς οι ερευνητές λένε ότι η Δύση ήθελε να καταλάβει αυτές τις πύλες, αλλά η Ρωσία δεν το επέτρεψε.

Ένα παράδειγμα. Το 1980, κοντά στο Σουντάκ, κάποιοι παραθεριστές αντιμετώπισαν ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου μια ομάδα φοιτητών έφυγε από την πόλη. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, τα πολύ φοβισμένα αγόρια και κορίτσια απευθύνθηκαν στην τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με τους ίδιους, δύο φίλοι τους κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν στον αέρα. Η έρευνα διεξήχθη για αρκετούς μήνες. Στην έρευνα συμμετείχαν και κάτοικοι του τόπου, αλλά όλα ήταν μάταια.

Μόλις 22 χρόνια αργότερα, το 2002, στις 7 Ιουλίου γύρω στο μεσημέρι, δύο έφηβοι βρέθηκαν στη μέση μιας άγνωστης περιοχής. Σοκαρίστηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε κανένας που να γνωρίζουν εκεί κοντά, και ότι όλα στην περιοχή είχαν αλλάξει.

Ήταν σαν να είχαν μεγαλώσει τα δέντρα, εμφανίστηκαν σπίτια και το μέρος που ήξεραν είχαν εξαφανιστεί. Υπήρχε πολύς κόσμος τριγύρω, αλλά οι φίλοι τους δεν βρίσκονταν πουθενά.

Οι έφηβοι πήγαν στο σπίτι όπου έμεναν, αλλά υπήρχαν εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, σε πλήρη σύγχυση, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ζητήσουν να τηλεφωνήσουν στους συγγενείς τους. Όταν το έκαναν, σοκαρίστηκαν οταν τους ειπαν ότι έλειπαν για περισσότερα από 22 χρόνια!

Αν και όλος αυτός ο χρόνος για τα ίδια τα παιδιά πέρασε σε λίγα δευτερόλεπτα. Συγγενείς, που είχαν χάσει από καιρό την ελπίδα τους, πήγαν στην Κριμαία για να πραγματοποιήσουν την συνάντηση με τα χαμένα παιδιά τους πριν 22 χρόνια.

Παραδόξως, οι έφηβοι, που ηταν εκτός πραγματικότητας και του χώρου της Γης, δεν είχαν αλλάξει με τον καιρό που πέρασε στην Γη. Οι γονείς, φυσικά, αναγνώρισαν τα παιδιά τους. Ήταν δύσκολο να το πιστέψουν, αλλά τα αγόρια επέστρεψαν μετά από 22 χρόνια. Από την ιατρική εξέταση δεν προέκυψαν τραυματισμοί ή αλλαγές στο σώμα τους. Οι ίδιοι, που περασαν από μια πύλη του χρόνου, βίωσαν φυσικά ένα σοκ. Φανταστείτε ότι όλοι όσοι γνωρίζετε έχουν γεράσει 20 χρόνια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και το μέρος στο οποίο ζούσατε έχει αλλάξει εντελώς .

Αρκετοί ερευνητές επιβεβαιώνουν ότι στην Κριμαία υπάρχουν χρονικές και χωρικές ανωμαλίες. Δεν μπορούν να φανούν ή να γίνουν αντιληπτές, επομένως όλες οι παρόμοιες περιπτώσεις είναι αυθόρμητες. Το 2007, ο χρονολόγος της Γιάλτας Yuri Ignatiev πήγε να αναζητήσει αυτές τις πύλες στη Feodosia, όπου είναι επίσης γνωστά αρκετές δεκάδες παρόμοια περιστατικά.

Από τότε δεν έχει ακουστεί κανεις τίποτα γι' αυτόν. Μόνο τα προσωπικά αντικείμενα κατέστη δυνατό να βρεθούν. Οι συνάδελφοί του πιστεύουν ότι μπήκε σε καποια πύλη και, ίσως, να εμφανιστεί στο ίδιο μέρος στο μέλλον.

Η ακαδημαϊκή φυσική μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες αρνιόταν τη δυνατότητα των πυλών στο χρόνο και στον χώρο. Ωστόσο, πρόσφατα Κινέζοι επιστήμονες κατάφεραν να τηλεμεταφέρουν στοιχειώδη σωματίδια. Η κατάκτηση πυλών στο χρόνο θα οδηγήσει στην ανακάλυψη παρόμοιων στο διάστημα και θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε άμεσα σε διάφορα μέρη του σύμπαντος που απεχουν εκατομμύρια έτη σε δευτερολεπτα. Αυτό δήλωσε τη δεκαετία του '70 ο διάσημος Σοβιετικός Felix Siegel.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications