Αναμενόμενο με τόσους λαθρο:Κονδυλώματα και λοιπά  μεταδιδόμενα νοσήματα   σε όλη την  Ευρώπη

Αυτο δεν υπάρχει σε έγκυρες πήγες των ελληνοφωνών (σαν αυτες εδώ που εκαναν θεμα την δολοφονια της π@ρνης απο τους ιδιους αυτό ειναι πιο σοβαρο για να πουν στους ουγκα ουγκα) το έβαλαν αναγκαστηκα σε καποιες και στον εγκυρο τους ΕΟΔΥ που εβγαζε τους παντες πως πεθαναν απο την ψευδο-πανουκλα , γιατι τωρα δεν βαζουν αυτο οι εγκυρες πηγες τους άφου ειναι απο το ΕΟΔΥ τους? διοτι ξερουν οτι ειναι απο λαθρο, και με τα δικα τους που δεν λενε τιποτα πως εγινε η αυξησή οπως δεν λενε και για αυτους που πανε απο τα μπολια τους :

1 στους 3 άντρες έχει λοίμωξη από HPV σύμφωνα με διεθνή έρευνα, ενώ πρόσφατα στοιχεία δείχνουν σημαντική αύξηση των περιστατικών σύφιλης και γονόρροιας στη χώρα μας.

Ανησυχητικά είναι τα νέα σχετικά με την αύξηση των μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ) σε όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους και στη χώρα μας. Όπως υπογραμμίζει σε πρόσφατη έκθεσή του ο ΕΟΔΥ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι καθημερινά μολύνονται με κάποιο ΣΜΝ περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι, οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους ασυμπτωματικοί. Εκτιμάται επίσης ότι περισσότεροι από 500 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκδηλώσει έρπητα γεννητικών οργάνων, ενώ η λοίμωξη από HPV συνδέεται με πάνω από 311.000 θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ετησίως.

Μία ανησυχητική αύξηση που εντοπίστηκε πρόσφατα έρχεται να υπογραμμίσει την εικόνα των αυξανόμενων ΣΜΝ: μετα-ανάλυση μελετών από 35 χώρες που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The Lancet αναφέρει σημαντική αύξηση της λοίμωξης των HPV στους άντρες, κυρίως στις ηλικίες 25-29 ετών (χωρις να λενε τιποτα για λαθρο). Το βασικό συμπέρασμα της δημοσίευσης είναι σοκαριστικό: σχεδόν 1 στους 3 άντρες άνω των 15 ετών έχει προσβληθεί από τουλάχιστον έναν τύπο HPV και 1 στους 5 με έναν ή περισσότερους τύπους HPV υψηλού κινδύνου για καρκινογένεση. Αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την καλή ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία των κονδυλωμάτων – κάτι που φυσικά αφορά και στα δύο φύλα.

Τα κονδυλώματα οφείλονται στον ιό HPV και είναι η πιο συχνή μεταδιδόμενη νόσος που αφορά τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Μεταδίδονται συνήθως μέσω της ερωτικής επαφής, εάν όμως αφεθούν χωρίς θεραπεία μπορεί να εξαπλωθούν στον ίδιο τον ασθενή από μία περιοχή του σώματος σε άλλη, για παράδειγμα εξαιτίας της τριβής της περιοχής με σφουγγάρι ή της χρήσης ξυραφιού που τραυματίζει τη βλάβη και οδηγεί σε μεταφορά του ιού.

113% αύξηση περιστατικών σύφιλης και 120% γονόρροιας στην Ελλάδα
Τα δεδομένα για την αύξηση της λοίμωξης HPV έρχονται να συμπληρώσουν στοιχεία του ΕΟΔΥ που υπογραμμίζουν ότι και η χώρα μας βρίσκεται στην ίδια δυσχερή κατάσταση με την υπόλοιπη Ευρώπη αναφορικά με την εξάπλωση των ΣΜΝ. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, στο διάστημα 2020 – 2022 έχει καταγραφεί στην Ελλάδα αύξηση 113,36% στα κρούσματα πρώιμης σύφιλης και 120,73% στα κρούσματα γονόρροιας.

Σου λενε βαλτε το εσεις στο ΕΟΔΥ για να ξερουν οι γιατροι αλλα εμεις δεν θα το κάνουμε θέμα αφου τοσο καιρο λεγαμε πως αυτα ειναι fake στα goim που μας διαβαζουν και πως ειναι φασιστοειδη και τωρα θα τους πουμε και για κρούσματα και σύφιλης ? :

Τελικα αυτοι που διαβαζουν εγκυρες πηγες τους εκτος οτι δεν μποουν να δουν το κακο αν δεν πανε απο τα μπολια θα πανε απο τα ανωθέν και το αστειο ειναι πως θα πανε οπως ηρθαν δηλαδη προβατά αρα εδώ θα ξανα γυριζουν σε ακομη χειρωτερο κοσμο που οι ιδιοι υποστηριζαν στην προηγουμενη ζωή τους (η εποχη της αμαρτιας οπως ελεγε ενας ελληνοφωνος σε μια αναρχο-σελιδα τους στο facebook το 2017 εχει ψωμι ακόμα και τα ζωντανα πατουν like στις εγκυρες πηγες τους ) παντως το ιντερνετ ηδη απο το 2015 εδειξε ποσο πολυ προβατα ειναι εκατομμυρια γυρω μας που πριν δεν το εβλεπες σε τοσο μεγαλο βαθμο εσεις οι λιγοι λογικοι βρειτε εναν λογο αν ειστε δικαιοι που θα στελνατε σε αλλο κοσμο ή στον λεγομενο παραδεισο ολους αυτους που διαβαζουν μετα μανιας εγκυρες πηγες του κακου και οι ιδιοι μολυνουν τους παντες με αυτα που διαβαζουν σε αυτες τοσα χρονια δηλαδη μετατρεπονται οι ιδιοι σε δαιμονες για τους αλλους?? (το ειδατε και με την ψευδο-πανουκλα πως ορδες σας ελεγαν αυτα που τους ελεγαν οι ελληνοφωνοι, εμεις το βλεπουμε απο το 2014 σε αλλα θεματα) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications