Σφάζονται μεταξύ τους  οι παπάδες  για το που θα κρύψουν  τα λεφτά   και για τα ψευδό-θαύματα

2000 ετή κράταει το ποπόλο σε πνευματικη φυλακή αυτη η αίρεση εις στους αιώνας των αιώνων...... αλλα ποιους κραταει? αυτους που δεν ειναι και τοσο υπουλοι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους δηλαδη τους θνήτους, οι θνητοι ακομα και να φυγουν απο τον χριστιανισμο θα πανε σε αλλες ιουδαικες αιρεσεις βλεπε δωδεκαθειστες , επειδη ειναι και ευκολοπιστοι στην διαβολη του διαβολου στα παντα, και δεν προκαλει εντυπωση που ολοι μα ολοι στην Ελλαδα που το παιζουν αφυπνησμενοι και δεν εχουν καταλαβει ουτε τα βασικα ειναι κολλημενοι χριστιανοι και οταν το παιζουν αφυπνησμενοι απο τον χριστιανισμο ειναι συνηθως μετα τα 40 τους δηλαδη τους πηρε 40 χρονια να ξυπνησουν (μεχρι να καταλαβουν και τα αλλα θα εχουν πεθανει και ξανα απο την αρχη) αλλοι ειναι κατα του χριστιανισμου ετσι αοριστα επειδη ειναι αριστερο-συμμορητες και εχουν θεο το Μαρξ και λοιπους της εκλεκτης ρατσας του λεγομενου Γιαχβε .

Βίντεο δείχνει μοναχούς να γεμίζουν μύρο τον σταυρό θαυμα θαυμα!!! βιντεοταινια λένε το βίντεο (Έχουν μενει στο 1990 ακομα)

Νέο σάλο προκαλεί στην Κύπρο το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και καταγράφει μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι να γεμίζουν με μύρο τον σταυρό, την ώρα που οι αποκαλύψεις κάνουν λόγο για ψεύτικα θαύματα, σ@ξουαλικές συνευρέσεις απάτες και αλλοι ψαχνουν που θα κρυψουν τα λέφτα απο τους πιστους που νομιζουν οτι πανε στο παραδεισο με το να δινουν λεφτα σε εκκλησίες κοινος σφάζονται μεταξύ τους τώρα και ο ενας προσπαθει να "καρφωσει" τον άλλων αυτα λέει ο "καλος θεουλης" που αν προσεξεις τις 12 ρατσες του μονο στο ιντερνετ (η κατωτερη του ρατσα ειναι τα αναρχο-ορκ) πως ψευδονται για παντα και με τον υπουλο τροπο που εχουν θα έλεγες πως τελικα αυτος ο καλος θεουλης ειναι ο σατανας οπως ξέρουν οι πιστοι το κακό .

Εξαλλου εδώ το κακο επικράτεί, πιο συγκεριμενα εκανε εισβολη το κακο σε ενα κοσμο που δεν εφτιαξε αυτο αλλα το εκανε στα μετρα του και το κατεκτησε, στο μεταξυ οι ρατσες του Γιαχβε λενε απο μονες οτι ειναι επαναστατες μεσω του σατανο-κομμουνισμου και οτιδηποτε κακο ερχεται απο αυτες τις φυλες , "θελουμε το δικο μας κοσμο" ειχε πει ενας απο την εκλεκτη ρατσα του Γιαχβε, σαν να λέμε οι διαβολοι μπηκαν στον παραδεισο και τον μετατρεπουν σε κολαση για θνητες τις φυλες, ως διαβολος οριζεται ακομα και ο γειτονας σας που λέει τα ιδια με την εκλεκτη ρατσα του Γιαχβε , οχι επειδη εχει εξαπατηθει αλλα επειδη και ο ιδιος ανηκει στο κακο!

Παρεμπιπτόντως ευρεθει η απαντησή στο γιατί γεννιουνται κυρίως γυναικές συγκεριμενου γένους αφου θα καταληξουν ειτε δουλες των διαβολοφυλων που τις πατρευονται, ειτε μετατρεπουν σε π@ρνες ειτε τις κανουν με την εξαπατηση να επειδη ευκολα της εξαπατουν οι διαβολοι να υπηρετουν τους διαβολους, και φυσικα οποια πνευματικη σπιθα εχουν την σβηνει ο χριστιανισμος , αντι να καλουν τους θεους γνωστοι Nordic alien καλουν τον χριστιανικο "θεο" και "αγιους" του χριστιανισμου να γιατι επρεπε πρωτα να γινει η πνευματικη αποκοπή δια της θρησκειας αποκοπη = κολαση...

Τι διαπιστωθει λοιπον απο γυναικα αυτου του γενους? οποιος ερευνά και δεν το παιζει εξυπνος με το να παπαγαλιζει στα παντα αυτα που λενε οι διαβολοι βρισκει, ενω ειχε καλα πνευματικα χαρακτηριστικα διαπιστωθει οτι δεν έχει δυο ουσιαστικά χαρακτηριστικα που ειναι το εισιτήριο για να σταματησει να γεννιεται σε αυτην την κολαση εις στους αιώνας των αιώνων και σαν αυτην ειναι εκατομμύρια (στο μεταξυ αυτα που βρηκαμε εκ νεου τα ελεγαν και οι αρχαιοι μυστες ), ενα: δεν ειχε αρκετη λογική ωστε να καταλαβαινει οτι ο διαβολος την εξαπατα (για αυτο κανουν τα ψεματα του διαβολου δεδομενα και ειναι με διαβολους αγκαλια), δυο: μη δικαιη θανασιμο αμαρτημα (οχι του χριστιανισμου) πως λες κατι που λενε ολοι αλλοι ενω εχει αρχισει απο τους διαβολους χωρίς οχι μονο να ψαξεις και την αλλη πλευρα αλλα ουτε καν να σε ανδιαφερει τι λέει η αλλη πλευρα? πως θα το δεις αυτό? μαντεψτε τι λενε ολοι γυρω σας ως δεδομενα και για το παιξουν εξυπνοι για συγκεκριμένα θεματα που ειναι ψεματα του διαβολου? ενω αν ησαν δικαιοι ειτε θα ειχαν βρει οτι ειναι ψεματα πριν καν βαλουν χερι και στο ιντερνετ οι διαβολοι και τα εξαφανησουν ολα, ειτε δεν θα παπαγαλιζαν τα ψεματα του διαβολου, τι θα ρωτησεις για να δεις αν αυτο το πνευμα ειναι δικαιο? ποσα γκολ εβαλε η ταδε ομαδα , ή τι γνωμη εχει για χαζομαρες που ασχολουνται ολοι? φυσικα και οχι, εδω βοηθησαν ξανα οι "κακοι ναζι" επειδη οτιδηποτε ξερει το θνητο ποπολο για αυτους ειναι απο αυτο που ξερει ως σατανα και τους διαβολους τους οποτε ειναι ευκολο να δεις το πνευματικο επιπεδο των θνήτων που ως δια μαγειας ειναι ολοι τους και κολλημενοι χριστιανοι σε παγκοσμιο επιπεδο και ολα κακα των διαβολων γινονται ακριβως κατα των θνητων αυτών οπου υπαρχει χριστιανισμος βασιλεύει το κακο με την δημοκρατια του Ευρωπη Αμερικη Αυστραλια κτλ γιατι οι κομμουνιστο-διαβολοι δεν πηγαν στην Αφρικη να κανουν επανασταση στους μαυρους? διοτι τις θνητες φυλες εχουν στοχο ακομα και την πανουκλα τους (η αληθινη) στην Ευρωπη την ερηξαν για να κουβαλησουν τις διαβολο-φυλες τους και σημερα να ειναι αγκαλια με θνητες φυλες, που επισης σε αυτες εκαναν μπολια, και βγαινει το καθε γυδι ειδικα στην Ελλαδα που δεν εχει ιδεα απο φυλες να σου λεει με κυνισμό και χωρις ιχνος λογικης πως ολοι ειναι απογονοι των αρχαιων μυστων(!) οταν δεν εχει ιδεα ουτε καν για φυλες, και οταν οι ιδιοι αυτοι μυστες δεν ηταν σαν τους θνητους και τοτε και ολοι ειχαν γραψει πως ειχαν θεικη καταγωγη και οχι καταγωγη θνητων που δεν ειχαν καμια σχεση, ηταν ρατσιστες δηλαδη για το διαβολο-κοιμησμενο σημερινο ποπολο που νομιζει πως ολοι ειναι ισοι και ιδιοι, η διαβολη του διαβολου μπροστα τους, τοτε ολοι ειναι και παιδεραστες? αφου λετε πως ολοι ειναι ιδιοι και ισοι??? .......

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications