Αλλοδαπός βιαστής που κυκλοφορούσε ελεύθερος επιχείρησε πάλι να βιάσει γυναίκα

Το προβλήμα ειναι να μην εισαι κατα ελληνοφώνων και ειδικα των ομοφυλοφιλων ελληνοφωνων (μην ειστε "ράτσιστες " ετσι εβγαλαν αυτη την σατανο-λεξη την εποχη του 1930 για την ιστορια οποιος την παπαγαλιζει αποδεχεται και τους παιδεραστες μεταξυ αλλων , για αυτο βγαζουν αφρους λυσσας για την αληθινη ιστορια και οχι αυτη που ξερει το κοιμησμενο υλιστικο ποπολο που δεν εχει ιδεα για τιποτα) αφου βγάζουν και νομους ξανα υπερ τους τυπου σοβιετικης ένωσης ωστε να σε βαζουν φυλακη ακομα και αν γραψεις κατα τους στο facebook βιαστες παιδεραστες ληστες κτλ μπορουν να κυκλοφορουν ελευθεροι , επισης οι ιδιοι μεσω αναρχο-κομμουνιστων μπορουν να κανουν δημοσια υποκινηση βιας και μισους κατα ομαδας και φυλετικες διακρισεις ενοχλητικων που αποκαλουν φασιστες

Μπούκαρε στο σπίτι της γυναίκας και προσπάθησε να τη βιάσει ενώ εκείνη κοιμόταν

Σοκ προκαλεί η νέα επίθεση σε βάρος γυναίκας στο Κερατσίνι, με μια 28χρονη γυναίκα να έρχεται αντιμέτωπη με αδίστακτο βιαστή, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ κοιμόταν!

Ο 30χρονος Αλβανός ο οποίος είχε συλληφθεί για βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος μ ε τον όρο εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του, μπούκαρε μέσα σε σπίτι στο Κερατσίνι και επιτέθηκε στη νεαρή γυναίκα που κοιμόταν, με σκοπό να την βιάσει. Μάλιστα, την απείλησε με μαχαίρι.

Η 28χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, με τον δράστη να εξοργίζεται και να την χτυπά βίαια. Μετά από πάλη, το θύμα δάγκωσε τον 30χρονο και έτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να ζητήσει βοήθεια.

Τραυματισμένη η 28χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. και μετά από έναν μήνα σχεδόν, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Όπως αποδείχτηκε, ο 30χρονος Αλβανός που καταδικάστηκε για βιασμό, όχι απλά εξακολούθησε τις επιθέσεις μετά την απελευθέρωσή του αλλά επέκτεινε την εγκληματική του δράση, κάνοντας και διάρρηξη άφου ξέρει ότι παλι εξω θα ειναι

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications