ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ - Κόβουν το EKAΣ από Συνταξιούχους και μοιράζουν επιδόματα σε Γύφτους-Αλβανούς-Πακιστανούς!
Κόβουν το EKAΣ από Συνταξιούχους και μοιράζουν επιδόματα σε Γύφτους

Πάρτε ΒΑΘΙΑ ανάσα & διαβάστε.Στα όρια της απελπισίας 160.000 συνταξιούχοι που χάνουν το ΕΚΑΣ Η απώλεια ισοδυναμεί με πέντε συντάξεις ετησίως - Με τον επαναϋπολογισμό και την «ανάπτυξη» θα αυξηθούν οι συντάξεις σας και δε θα έχετε ανάγκη το ΕΚΑΣ, διατείνεται το υπουργείο Εργασίας.

Παράνομα επιδόματα πολυτεκνίας κατηγορούνται ότι λάμβαναν, επί μία 10ετία, επτά ανδρόγυνα από οικισμό γύφτων των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη, ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο με το ποσό των 200.000 ευρώ.

Την υπόθεση έφερε στο "φως" έρευνα αστυνομικών του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής παραγγελίας που είχε δώσει η τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών.Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ως «πρωταγωνιστές» της απάτης φέρονται δύο άνδρες, ανάμεσα στους οποίους πρόεδρος του συγκεκριμένου γυφτο-οικισμού.

Σε βάρος των συνολικά 16 εμπλεκόμενων προσώπων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απάτης, της υφαρπαγής και χρήσης ψευδούς βεβαίωσης, της χρήσης ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης κ.ά.Η δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη διαλεύκανση παρόμοιων υποθέσεων.

Μέσα σε ΟΛΑ αυτά υπενθυμίζεται ότι
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 θα γίνει η 10η και η 11η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί.
Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι σε λίγες περιπτώσεις οι δικαιούχοι λαμβάνουν συγκεντρωτικά περισσότερες των μίας δόσεων και θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη συνεννόηση ιδιοκτητών και ενοικιαστών.
Ειδικότερα:
Α. Το ποσό των 2.776.207,82 ευρώ πιστώνεται ως 10η δόση σε 21.035 δικαιούχους, ενώ 309 λαμβάνουν τέσσερις δόσεις.
Β. Το ποσό των 2.699.967,82 ευρώ πιστώνεται ως 11η δόση σε 21.063 δικαιούχους, ενώ από δύο μέχρι έξι δόσεις λαμβάνουν συνολικά 281 δικαιούχοι.
Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση -με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών.
Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο μεγαλύτερος όγκος αυτών των ποσών που δίνει το κράτος με την μορφή επιδομάτων πηγαίνουν κατά κανόνα σε αλλοδαπούς, πρόσφυγες και αθίγγανους.

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου αντιμέτωποι με την «καταιγίδα» μπροστά από τα ΑΤΜ θα έρθουν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΝΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να κοπούν 34.500 επιδόματα από τα οποία τα 24.000 αφορούν σε ΕΚΑΣ ύψους 230 ευρώ.Και ενώ χιλιάδες ηλικιωμένοι έφτασαν χθες στα όρια της απελπισίας, το υπουργείο Εργασίας υπερασπίστηκε με ανακοίνωσή του την κατάργηση του ΕΚΑΣ, υποστηρίζοντας ότι δημιουργούσε στρεβλώσεις!!!!.
Τα συμπεράσματα για το κοινωνικό κράτος........ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications