Μήνυση στην δομή «ψυχικής υγείας» για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, γλεντάει τους  υπηρέτες των ελληνόφωνων

Να και ένας που στρέφει κατα τους δίκους νόμους που εινα πολυ ευκολο με τα δικα τους, αυτο που δεν ειχε κανει η Χ,Α για δημοσια υποκινηση βιας και μίσους με λεξεις ταμπελες του τυπου ναζι φασιστες απο όλους τους αναρχο-συμμορητες των ελληνοφωνων και τις ορδες ακολουθους τους ακομα και στο ιντερνετ, δηλαδη οποιος λεει την μασονικη λεξη ναζι να συλλαμβάνεται για δημοσια υποκινηση μίσους και θα πρεπει να αποδειξει τα ψεματα που λέει και κατηγορεί επειδη ετσι του ειπαν οι ιουδαιοι, και οχι το ειδα στην Μηχανη του χρόνου και λοιπες κομμουνιστο-σελιδες ή αυτο μας ειπαν στο σχολείο, και τοτε θα επεφτε πολυ γελοιο άφου ορδές οχι απλα δεν εχουν καμία αποδειξη για τα ιουδαικα ψεματα που λένε εκτος απο κομμουνιστο-post και να παπαγαλιζουν ιουδαικες λεξεις φασιτσες ναζι και να συκοφαντουν αλλά αντι αυτου υπαρχουν αποδειξεις για τα αντιθετα αρα κανουν δημοσια υποκινηση μισους ορδες διποδα σε αυτους που οι ελληνοφωνοι εχουν βαφτίσει φασιστες ναζι ωστε τα διποδα να επιτίθενται και να συκοφαντουν τους λογικους και τους εξυπνους απο μονοι τους οπως εχουν κανει και την ιουδαικη λεξη συνωμοσιολόγος ωστε τα ιδια τα διποδα να ακυρωνουν αυτα που λεει καποιος ως συνομωσιολογιες αυτα ειναι διαβολικα εντελως , και το θεμα εδω ειναι οτι βαζουν το ιδιο το ποπολο να κανει την διαβολη τους και πρεπει ενας εξ αυτων των διποδων να δικαστει για τα ιουδαικα ψεματα που λεει χωρις καμια αποδειξη για παραδειγματισμο των αλλων διπωδων και να περασει και απο ειδικες υγιονομικες εξετασεις οτι δεν ειναι μιασμα αν κανει σαν λυσσασμενος (σαν αυτα που ειχαν μαζεψει στα ξερονησια και αυτα περι ιδεολογιας να τα πουν στα αλλα διποδα τι ειναι αυτο? καμια μολυνση?) αρα ειναι και επικίνδυνος για την κοινωνια ετσι και αλλιως δεν θα το υποστηρηξει κανενας ελληνοφωνος απο χαμηλα αρχιζεις για να πας στα ψηλα κατα τα αλλα ολοι αλλοι ειναι του συστηματος εκτος απο τους ιδιους που παπαγαλιζουν λεξεις ταμπελες και συκοφαντουν τους παντες .

Ετσι οι ορδες που το παιζουν εξυπνοι ακομα και πατριωτες (ο γιαχβε να τους κανει) θα εβαζαν την ουρα στα σκελια και θα σταματουσαν να παπαγαλιζουν οχι μονο ιουδαικες λεξεις ταμπελες αλλα και ολα αυτα τα ψεματα που λενε χωρις καμια αποδειξη επειδη ετσι τους ειπαν οι έγκυρες πήγες και η Βικιπαίδεια τους, δηλαδη εμεις που δεν ειμαστε goim και εχουμε λογικη για αυτο ξερουμε και τα ψεματα και τι στα αληθεια ειναι αυτη η φυλή που μπορει να το δεις και με ειδικες εξετασεις (για αυτο εφτιαξαν τον λεγομενο ΠΟΥ το 1945 ) ειμασκε κακοι ναζι για το οχλο επειδη ετσι του εμαθαν, και οχι μονο μας συκοφαντουν με λεξεις ταμπελες αλλα κανουν και δημοσια υποκινηση βιας και μισους κατα μας με τα ψεματα που διαβαζουν σε σελιδες τυπου πρωτο θεμα ακομα και οι δηθεν αφυπνησμενοι, τι διαφορα εχουν ολοι αυτοι με τις ορδες που εκαιγαν στην πυρα τους μυστες επειδη τους ειπαν πως οσοι δεν ειναι διποδα σαν αυτους ηταν δηθεν μαγοι? καμια διαφορα, γιατι καποιος που δεν ειναι διποδο σαν αυτους να κανει δεδομενο οτι λενε σαν τα ζωα να βλεπει ολες αυτες τις ορδες να κανουν δημοσια υποκινηση μισους εις βαρος του?..

Νομικά εναντίον της δομής ψυχικής υγείας στην οποία φιλοξενούνταν ο 15χρονος γιος του αναμένεται να κινηθεί ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» μετά την εξαφάνισή του χθες. Συγκεκριμένα, θα καταθέσει μήνυση μέσω του δικηγόρου του.

Το παιδί είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο στην δομή μετά από εισαγγελική εντολή (αχαχαχα κατα αλλα τα διποδα μιλανε για δικτακτορες και δημοκρατια οταν εχουν τον ιδιο κομμουνισμο τυπου σοβιετικης ενωσης που κανει και παιδομαζωμα για τα δωσει.... μαντεψτε που) και θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του με την παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Χθες, Κυριακή, ο ανήλικος είχε πάει να συναντήσει τον 45χρονο και κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή της κοινωνικής λειτουργού και εξαφανίστηκε. Σε βάρος της κοινωνικής λειτουργού ασκήθηκε μήνυση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ συνελήφθη (την αλλη φορα να μην υπηρετει ελληνοφωνους πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη).

Ο 45χρονος ανέφερε : «Το παιδί την κοπάνησε, είναι περίπλοκη η κατάσταση, δεν ξέρω αν ήταν και στημένη. Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ, πώς να υποκίνησα εγώ την κατάσταση;».

Επίσης, αναρωτήθηκε πώς γίνεται σε μια δομή, όπου ο γιος του προστατεύεται, να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα. Μιλώντας και για τις κατηγορίες εναντίον του είπε πως προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, όπως αυτό της αιμομιξίας.Πρόσθεσε εξοργισμένος «εάν πάθει κάτι το παιδί μου, υπόλογοι θα είναι η δομή και η πολιτεία».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications