Η απόρρητη σοβιετική έκθεση Savel'ev αποκαλύπτει την αναζήτηση της αρχαίας γνώσης του Θιβέτ από τους Ναζί, ίσως η  αίτια του πόλεμου.

Η θεωρία της Κοίλης Γης προτείνει ότι ο πλανήτης Γη είναι είτε εξ ολοκλήρου κοίλος ή περίεχει ένα σημαντικό ποσοστό κενού εσωτερικού χώρου. Αυτό δεν είναι μια νέα θεωρία, η ύπαρξή του έχει προταθεί σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Οι Βουδιστές πίστευαν ότι το εσωτερικό της Γης δημιουργήθηκε από μια φυλή ανθρώπων τους οποίους ονόμαζαν υπερανθρώπους. Φέρεται ότι ανέβαιναν στην επιφάνεια μέσω τούνελ (που οδηγούσαν στο εσωτερικό της Γης) για να επιβλέπουν τι συνέβαινε στην επιφάνεια. Οι Βουδιστές είχαν προφανώς ιερείς (Lama) για να φρουρούν τις εισόδους στην εσωτερική Γη στο Θιβέτ.

Στο Θιβέτ και στις παραδόσεις και στα κείμενα των ινδουιστών / ινδών περιγράφεται ένα αρχαίο βασίλειο που ονομάζεται Σαμπάλα. Είναι ένας μυθικός τόπος που βρίσκεται κάπου στα βάθη της εσωτερικής Ασίας. Είναι εκπληκτικό το πώς ενσωματώνεται η θεωρία της Κοίλης Γης στους αρχαίους πολιτισμούς. Είναι μυθολογία ή πραγματικότητα;

Το Ancientscienceartifacts.org προσφέρει μια μετάφραση ενός διαβαθμισμένου εγγράφου που έχει εμφανιστεί πρόσφατα στη Ρωσία, χάρη στο Russian UFO Research Station (RUFORS).Το έγγραφο είναι μια έκθεση σχετικά με μια αποστολή του 1925 στη Λάσα, στο Θιβέτ σε αναζήτηση ενός ισχυρού όπλου. Συνετάχθη το 1939 και υπογράφεται από τον Dekanozov. Μερικά από τα θέματα που αναφέρονται μέσα περιλαμβάνουν - αρχαία όπλα, υπόγειες πόλεις στο Θιβέτ και την Ανταρκτική, πολικές μετατοπίσεις, λευκή σκόνη χρυσού και για τις εφαρμογές της και την επεξεργασία της για την παράταση της ζωής και την κατασκευή μεγαλιθικών κατασκευών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το έγγραφο αναφέρεται επίσης σε αρχαίους πολιτισμούς και τον αναπόφευκτο θάνατό τους ως αποτέλεσμα μιας κυκλικής εισβολής ενός άλλου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα κάθε 3600 χρόνια, η οποία προκαλεί τσουνάμι σε ύψος βουνού(nibiru?). Τέλος, το υπόμνημα είναι πολύτιμο από την άποψη ότι ρίχνει λίγο φως στο γιατί το ναζιστικό ινστιτούτο Ahnenerbe ενδιαφερόταν τόσο πολύ για το Θιβέτ και γιατί η γνώση του Θιβέτ περί αρχαίων τεχνολογιών ενδιέφερε την ΕΣΣΔ.

Παρείχε, επίσης, κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αρχαίους πολιτισμούς και τους λόγους πίσω απο την καταστροφή τους. Ειδικότερα, συζητήθηκε ένα ισχυρό αρχαίο όπλο που ονομάζεται “Vajra”(Βάτζρα) , το οποίο επίσης χρησιμοποιείτο ως εργαλείο για τις μεγαλιθικές κατασκευές.Το εν λόγω έγγραφο ονομάστηκε "έκθεση Blyumkin", καθώς περιγράφει λεπτομερώς τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλής της αποστολής, Yakov Blyumkin. Ωστόσο, αυτό έγινε με βάση τα ευρήματα περισσότερο του Blyumkin, παρά από τον Blyumkin τον ίδιο.

Ήταν μια περίληψη των εκθέσεων Blyumkin που αποτελείται και υπογράφεται από τον επικεφαλής της 5ης Μεραρχίας RUGB NKVD, Dekanozov στις 16 Ιανουαρίου του 1939, δέκα χρόνια μετά την εκτέλεση του Blyumkin. Η «έκθεση Savel'ev" που παρουσιάζουμε εδώ θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε γιατί η εκστρατεία του Blyumkin στο Θιβέτ επανεξετάστηκε σοβαρά από τις σοβιετικές αρχές, 14 χρόνια μετά από τότε που είχε λάβει χώρα.

Ο Blyumkin εκτελέστηκε το 1929, υποτίθεται για την αποκάλυψη των πληροφοριών που είχε συγκεντρώσει στο Θιβέτ, στους Γερμανούς.Κατά συνέπεια, οι Γερμανοί πήραν το προβάδισμα στο να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχαία γνώση του Θιβέτ.Ο Savel'ev, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία το 1938 για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το θέμα, έγραψε μια έκθεση σχετικά με τα ευρήματά του στις 10 Ιανουαρίου του 1939.

Ανέφερε ότι οι Γερμανοί, σε αντίθεση με τις σοβιετικές αρχές, είχαν λάβει την έκθεση Blyumkin πολύ σοβαρά και η δική τους εκστρατεία στο Θιβέτ παρήγαγε ένα πλούτο γνώσεων που εφαρμόστηκαν άμεσα στον τομέα της επιστήμης, της βιομηχανίας και, πάνω απ 'όλα, στην στρατιωτική ανάπτυξη. Πράγματι, οι Γερμανοί είχαν προχωρήσει γρήγορα στην πυρηνική φυσική για να αναπτύξουν ένα όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις σε δευτερόλεπτα. Έτσι, αποφασίστηκε να οργανώσουν μια νέα σοβιετική αποστολή στο Θιβέτ, υπό την ηγεσία του Savel'ev. Τα ευρήματα του Blyumkin ήταν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού για την αποστολή του Savel'ev.

Έτσι, ο Blyumkin επιβεβαιώθηκε από τις εκπληκτικές πληροφορίες του Savel'ev που συλλέχθηκαν από τους Γερμανούς στα τέλη του 1930. Με μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο, το σώμα της γνώσης που οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν στο Θιβέτ, επιβεβαίωσαν όχι μόνο την ακρίβεια των εκθέσεων Blyumkin αλλά επίσης τις συμπλήρωσαν με σημαντικές νέες πληροφορίες. Ο Savel'ev τις χρησιμοποίησε τόσο για να προετοιμάσει τη δική του εκστρατεία όσο και για να του δοθούν εκτεταμένες εξουσίες για να πετύχει. Σημειώστε ότι ο Dekanozov αξιολόγησε εκ νέου τα ευρήματα Blyumkin και έκανε λεπτομερείς συστάσεις όσον αφορά την αποστολή Savel'ev μόνο 6 ημέρες μετά που ο Savel'ev υπέβαλε την έκθεση στη γερμανική υπηρεσία πληροφοριών. Αυτό αποπνέει μια μεγάλη αίσθηση του επείγοντος. Ο Dekanozov έγραψε :

"Οι πληροφορίες που κοινοποιούνται από τον σύντροφο Savel'ev κατά την επιστροφή του από τη Γερμανία ταυτίζονται απόλυτα με αυτά που είχαν ανακοινωθεί από τον Blyumkin στις εκθέσεις του.

Μολονότι σχεδιάζει μια νέα εκστρατεία, το βρίσκω λογικό να καταστεί επίσημο και να αναθέσουμε στον Savel'ev τις απαραίτητες εξουσίες και να μεταβιβάσουμε σε αυτόν αρκετή εξουσία, έτσι ώστε να μπορεί να συζητήσει για λογαριασμό της σοβιετικής κυβέρνησης οποιαδήποτε ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών και των πολιτικών, με τις Θιβετιανές αρχές."

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Savel'ev ανέφερε τα ευρήματα του στις 10 Ιανουαρίου, 1939. Αμφισβητεί την υπάρχουσα κατάσταση με την εισαγωγή των σοβιετικών αρχών στις νέες επιστημονικές γνώσεις σχετικά με τη δομή του πλανήτη μας, τις αρχές του ηλεκτρομαγνητισμού, και τη θεωρία της "Hollow Earth" (Κοίλης Γης) με ένα "εσωτερικό ήλιο", για τα οποία οι Γερμανοί έμαθαν στο Θιβέτ.

Οι δηλώσεις του επιβεβαιώνουν με ακρίβεια τις αποκαλύψεις του Blyumkin σχετικά με την ικανότητα των αρχαίων να τέμνουν τους βράχους και να τους μεταφέρουν στον αέρα σε μεγάλες αποστάσεις.Επιπλέον, ο ίδιος μιλά για τις γερμανικές αποστολές στην Queen Maud Land (Γη της Βασίλισσας Μάουντ) στην Ανταρκτική και την εγκατάστασή τους σε μια βάση στην περιοχή του Schwabenland.

Προφανώς, για να αποκτήσουν πρόσβαση στην Agarta. Αναφέρονται, επίσης, οι συνθήκες της πνευματικής γνώσης, που είναι απαραίτητες για την είσοδο στο εσωτερικό της Γης. Τέλος, η έκθεση ασχολείται με άλλα θέματα που απασχόλησαν τη ναζιστική Γερμανία εκείνη τη χρονική περίοδο, όπως η «φυλετική υγιεινή", η "καταγωγή της Άριας φυλής", οι φυλετικές διαφορές, την ικανότητα να χρησιμοποιούν την ανθρώπινη οσμή για να εντοπίσουν και να χειραγωγήσουν τα αντίστοιχα ανθρώπινα όντα από μια απόσταση. Όλες αυτές οι περιοχές ήταν το επίκεντρο της έρευνας της Ahnenerbe (Ανενέρμπε). Στη συνέχεια, κάποια από τα υλικά της Ανενέρμπε ήρθαν στην κατοχή των σοβιετικών αρχών κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και εξετάστηκαν περαιτέρω από τους σοβιετικούς ερευνητές.

Η έκθεση Saveliev, καθώς και η περίληψη Dekanozov της αποστολής Blyumkin για το Θιβέτ το 1925, και άλλα υλικά που σχετίζονται με την δίκη και την εκτέλεση του Blyumkin, δημοσιεύθηκαν από το RUFORS και το ψηφιακό αντίγραφο βρίσκεται στο αρχείο του. Ωστόσο, το πρωτότυπο έγγραφο περιέχει 4 σελίδες και δουλέψαμε με τα σαρωμένα αντίγραφα των σελίδων 1, 2 και 4, με τη σελίδα 3 διαθέσιμη σε μια μεταγραφημένη, μορφή κειμένου. Παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες μας για να εντοπίσουμε ένα σωστό αντίγραφο της πρωτοτύπου της τρίτης σελίδας του εγγράφου αυτού, δεν μπορέσαμε να το βρούμε. Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε το περιεχόμενό της με την παραίτηση από κάθε ευθύνη.

Για τον πρώτο αναπληρωτή του Λαϊκού Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΣΣΔ σύντροφο Merkulov V.N
Αναφέρω σχετικά με το θέμα της αποστολής Ράιχ:
Οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες έχουν προχωρήσει στον τομέα της μελέτης των κρυμμένων δυνατοτήτων του ανθρώπινου σώματος, καθώς και στο χώρο της λεγόμενης «φυλετικής υγιεινής», της βιολογίας και της φυλετικής "μηχανικής".

Ο γνωστός επιστήμονας του Ράιχ σε αυτόν τον τομέα, Werner Girke, με τον οποίον είχα αρκετές πολύωρες συζητήσεις, μου σύστησε τον παγκοσμίου φήμης Γερμανό επιστήμονα Hans Gunther. Ο Gunther συνέδεσε ότι σήμερα, στην πλειονότητα των «ερευνητικών τομέων", η πιο επισταμένη προσοχή της ερευνητικής δραστηριότητας από τους κορυφαίους επιστήμονες του Ράιχ, κατευθύνεται προς το Θιβέτ.

Σύμφωνα με τον Gunther, στο Θιβέτ οι Γερμανοί επιστήμονες και ερευνητές ήταν σε θέση να πάρουν απαντήσεις στην πλειοψηφία των ερωτήσεων στους "τομείς της έρευνας» τους, που σχετίζονται με την προέλευση της "άριας" φυλής και την ιστορία του σύμπαντος. Απέκτησαν πληροφορίες άμεσα εφαρμόσιμες στη βιομηχανία, την επιστήμη και την κατασκευή αεροσκαφών του Ράιχ.

Το θέμα αφορά μια προηγουμένως άγνωστη τεχνολογία των αρχαίων πολιτισμών, οι οποίες το 10.000 π.Χ., για παράδειγμα, στις κατασκευές, χρησιμοποιούσαν τεχνολογία να τέμνουν τους βράχους και να τους μεταφέρουν στον αέρα σε μεγάλες αποστάσεις.Σύμφωνα με τον Gunther, μια γερμανική ομάδα ερευνητών εργάζεται στο Θιβέτ αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα μιας από τις προηγούμενες αποστολές στο Θιβέτ επέτρεψε να οργανωθεί μια γερμανική επιστημονική αποστολή στην Ανταρκτική το Δεκέμβριο του 1938. Ο στόχος αυτής της εκστρατείας ήταν να εντοπίσει τη λεγόμενη «πόλη των θεών», που είναι κρυμμένη κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής στην περιοχή της Queen Maud Land.

Ο Gunther μου είπε ότι, κατ 'αρχήν, η σύγχρονη επιστήμη δεν έχει επαρκή αντίληψη για τη δομή της Γης.
Η διαθέσιμη γνώση είναι αντιφατική και ανεπαρκής, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους Γερμανούς επιστήμονες και ερευνητές, η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό. Η έννοια της έκφρασης «σφαίρα της Γης [γεω-σφαίρα]" πρέπει να γίνει κατανοητή κυριολεκτικά, καθώς στο εσωτερικό της Γης μπορεί κανείς να βρει τα ίδια βουνά, ηπείρους, ποτάμια και λίμνες με πιο ήπιο κλίμα και συνθήκες για την ανθρώπινη ζωή. [σελ.2] . Ο Gunther μου έδειξε μια εικόνα εγκάρσια της Γης και εξήγησε ότι οι δίοδοι που οδηγούν στον κάτω κόσμο υπήρχαν από την αρχαιότητα και το Θιβέτ κατέχει λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με τη θέση τους στην εξωτερική επιφάνεια. Για να μπει κανείς στο σπήλαιο της Γης, πρέπει να έχει ειδικά "κλειδιά" για να ξεκινήσει. Η διαδικασία διεξάγεται στο Θιβέτ.

Η Γερμανική επιστήμη και η κυβέρνηση του Ράιχ αποθέτει μεγάλες ελπίδες για την έκβαση της γερμανικής αποστολής στην Ανταρκτική.

"Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, που κυκλοφορούν ανάμεσα στους κορυφαίους Γερμανούς επιστήμονες και ορισμένες εξ αυτών θα δημοσιευθούν στον Τύπο, και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οργανώθηκε μια αποστολή στην Ανταρκτική, με μεγάλο προϋπολογισμό, που αποτελείται από 1.000 άτομα. Είναι ενδιαφέρον ότι, το πλοίο που στάλθηκε στην Ανταρκτική ονομάστηκε "SCHWAB ENLAND", το ίδιο όνομα με το όνομα της επικράτειας που ο Gunther μου έδειξε στο χάρτη. Εξέτασα το χάρτη με σημειώσεις του Γκίντερ λεπτομερώς και έχω συνθέσει ένα πανομοιότυπο.

Επίσης, έχω λάβει μια σειρά από φωτογραφίες του πλοίου, με το όνομα που αναφέρεται στο λιμάνι του Αμβούργου. Οι εικόνες επισυνάπτονται στην παρούσα έκθεση.Ο Ρίχτερ διορίστηκε ως επικεφαλής αυτής της εκστρατείας. Παράλληλα, μια ειδική «συνοδεία» διοργανώνεται στο Βερολίνο, η οποία θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία των πλοίων από τα σύνορα του Ράιχ στην Ανταρκτική στην περιοχή της Βασίλισσας Maud Land. Ο επικεφαλής της αποστολής είναι ο καπετάνιος Graf von Luckner, του οποίου η φωτογραφία επισυνάπτεται

Μεταξύ των γνωστών Γερμανών επιστημόνων, που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα είναι:Ernst Rudin,Paul Schultze-Naumburg, Richard Walther Darre, Otto Rehe.Ludwig Ferdinand Κλάους. Karl Astel,William Grott.Κάθε ένας από αυτούς είναι γνωστός για το έργο του στον τομέα της φυλετικής υγιεινής και της ανθρώπινης βιολογίας. Οι επιστήμονες είναι ενεργά μέλη των «Ες-Ες» και μέρος ενός ειδικού γραφείου που ονομάζεται “AHNENERBE” (Ανενέρμπε), που στα γερμανικά" μεταφράζεται "κληρονομιά". Όχι με την έννοια της κληρονομικότητας, αλλά ως κληρονομιά των αρχαίων πολιτισμών.

Η έδρα του γραφείου βρίσκεται στη Βαυαρία, σε μια βίλα στο Waischenfeld. Υπάρχει μια παρόμοια βίλα με μια μεγάλη βιβλιοθήκη στο Βερολίνο. Το Γραφείο λειτουργεί υπό την προσωπική αιγίδα του reichsfuhrer των "SS" Heinrich Himmler. [σελ.3] Είμαι πεπεισμένος ότι, μιλώντας μαζί μου, ο Gunther προσπάθησε να με κατευθύνει προς την ανάγκη μιας παρόμοιας έρευνας που θα διεξαχθεί από τη σοβιετική πλευρά, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συμφωνίας. Ο Gunther γνωρίζει ότι, το 1925, παρόμοια έρευνα διεξήχθη από τον Yakov Bliumkin, που πυροβολήθηκε το 1929 για κατασκοπεία υπέρ της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας του Blyumkin που πραγματοποιήθηκαν στο Θιβέτ είναι παρόμοια με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τους γερμανούς εμπειρογνώμονες, και ο ίδιος, ο Gunther, ήταν προβληματισμένος ως προς το γιατί οι σοβιετικοί επιστήμονες και εμπειρογνώμονες δεν ερεύνησαν σε αυτήν την περιοχή.Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη να ανακαλύψω ότι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των επιστημόνων του Ράιχ οι εργασίες των ακόλουθων σοβιετικών επιστημόνων:Yu. Α Filipchenko, V. Volodskiy,Ν Bekhterev, Ν Timofeev-Resovskiy,Κ Kol'tsova.Το έργο τους προωθείται ενεργά από τους πολύ γνωστούς επιστήμονες Alfred Pelts και Vilhelm Schallmayer (γερμανική κοινωνία της φυλετικής υγιεινής).

Ένας αριθμός των δημοσιεύσεων από το ίδιο ινστιτούτο προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία σχετικά με τα σλαβικά έθνη. Σύμφωνα με τον Fritz Lenz (ινστιτούτο φυλετικής υγιεινής ), οι Ουκρανοί έχουν περισσότερα αλπικό και διναρικό αίμα. Οι «Μοσχοβίτες» - πιο σκανδιναβικό και της Μογγολίας. Ο Lenz ισχυρίζεται ότι, από μια φυλετική έννοια, οι Μοσχοβίτες είναι πιο κοντά στους Germanics. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί είναι κοντοί, με σκούρο δέρμα και με ευρέα κεφάλια και δεν εμφανίζουν μογγολικά χαρακτηριστικά. Οι Μοσχοβίτες είναι ψηλοί, ξανθοί, γαλανομάτες, αλλά, με ποσοστό-συνετό, 3 στους 10 έχουν μογγολικό σχήμα μύτης και ματιών, που σύμφωνα με τον Lenz, έχει μια ιστορική εξήγηση.

Η Moscovia χρησιμοποιήθηκε ως μια περιοχή αποικισμού από το Πριγκιπάτο του Μεγάλου Κιέβου , όπου ζούσαν οι Φινλανδοί με ελαφρό σκανδιναβικό μίγμα. Ως εκ τούτου, η συντριπτική πλειοψηφία Ρώσων και Λευκορώσων είναι φινλανδικής προέλευσης και, ως εκ τούτου, πιο κοντά στους βόρειους Γερμανούς, ενώ οι Ουκρανοί είναι πιο κοντά στους νότιους Γερμανούς.

Ο Werner Girke μοιράστηκε μαζί μου τα αποτελέσματα κάποιας έρευνας στην ανθρώπινη βιολογία. Η πρακτική αυτή χρησιμοποιείται στο έργο της αστυνομίας, με στόχο τον έλεγχο του άμαχου πληθυσμού. Υπάρχει μια ορισμένη διαδικασία απόκτησης οσμών από τους επισκέπτες με επακόλουθη διατήρηση και αποθήκευση τους σε δοχεία. Σύμφωνα με τον Girke, η ανθρώπινη μυρωδιά δεν είναι απλά ένα καθολικό μέσο αναγνώρισης, αλλά και ένας αγωγός μέσω του οποίου μπορεί κανείς να ελέγξει ένα άτομο, τις συνήθειες και τις δράσεις του, από απόσταση.

Μια παρόμοια ανακάλυψη οι επιστήμονες του Ράιχ αντιμετωπίζουν στον τομέα της πυρηνικής φυσικής. Σύμφωνα με τον Girke, στο άμεσο μέλλον οι Γερμανοί μπορούν να εξασφαλίσουν ένα όπλο, ο Gunther μου είπε, ότι είναι ικανό να καταστρέψει τις πόλεις σε κλάσματα δευτερολέπτων. Πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το όπλο, λαμβάνουν από το Θιβέτ, Γερμανοί εμπειρογνώμονες.

Ο Gunther μου έδωσε το πρόγραμμα εργασίας της ηλεκτρομαγνητικής δομής της Γης για να μελετήσω.
Σύμφωνα με τους Γερμανούς επιστήμονες, στο εσωτερικό της Γης υπάρχει ένας εσωτερικός ήλιος, που περιστρέφεται δεξιόστροφα γύρω από τον άξονά της, ενώ η Γη περιστρέφεται αριστερόστροφα.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι παρόμοιο με ένα ρότορα και στάτη, που περιστρέφονται αντίθετα σε σχέση το ένα με το άλλο για να παράγουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η σύγχρονη επιστήμη έχει μια πολύ πενιχρά και εσφαλμένη κατανόηση της φύσης του ηλεκτρομαγνητισμού της Γης .

Εν τω μεταξύ, ο Girke αναφέρει ότι, με βάση αυτές τις αρχές, οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες επινόησαν εντελώς νέους κινητήρες που πρέπει να εφαρμόζονται στον τομέα των αερομεταφορών.Ο Επικεφαλής του ειδικού εργαστηρίου της NKVD:Υπογραφή / Savel'ev /

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

POly fovero to post bravo!!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications