Η Μηχανή των SS  έτοιμη, Haunebu  ο ιπτάμενος δίσκος των γερμανών, και η επαφή με εξωγήινους!
κατασκευή του κινητήρα Vril

Παρά το γεγονός ότι είχαν τον ίδιο στόχο - την κατασκευή του κινητήρα Vril - οι κοινωνίες Thule και Vril είχαν διαφορετικά κίνητρα. Η Εταιρεία Thule ήταν πρακτική και προέβλεπε μια νέα πηγή ενέργειας να εκμεταλλευτούν. Η Vril είχαν σκοπό περισσότερο την επαφή, μαθαίνοντας και πιθανώς να επισκέπτουν τους εξωγήινους στον κόσμο τους.

Το 1922, η Thule και Vril παράγει από κοινού το JFM (Jenseitsflugmaschine) ή " World Machine Flight". ο κινητήρας είχε δοκιμαστεί για δύο χρόνια. κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η αντιβαρύτητα και η διαστρέβλωση του χρόνου έχουν σημειωθεί.

Το έργο είχε επικεφαλής τον Δρ WO Σούμαν (Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου), ο οποίος αργότερα ανέπτυξε μια μονάδα αιώρησης από την έρευνα, που ονομάστηκε Schumann ή SM-Levitator. Ο Δρ Σούμαν είχε μια ασυνήθιστη άποψη για την επιστήμη και την τεχνολογία, πιστεύοντας σε δύο αντίθετες αρχές: έκρηξη (το έργο του Σατανά) και κατάρρευση (η Θεία Αρχή). Η ιδέα αυτή έγινε και από τους Ναΐτες (υποτίθεται ότι το "μυστικό" της γνώσης ανακαλύφθηκε από τον Πυθαγόρα).

οι δύο αρχές που καθορίζουν τα γεγονότα: το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό, τη δημιουργία και η καταστροφή - όπως το ηλεκτρικό ρεύμα που γνωρίζουμε συν και μείον Είναι πάντα.:.

Αυτές οι δύο αρχές - η δημιουργική και η καταστροφική - καθορίζει τα τεχνικά μέσα μας ... Τα πάντα που έχουν καταστροφή είναι σατανικές προέλευσης, τα πάντα που είναι δημιουργία είναι θεία ... Κάθε τεχνολογία βασίζεται στην έκρηξη ή καύση ως εκ τούτου ονομάζεται σατανικές. Η επερχόμενη νέα εποχή θα είναι η εποχή μιας νέας, θετικής, θεία τεχνολογίας! ... Δρ Schumann (από τα αρχεία SS).

Η Εταιρεία Thule έχει υποτιμηθεί και σχεδόν λογοκριθεί από τα βιβλία της ιστορίας μας. Φαινομενικά τρελοί νόμοι εκτός νόμου της φυσικής στην Ευρώπη σήμερα. Αλλά είναι γεγονός ότι η Thule ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τη δημιουργία του Ναζιστικού Κόμματος - τόσο πολύ έτσι ώστε τα απόκρυφα σύμβολα τους είναι συνώνυμα με το Τρίτο Ράιχ. Η Σβάστικα, του SS και του Σιδερένιος Σταύρος, το σύμβολο του "μαύρου ηλίου" είναι μόνο μερικά σύμβολα με απόκρυφη προέλευση [ παραπάνω ].

Σβάστικα: Ένα παρεξηγημένο σύμβολο
Anunnaki εξωγήινα ερπετά οι πραγματικοί θεοί, ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
Σβάστικα σύμβολο καλής τύχης και επιτυχίας.

τα μελή της Thule άρχισαν να έχουν περισσότερη σχέση με την πολιτική και την εξουσία, η Vril διατήρησε εσωτερικές αναζητήσεις. Όλοι οι ηγέτες των Ναζί ήταν μέλη της Thule. Αδόλφος Χίτλερ, Alfred Rosenberg, Heinrich Himmler, Hermann Goring, και προσωπικός γιατρός του Χίτλερ, ο Δρ Theodor Morell ... όλοι του εσωτερικού κύκλου ήταν Vril και Thule μέλη.

Η επιτυχία του JFM το κρυμμένο μυστικό το 1933, όταν ένα από τα δικούς τους έγινε το κεφάλι της Γερμανίας. Ο Χίτλερ φέρεται να έχει δοσεί το πράσινο φως τόσο στην Thule όσο και στην Vril να αναπτύξουν τις δικές τους "μηχανές". Κατάλαβε ότι η τεχνολογία ήταν ένα δυνητικό όπλο.
  Η Vril επόπτευε την ανάπτυξη του RFZ (Rundflugzeug) ή της σειράς "Round αεροσκαφών" το 1937 δίπλα στην εγκατάσταση αεροσκαφών Arado-Brandenburg. Μια σειρά από RFZ δίσκοι, δοκιμάστηκαν εκεί, με αποκορύφωμα το RFZ-7.

Εν τω μεταξύ, η Thule δούλευε με μια ειδική μονάδα SS, διερευνώντας πώς να εκμεταλλευτεί αυτή την φαινομενικά νέα ενέργεια. Είχαν το δικό τους σχέδιο δίσκου σε μια μυστική τοποθεσία που ονομάζεται Hauneburg. Ξεκινώντας το 1935 τον δικό τους δίσκο ήταν γνωστό ως το H-GERAT (Hauneburg Device) - τελικά έγινε Haunebu. Το 1939 ο κινητήρας είχε τελειοποιηθεί. το Haunebu-1 κωδική ονομασία RFZ-5, εγκατάσταση δοκιμών στο Arado-Brandenburg.

το Thule Triebwerk είχε ένα ηλεκτρο-μαγνητική κινητήρα του οποίου η καρδιά ήταν μια δεξαμενή νηματοποίησης θερμαινόμενου υδραργύρου και τρεις παράλληλους δίσκους, να περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις. ο υδράργυρος αλληλεπιδρά με ένα ηλεκτρικό πεδίο κατά τέτοιο τρόπο που συμπεριφερόταν σαν υπεραγωγοί και ήταν σε θέση να απομονώσουν το άμεσο περιβάλλον από επιδράσεις της βαρύτητας.

(βλέπε οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος .)

Ορισμένες πρόσφατες σκέψεις έχουν σχέση με τις παρατηρήσεις αντι-βαρύτητας των μονο-ατομικό χρυσό για το τι μπορεί να συμβαίνει με το θερμαινόμενο υδράργυρο. Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που δεν εμπλέκονται με συνεκτικό δεσμό με άλλα άτομα - "μοναχικά άτομα" - κερδίζουν πίσω την ενέργεια που συνήθως δαπανάται στο δεσμό και να επιταχυνθεί και να στρεβλώσει τις τροχιές των πυρηνικών σωματιδίων τους. Αυτές οι στρεβλώσεις κάπως απελευθερώνουν τα άτομα από τη επίδραση της βαρύτητας.

Ο κινητήρας αντι-βαρύτητας απομονώνει μόνο τη βαρύτητα. Παρά το γεγονός ότι η ενέργεια που απαιτείται μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό λόγω της εξάλειψης της βαρύτητας, το σκάφος του δίσκου εξακολουθεί να απαιτεί κάποια ενέργεια για να ανέβει και να προχωρήσει στην ατμόσφαιρα. Ορισμένες εκδόσεις του δίσκου είχαν κινητήρες jet και έφταναν 2900-12000km / h. Η ομάδα Thule τελικά σχεδίασε προωθητήρες με μαγνητικό παλμό που να ωθήσει το σκάφος τη στιγμή που ήταν σε κατάσταση αντι-βαρύτητας. Δεδομένου ότι αυτές οι μαγνητικές προωθητήρες δεν είχαν «έκρηξη» ήταν η ιδανική λύση.

Από το 1944, Thule παρήγαγε τη σειρά Haunebu I-III - συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων πολύ μεγάλων δίσκων που ήταν ικανά να μεταφέρουν 200 ​​στρατιώτες - όπως και το τεράστιο 139 μέτρα μακρύ κυλινδρικό μητρικό που ονομάζεται Andromeda-GERAT (Device Andromeda). Ο θρίαμβος της ομάδας Vril ήταν η 7το όχημά τους, το Vril-7, είχε σχεδιαστεί ειδικά για διαπλανητικά ταξίδια.

θρίαμβος της ομάδας Vril  το Vril-7

Καθώς ο πόλεμος γύρισε υπέρ των Συμμάχων, η Thule μετέφερε τις εγκαταστάσεις παραγωγής τους σε ένα βαθύ ορυχείο στην Πολωνία. Συνέχισαν το έργο για τους δίσκους τους, μέχρι το τέλος που το ορυχείο πλημμύρισε έπειτα κατέρρευσε για να αποτρέψει στο να αποκτήσουν πρόσβαση οι Αμερικάνοι . Πιστεύεται ότι οι δίσκοι που ήταν σε αυτή την εγκατάσταση πέταξαν μακριά, αλλά μερικοί τουλάχιστον ένας ή δύο έπεσαν στα χεριά Αμερικάνων, υπάρχουν τα θεμέλια μιας μεγάλης ηλεκτρικής γεννήτριας με αγωγούς που οδηγούν στο κέντρο μιας μεγάλης πλατφόρμας, εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα

η Vril έκανε επίσης σχέδια για εκκένωση, αλλά τα σχέδιά τους ήταν λίγο περίτεχνα.το Vril 7 ήταν έτοιμο να τους πάρει με ασφάλεια στο πιο απίθανο μέρος. Κατά τη διάρκεια των ετών που η Μαρία Orsich είχε έλθει σε επαφή με τους Vril είχαν μάθει πολλά τηλεπαθητικά για τους εξωγήινους. τα στοιχεία των Vril σχετικά με τους εξωγήινους είχαν ήδη γίνει πραγματικότητα, υποβρύχια και σκάφη εφοδιασμού έκαναν ανεφοδιασμό στην Ανταρκτική.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications