14χρονη  έμεινε μόνη της πέθαναν  ξαφνικά οι γονείς, ο παππούς και ο θείος της (όλοι μαζί πήγαν και έκαναν τα μπόλια?)

Το σατανικο πρόσωπο των ελληνοφώνων και οχι της ζωής ειδε στα 14 της χρόνια ένα κορίτσι από το χωριό Ελαιώνας του Πύργου Ηλείας.

Η ανήλικη, από χθες, έχει μείνει μόνη της πρώτα πηγαν αδιαβαστοι οι δύο γονείς και πρόσφατα ο παππούς και ο θείο της που την φρόντιζαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 14χρονης έφυγε από την ζωή ξαφνικά στο χωράφι που είχε πάει για εργασίες, η μητέρα του κοριτσιού ξεψύχησε στον ύπνο της, την ώρα που κοιμόταν μαζί με την 14χρονη!

Το ξεπαστρεψα συνεχίστηκε καθώς έχασε τον παππού της και καλείται να αποχαιρετήσει για πάντα και τον θείο της που είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 06:30 νεκρός μέσα στο σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο. Όπως προέκυψε πέθανε στον ύπνο του και αυτος (κλάσικη περιπτωσή που σε στελνει το μπολι στο αλλον κοσμο ). Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την απώλεια γιατί ο 50χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός και προσέφερε στον τόπο του Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί αλλα θα συνεχιζει να παταει like σε σελιδες ελληνοφωνων και να υποστηριζει τα κομματα τους . Κοντά στο κορίτσι τώρα στέκονται οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο που πηγαίνει,τωρα σώθηκες θα την μαθουν τα μασονικα παραμυθια των ελληνοφωνων για να τους υποστηριζει, και πως για όλα φταιει η μοίρα και οπως ελεγε ενας εξ αυτων το 1928 :

"Είμαστε εισβολείς. Είμαστε καταστροφείς. Είμαστε επαναστάτες. Έχουμε λάβει το φυσικό σας κόσμο έχουμε στην κατοχή τα ιδανικά σας, το πεπρωμένο σας" αυτο που δεν ειναι ολοκληρο οπως και τοσα αλλα που εχουν πει οι ίδιοι δεν τα έχουν βρει οι μαζες ενώ μεσω ιντερνετ, κανονικα θα επρεπε να ειχαν μαθει τα παντα πριν καν βαλουν χερι και τα εξαφανησουν ολά μετα το 2017,και αυτα δεν τα βρηκαμε σε κανενα μπαουλο αλλα στο ιντερνετ οπως και την αληθινη ιστορία αλλα οχι σε εγκυρες πηγες ελληνοφωνων που φαινεται ο υπουλος τροπος που λενε ψεματα στα παντα αλλα για τα βρεις ολα αυτα πρεπει ο ιδιος να εισαι δικαιος να εχεις λογικη και να βλεπεις το κακο γιατι ειναι το αντιθετο απο σενα , πως γινεται λοιπον εκατοτομυρια των εκατομμυριων οχι μονο να μην ξερουν την τυφλα τους αλλα να υποστηριζουν και τα ψεματα τους με λυσσα και έχουν μεινει τοσο προβατα με αποκορυφωμα να πιστευουν τα ψεματα περι ψευδο-πανουκλας και πως θα σωθουν με τα μπολια? τι να πουν και το 30 δηλαδη που ειχαν μονο εφημεριδες , τι σημαινουν όλα αυτά? ειναι απλό και αν ησαν δικαιες και αγνες οι μαζες θα φαινοταν και στο ιντερνετ, για δειτε τι σελιδες ειναι στην πρωτη θεση και γελαστε τις ιδιες σελιδες διαβαζουν που ελεγαν τερατωδες ψεματα οπως τις βρηκαμε το 2013 να λενε ψεματα μερα νυχτα για τα παντά, (τοτε ειχαν μανια την Χ,Α και εβαζαν και ιστορικα ψεματα περι κακων ναζι) και πηραν και λεφτα για να λενε ψεματα και για τα μπολια το 2020, συμπερασμα? οι μαζες υποστηριζουν το κακο και το ψεμα ακομα και αυτους που εχουν για φωστηρες και για πατριωτες το παιζουν δηλαδη για να εχουν κοσμο ειναι και αυτοι υπουλοί για αυτο λενε τα ιδια με ελληνοφωνους σε πολλα θεματα .... .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications