ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Δεν Υπάρχουν οι Δορυφόροι; Μπροστά Στη Μεγαλύτερη Απάτη του Αιώνα; (βίντεο)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Δεν Υπάρχουν οι Δορυφόροι; Μπροστά Στη Μεγαλύτερη Απάτη του Αιώνα; (βίντεο)

Είναι οι δορυφόροι απλά καθαρά μια επιστημονική φαντασία; ...

Όλες οι υποτιθέμενες εικόνες των δορυφόρων σε τροχιά δείχνουν ψεύτικο CGI (Computer-generated imagery) «δορυφόρων» σε τροχιά γύρω από μία ψεύτικη CGI (Computer-generated imagery) «Στρογγυλή-Γη.»

Αρχικά δημιουργήθηκαν από τον Τέκτονα συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Arthur C. Clarke το 1945, αμέσως μετά οι δορυφόροι έγιναν επιστημονικό γεγονός.

Στο βίντεο αναφέρεται το γεγονός ότι, τα σημεία τήξεως των μετάλλων που χρησιμοποιούνται σε δορυφόρους είναι πολύ χαμηλότερη από την θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα όπου υποτίθεται ότι είναι δορυφόροι.

Οι δορυφόροι, διαστημικοί σταθμοί, το τηλεσκόπιο Hubble και τα διαστημικά ταξίδια σε γενικές γραμμές αποτελούν τις μεγαλύτερες φάρσες του αιώνα και η NASA έχει δημιουργήσει την πιο επιτυχημένη προπαγάνδα στην ιστορία.

Δείτε το βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις…

Post A Comment:

1 comment

Επειδή για 35 χρόνια εργαζόμουν στις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ, και ειδικά στα επίγεια και στα Δορυφορικά ραδιοηλεκτρικά δίκτυα του, διαφωνώ πλήρως με το δημοσίευμα ότι δεν υπάρχουν δορυφόροι. Ναι υπάρχουν δορυφόροι, και συγκεκριμένα οι τηλεπικοινωνιακοί έχουν την ίδια γωνιακή ταχύτητα με την ταχύτητα περιστροφής της Γης, ώστε να φαίνονται από την γη σαν να μη κινούνται.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications