Αδέλφια των άναρχο-ορκ στα Εξάρχεια αλλοδαποί  απο την Σομαλία εκτός απο να κλέψουν ήθελαν και να βιάσουν

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία γυναίκα, στα χέρια αλλοδαπών που «μπούκαραν» στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια (ελπιζουμε να ειναι αριστερη υπερ λαθρο δηλαδή). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 36χρονη, οι δράστες από τη Σομαλία αρχικά την λήστεψαν και στη συνέχεια επιχείρησαν να την κακοποιήσουν. Ωστόσο, εκείνη αντέδρασε κι άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με συνέπεια οι άνδρες να τραπούν σε φυγή.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο, κατά το οποίο φαίνονται οι δύο αλλοδαποί δράστες να μπαίνουν στην πολυκατοικία στην οδό Ρεθύμνου και στη συνέχεια να κατευθύνονται στο διαμέρισμα της 36χρονης. Ο ένας είχε επιθετική συμπεριφορά, προσπάθησε να την βιάσει, όσο ο συνεργός του έψαχνε σε όλο το διαμέρισμα για χρήματα. Οι δράστες άρπαξαν 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της και έφυγαν με τα κλοπιμαία.

Η σύλληψη και η αναγνώριση από το θύμα (να ειχαμε να λεγαμε δηλαδη αφου αυριο θα τον αφήσουν ελευθερο ακομα και οταν ειναι εισβολεις στην ιδια την χωρα ως συνηθως )
Σε κατάσταση σοκ, η 36χρονη έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια Εξαρχείων, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τα όσα φρικτά έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι και λίγο αργότερα συνελήφθη ο ένας δράστης, με τους αστυνομικούς να αναζητούν και τον συνεργό του.

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε το θύμα δηλαδη ειχαν φωτο και των δυο λαθρο , και συνέχισε:

«Ο ένας από τους δύο με κρατούσε στο κρεβάτι, όσο ο άλλος έψαχνε στο σπίτι. Προσπάθησε να αγγίξει το στήθος μου και μου τράβαγε την κουβέρτα. Τον κοιτούσα στα μάτια και του φώναζα ”όχι, δεν θέλω”»
Άυτή η μανταμ βγηκε στην ΕΡΤ και τα ειπε αυτά δηλαδη στην κομμουνιστο-ερτ που ειναι υπερ λαθρο λογικα θα γελαναν μέτα μαζι της που δεν τους έκατσε αυτο που βγαινουν στα καναλια των ελληνοφωνων για να πουν τον πονο τους για αυτα που τους προκαλουν οι ελληνοφωνοι ποτε δεν καταλαβαμε, φυσικα στο σχετικο βιντεο η κομμουνιστο-ερτ με τα ωραια κομμουνιστο-ντοκιμαντερ της Μηχανης του χρονου ( ειναι τοσο στοκοι που παρουσιασαν τους γερμανους ως κακους προ ετων και εδειχναν πλανα που οι κακοι ναζι εδιναν ψωμι στους ναυαγους σε βαρκες των εχθρων τους, αλλα σου λενε τα goim οτι λεμε εμεις πιστευουν και οχι τι βλεπουνε, ενω οι σταλινοκομμουνιστες οχι μονο εκαναν κατι τετοιο αλλα εσφαζαν με φτυρια και γκασμαδες αιχμαλωτους και γυναικοπαιδα αφου πρωτα τα βιαζαν απο κοριτσακια 10 ετων εως γριες ,παλι καλα δηλαδη που αγορασαν το youtube προ ετων και εξαφανησαν ολα τα βιντεο με τις θηριωδίες τους οχι οτι ειχαν και πολλες προβολες γιατι χαλουσαν την μανεστρα στο ιδιο το ποπολο που σταζει αρετες και ειναι δικαιο ! ), εκρυψε τις μαυριδες φατσες τους λοιπον απο το βιντεο σου λένε άφου έξω θα ειναι πάλι μην τους λενε κλεφτες και βιαστες οι ρατσιστες φασιστες ουγκ! λετε τα ελληνοφωνα αδελφια τους να βγαλουν fake "οχι δεν μπηκαν να κλεψουν μια καλησπερα ειπαν να πουν και αφου δεν βιασαν fake ολα", η φωτο ειναι η ρατσα τους σομαλοι πειρατες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications