Δημοκρατία  θέλουν: βγάζουν «καθαρό» τον Μίχο και βάζουν  τα άναρχο-ορκ να ψευδό-αντιδράσουν  και καλά

Και αλλή περιπτωσή (μέτα τα Τεμπή ) που βάζουν τα αναρχο-ορκ τους να αντίδρασουν και καλα έτσι οποιος αντιδράσει στην κομμουνιστο-δημοκρατια τους και στην "ανεξάρτητη Δικαιοσύνη " που παιρνει εντολες ακομα και απο αναρχο-ορκ με ψευτικα πραφιλ, απο την ιδια δηλαδη την εγκληματικη οργανωση (με τα δικα τους) των ελληνοφωνων, να πάει με αυτους που ειναι υπερ και παιδεραστων αλλιως ειστε φασιστες ρατσιστες, ώστε να ελέγχουν και την αντιδραση του όχλου καθαρα διαβολικες καταστασεις κατα τα αλλα οι διαβολοι ειναι καπου αλλου! αν θελετε να αντιδραστε ελατε με έμας μαλιστα δεν εχουν μονο σηματα των αναρχο-συμμορητων αλλα ιδια κομμουνιστο-φρασεολογια , οτι εκαναν και με τα Τεμπή αλλα θα μου πεις εδω εχουν φτιαξει τον σατανο-φεμινισμο δηθεν για να σωσουν τις γυναικες ενω οι ιδιοι κανουν εμποριο γυναικων αφου τις ταιζουν ναρκωτικα και ειναι πισω και απο την π@ρνια σε παγκοσμιο επιπεδο μαλιστα εβγαλαν και νεα λεξη γυναικοκτονιες και ολες οι εγκυρες πηγες τους προωθουν τις αιμομιξιες με λαθρο και την π@ρνια!

Μεχρι και στις πλυμμηρες ειχαν στειλει αναρχο-ορκ για συμπαρασταση και καλα του οχλου που δεν βαζει μυαλό οσες θεομηνιες και να φαει μεχρι να τους παρει ο διαβολος ολους επειδη οχι μονο λενε τα ιδια στα παντα με διαβολους αλλα ειναι και αγκαλια με διαβολους αυτοι βεβαια νομιζουν οτι θα πανε στο παραδεισο ετσι τους λενε μεσω του χριστιανισμου (ετσι ειχαν ξεπεσει και καποτε και οι θεοι αναγκαστηκαν να κανουν κατακλησμο ωστε να εξαφανιστούν οι εκφυλοι και οχι για να τους σωσουν ) , οταν ακομα και στο ιντερνετ μπορουν να δουν πως οι ελληνοφωνοι μαζι με τα αναρχο-ορκ τους οχι μονο ειναι υπερ και παιδεραστων αλλα έχουν βγαλει fake και ότι έχει σχέση με παιδεραστες αλλα και με σατανιστες ομοφυλοφυλλους κτλ απο λευκα fan που δεν ηταν τελικα για να αρπαξουν παιδια και λενε "θεωριες συνομωσιας" εως οτι ο αλλος σταματησε να κατουρησει και καλα και δηθεν τον ειχαν καταγραψει και δεν ηθελε να αρπαξει ενα παιδι, οπως και έχουν καταργησει την καταγραφη σε παγκοσμιο επιπεδο ποσα παιδια χανονται καθε χρονό.

Και το γελοιο εδώ ειναι πως οσοι λενε για φασιστες ναζι ειναι υπερ και των παιδεραστων μεταξυ αλλών χωρις να το ξέρουν ακριβως επειδη ολοι το παιζουν εξυπνοι με το να λενε τα ιδια με ελληνοφωνους στα παντα ομως ! οι ιδιοι:

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από αναρτήσεις χρηστών που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την εισαγγελική πρόταση και παράλληλα μιλούν για ξέπλυμα του προσώπου που σύμφωνα με καταγγελίες είχε στενούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ. «Ένας εισαγγελέας για την εισαγγελέα» γράφουν σημειώνοντας ότι «τελικά η δικαιοσύνη είναι τυφλή» .

Σοβαρα η δικαιοσύνη είναι τυφλή? τωρα το ειδατε? απο το 2015 βλεπουμε αναρχο-ορκ να κανουν δημοσια υποκινηση βιας και μισους (με τα δικα τους) και να γραφουν για επιθεσεις σε γραφεια της Χ,Α μεσα στο facebook που οχι μονο καλυπτει την δραση τους αλλα συνεργαζεται με αυτους για εξαφανησει καθε ανεξαρτητη πηγη , για γραψτε εσεις πως θα κανετε επιθεσή καπου να δειτε πως θα σας πανε μεσα την ιδια μέρα, είχε στενούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ λενε ενω με αριστερους δεν είχε ? και στην Αμερικη η ΝΔ βγαζει αθωους με χαζομαρες τους παιδεραστες ή η παγκοσμια συμμορια των εκλεκτων του Γιαχβε? και σε ολα τα σχολεια οχι μονο της Ελλαδας η ΝΔ προωθει την π@ρνια απο τα 12 τους? έχετε αναρωτηθει γιατι ολοι παιδεραστες(και οχι μονο) λενε ακριβως τα ιδια με τους αναρχο-συμμορητες για φασιστες ναζι? προφανως και οχι, αυτοι ομως ξερουν οτι κακοι ναζι δεν ηθελαν την ρατσα τους επειδη ειναι και παιδερατσες μεταξυ αλλων,μαλιστα οι κακοι φασιστες στην Κουβα ευχουχισαν τον παιδεραστη τους Φιντέλ Κάστρο και μετα εκαναν ολοκληρη κομμουνιστικη επανασταση στην Κουβα οι αριστερο-δημοκρατες , και λενε στο ποπολο περι ΝΔ λες και εχει καμια διαφορα με την συμμορια το ΣΥΡΙΖΑ.

Στημενη δικη τυπου Χ,Α έκαναν πάλι:

H βαλτη Εισαγγελέας έριξε στα μαλακά τον Μίχο, ζητώντας να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού της ανήλικης, όπως και για τα κακουργήματα της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας σε βάρος της. Ειδικά για το αδίκημα της μαστροπείας να μη γίνει δεκτή με τη μορφή του εξαναγκασμού, αλλά να υπάρξει μετατροπή της και ο 54χρονος να κριθεί ένοχος για… διευκόλυνση της 12χρονης να εκδίδεται!

Παράλληλα, πρότεινε να κριθεί ένοχη η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού για όλες τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί, παρά το γεγονός ότι σε βάρος της δεν υπήρχαν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία .

Σε δηλώσεις του δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για «απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση», ενώ όπως εκτίμησε η πρότασή της δεν θα σταθεί στο δικαστήριο. «Τα περισσότερα πράγματα από τη δικογραφία είχαν διαρρεύσει. Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι συγκεκριμένα.. Ανέφερε ότι δέχεται αυτά που είπε η 12χρονη. Και ξαφνικά έχουμε απαλλαγή του ενός κατηγορουμένου για βιασμό. Άρα πώς το δέχεται αφού η ανήλικη λέει ότι τη βίασε;» ανέφερε

Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος, η εισαγγελέας «ζήτησε την ενοχή του πρώτου κατηγορούμενου για μαστροπεία, αλλά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Η 12χρονη είχε αναφέρει ότι ο πρώτος κατηγορούμενους την πήγαινε σε οίκους ανοχής. Κι αυτό η εισαγγελέας το έβγαλε από το κάδρο. Κι αυτό το ρίχνει στη μητέρα της».

Ο Λύτρας τόνισε ότι ειδικοί ψυχολόγοι που εξέτασαν την ανήλικη επιβεβαίωσαν ότι λέει αλήθεια και για τον Μίχο αλλά και για τη μητέρα της: «Θα σας αποκαλύψω, εξετάστηκε ψυχολόγος, η παιδοψυχίατρος της ανήλικης και ένας ακόμα ψυχίατρος. Όλοι είπαν ότι το παιδί λέει την αλήθεια τόσο για τον κατηγορούμενο, όσο και για τη μητέρα του. Η εισαγγελέας έφερε πέντε σελίδες και τις έκανε ανάγνωση μετά από 40 συνεδριάσεις» ανέφερε ο δικηγόρος.

Και εδω τι εβαλαν σε μια αναρχο σελιδα δηθεν Αλληλεγγύης στην 12χρονη, η υποκρισια της υποκρισιας δηλαδη αφου απευθύνονται σε ηλιθιους οπως και ολες οι εγκυρες πηγες τους για αυτο ειναι ολες στην πρωτη θεση ... Αυτο θα εγραφαν κανονικα: Αν σας ενοχλουν οι παιδερατσες εκτος απο φασιστες ρατσιστες και ναζι ειστε και υπερ της πατριαρχιας ουγκ, η κομμουνιστοφρασεολογια που λεγαμε βγαζει ματι :

Να λετε και ευχαριστω που δεν κανουμε παιδομαζωμα ξανα οπως το 40, μονο αυτο δεν γραφουν!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications